elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Haha det gick ju bra

Publicerad 2012-11-30 21:50:51 i

Jag skulle ju bättra mig med morgonbloggandet.. Det sket sig;) Men jag hann inte, drack kaffe med min mor istället! Och det är också viktigt! Ikväll har vi tacokväll i alla fall, mycket mysigt! Det är dom vanliga, Tobbe, Matilda, Ola, Alex, John, Tobbes kusin Sofie, Mattias och jag:) Det är svårt att blogga och vara social samtidigt. Så jag ska nog låta bli bloggen just nu:p

Matilda skickade den här bilden till mig häromdan, hon sa att hon tycker att jag är som den lilla tjejen. Det gjorde min dag:) och min månad:)

Nattblogg

Publicerad 2012-11-30 00:28:57 i

Godkväll mina vänner och ovänner, även om jag hoppas att det inte är så många av alternativ nummer två. Och om ni känner att ni skulle klassa er som ovän så kan ni väl säga till så kanske vi kan reda ut det!

Jag borde verkligen sova nu så jag ska inte skriva mycket, vill bara få ner några rader så ni har något att läsa om ni inte kan sova... Och om ni inte äger några böcker. Folk borde läsa mer böcker. Vettigare än så här blir det nog inte ikväll verkar det som. Känns som att jag har massor jag vill skriva men jag får inte riktigt ur mig det. Det kanske är lika bra jag slutar nu, så får vi hoppas att det blir något annat lite vettigare imorgon. Godnatt på er<3

Inte helt taggad på snö

Publicerad 2012-11-29 10:15:23 i

Jag kan inte direkt påstå att jag studsade upp ur sängen när jag läste på facebook att det snöar ute. Egentligen tycker jag om snö. Jag tycker det är väldigt fint och mysigt och jag tycker om att leka i snön, till exempel åka pulka. Det är väl en sådan sak som man aldrig växer ifrån? Pulkaåkning. Inte jag i alla fall. Men jag har två anledningar som gör att jag alltid får lite ont i magen när det snöar. Nummer ett är mina knän. När det blir snö blir det ofta lite isigt och jag har tappat räkningen på hur många gånger mina knän har gått ur led pga av is. Det är i alla fall inte särskilt skönt när det händer. Anledning nummer två har att göra med min agorafobi. I mitt huvud så ökar risken att åka av vägen mitt ute i ingenstans något helt enormt när det är snö ute. Och i mitt huvud så kommer det säkert vara så att ingen kan komma och hjälpa mig om jag skulle köra av vägen och då skulle jag vara fast där. Och det gör mig rädd. Därför tycker jag att det är lite jobbigt med snö, samtidigt som jag tycker så mycket om det.

Men på tal om något muntrare, var är alla brödknivar egentligen? Jag vet att vi har minst en brödkniv, jag har sett den, men varje morgon när jag går upp så är den försvunnen och så får jag använda en av globalknivarna istället, och det känns ju bara fel.

Spricka i framrutan...

Publicerad 2012-11-28 11:25:12 i

Godmorgon allihop! Idag börjar jag klockan 12 men jag har redan varit uppe ett par timmar och fixat stallet och duschat. Ska lämna in bilen innan jobbet för jag har lyckats få en inte så liten spricka i framrutan... Jätteroligt, verkligen något jag känner att jag vill lägga pengar på. Min bästa Matilda ska i alla fall hämta upp mig när jag lämnat in den och köra mig till jobbet, och så hämtar hon min bil när den är klar:) Det är sådana saker som gör att hon är och förblir världens bästa Matilda.

Juno

Publicerad 2012-11-27 22:52:13 i

You're a part time lover and a full time friend, the monkey on your back is the latest trend, I don't see what anyone can see, in anyone else but you.

I kiss you on the brain in the shadow of the train, I kiss you all starry eyed, my body's swinging from side to side. I don't see what anyone can see, in anyone else but you.

You're always trying to keep it real, and I'm in love with how you feel, I don't see what anyone can see, in anyone else but you.

Matilda-mys!:)

Publicerad 2012-11-27 17:12:56 i

Just nu sitter jag på golvet i Matildas kök! Anledningen till att jag sitter på golvet är för att jag har Emmie med mig så jag är hennes morala stöd i mötet med Matildas katt, Nisse. Nisse är hemskt nyfiken och misstänksam, Emmie verkar inte riktigt bry sig!

Jag är ledsen att jag varit lite dålig på att morgonblogga men jag har försovit mig och grejer så har inte hunnit! Men jag ska bättra mig, jag lovar:) skriver mer sen, kram på er<3

Spontan tårtätning:)

Publicerad 2012-11-26 22:34:12 i

Ibland är det viktigt att vara lite wild and crazy och äta tårta utan anledning. Som idag till exempel, så körde vi lite spontan tårtätning såhär på kvällskvisten! Dom lyckliga ätarna var jag, Matilda, Mattias, John, Tobbe, Alex, Ola, Sofie och en ny Sofie, nämligen Tobbes kusin:) mycket trevlig tjej! Kort och söt!

Och nu över till random funderingar, ett kort utdrag ur mitt huvud; William hade rätt, Matt Corby är sjukt bra. Speciellt den låten Brother. Eller speciellt och speciellt, det är väl den enda låt jag hört, så då kanske jag inte heller kan tycka att han är sjukt bra! Han kanske bara hade tur på den låten... Man kanske skulle skaffa glasögon, det är ju ändå rätt snyggt. Men först får jag skaffa mig synfel.

Blev sjukt rörd förut när Sofie sa att hon tänkte på mig när hon hittade en tatuering där det stod "Ohana means family. Family means nobody gets left behind or forgotten". Jag tror det är från Lilo och Stitch:) Det kändes väldigt bra i alla fall, blev alldeles varm i hjärtat:)

Nu ska jag sova i alla fall:) kram på er och godnatt! Kom ihåg att skratta mycket imorgon!

Pushing daisies

Publicerad 2012-11-25 23:31:44 i

Har börjat titta på en serie som heter Pushing Daisies. Jag tycker den verkar helt fantastisk, såg första avsnittet idag. Den är lite lagom konstig och psyko. Konstig på ungefär samma nivå som Liftarens guide till galaxen, förstår ni vad jag menar då? Den handlar i alla fall om en pajbagare som kan väcka liv i döda ting och varelser genom att röra vid dom, men om han låter dom leva i mer än en minut så dör någon annan. Och om han rör vid dom igen så dör dom för gott. Denne pajbagare hjälper titt som tätt en privatdetektiv att lösa brott. Han väcker mordoffrena, frågar vem mördaren är och så rör han vid dom igen innan en minut har gått så ingen annan dör. Men så en dag så dör hans barndomskärlek och han väcker henne för att ta reda på vem mördaren är, och så kan han inte med att döda henne igen. Så dom lever ihop och är tokkära i varandra men kan inte röra vid varann för då dör hon för gott. Det måste väl vara helt hemskt förresten? Tänk att aldrig få hålla om den du älskar. Att se varandra varje dag och tvinga sig själv att motstå alla små impulser, så små som att bara stryka håret från den andres ansikte eller stöta in i varandra i hallen. Eller hålla varandras hand till en film. Usch och fy! Jag tycker i alla fall att det verkar vara en mysig serie:) men det kan ju hända att jag ångrar mig efter några avsnitt... Men nu ska jag sova, godnatt alla fina<3 kram!

Ännu en söndag

Publicerad 2012-11-25 15:36:39 i

Som ni säkert har förstått vid det här laget så ser dom flesta av mina söndagar relativt likadana ut. Jag vaknar, det ligger folk lite här och där, vi köper pizza och kollar film hela dagen. Detta tycker jag är en fin liten tradition och jag skulle bli ledsen om den dog ut. Och eftersom att det för det mesta är samma folk som sover här så har jag nu införskaffat tandborstar i olika färger till några av "stammisarna". Alltså jag, Mattias, Matilda, Tobbe och John. Jag har även skrivit namn på dom eftersom att John och Mattias är färgblinda. Och nu sitter jag och funderar på om jag verkligen skrev det där korrekt... Jag och Mattias bor ju här menar jag, så vi hade självfallet tandborstar här redan innan. Så egentligen har jag bara skaffat tandborstar till dom tre sistnämnda... Men ni förstår vad jag menar! Mer tandborstar åt folket!

Fest i garaget.. Igen

Publicerad 2012-11-24 23:24:11 i

Nu sitter vi återigen i Jonte och P2s garage och socialiserar! Jag tycker nog ändå allt att det är dags att ni får en bild på dessa två pojkar eftersom att jag ändå nämnt dom några gånger nu. Vi har väldigt trevligt, sitter och tjötar och skrattar och lyssnar på go musik:) och nu kom lite fler folk! Sen dyker det nog upp ännu fler, som det brukar vara. Jag hoppas att ni har en trevlig lördagkväll, kram på er<3

Igår och nu

Publicerad 2012-11-24 11:06:48 i

Hej mina vänner, jag är ledsen att jag inte bloggade igår! Jag hann inte på morgonen och orkade inte på kvällen. Gårdagen var i alla fall mycket trevlig, jag färgade håret när jag kom hem från jobbet, stickade klart Alexandras halsduk och på kvällen kom Tobbe, John, Matilda, Ola, Rikard och Emmy hit:) dom två sistnämnda var bara här en kortare stund för dom hade jobbat hela dagen och var trötta. Vi som var kvar kollade på massa stand up och efter ett par timmar kom även Jonte och P2 förbi:) så det var en trevlig kväll! Tobbe och John sov här, vi har precis käkat frukost och ligger i soffan och degar. Hoppas ni mår bra allihop och får en bra dag! Kram

Idag är det torsdag

Publicerad 2012-11-22 22:37:08 i

Vissa dagar så sitter jag här i soffan när dagen snart är slut och bara njuter. Njuter och tänker på allt som är och allt som var och allt som komma ska. Bara i några ögonblick så är allting perfekt.

Idag åkte jag till Matilda direkt efter jobbet. Det var så skönt att umgås bara hon och jag igen, det var så längesen nu! Hennes ohyra var ute och sprang på golvet:) väldigt gullig ohyra är det också, två små marsvin! Finns det något sötare än marsvin som springer på rad? När dom var färdigrastade så åkte vi hit, väntade in john, åt och sen åkte vi till Tobbe:) det var med andra ord en mycket trevlig kväll! Och nu är jag trött så nu ska jag sova. Jag hoppas att ni mår bra och sköter er. Kram på er mina fina<3

Rivit mig i sömnen

Publicerad 2012-11-22 10:34:22 i

Vet inte riktigt hur jag har lyckats, men jag vaknade med världens rivsår på halsen. Jag funderar på om Emmie har gått på mig och råkat riva mig med klorna eller något. Det såg hemskt ut när jag vaknade men nu börjar det gå ner som tur är:) Måste ju ha tofs på jobbet så det hade inte varit så roligt om det såg ut som det gjorde imorse...

Jag hoppas ni får en fin dag allihop, kram<3

Chokladsås som stelnar på glassen!

Publicerad 2012-11-21 20:27:46 i

Världens bästa Tobbe köpte med sig asball chokladsås som stelnar när man häller det på glassen till mig från Norge:D så den har vi provat idag! Det blev myyycket choklad! Är helt död nu känner jag men det var värt det! Vi köpte sån där god glass med chokladkross. Skadat nice! Och nu tycker jag att Greys anatomy kan börja, har inte sett sett på tre veckor! Mår lite dåligt i själen över detta...

Svårt att komma upp

Publicerad 2012-11-21 08:34:05 i

Godmorgon alla förstådda och missförstådda!! Uuusch vad svårt det var att gå upp ur sängen imorse! Det blir så när man har börjat klockan 12 några dagar och sen plötsligt börjar klockan 9 och måste gå upp tidigare, kroppen blir ju helt förvirrad! Men men, upp kom jag och jag ska precis åka till jobbet. Slutar klockan två idag och vet inte riktigt vad jag ska göra efter jobbet... Men det blir nog så att jag åker hem och stickar klart Alexandras halsduk. Tanken är ju ändå att hon ska få den ikväll. Men nu ska jag åka till jobbet, ha en bra dag allihop! Kram<3

Myskväll

Publicerad 2012-11-20 22:56:56 i

Har haft en riktig myskväll:) det var bara jag och Mattias hemma först och vi orkade inte laga mat så vi gjorde lite goda mackor istället... Vad tror ni jag hade på mina? Kaviar. Ofcourse. Sen gosade jag upp mig med en filt i en fåtölj och kollade på lite serier som gick på tv. Typ The big bang theory och 2 and a half men:) mycket mysigt, lätt värt! Jag saknar Matilda så jag blir lite efterbliven, bara så ni vet! Och katten har skaffat sig en låda. Puss å kram på er mina fina!

Tjockisdag

Publicerad 2012-11-20 11:32:08 i

Blääää jag har en sån brutal tjockisdag idag. En sån där dag när det känns som att man väger 20 kg mer än vad man gör och man bara tycker att man är allmänt fet. Det är väl löjligt ändå, jag vet ju att jag ser precis likadan ut som jag gjorde igår, och ändå så är det så stor skillnad. Så om ni känner att ni inte har annat för er så är komplimanger väldigt välkomna!;)

Kvällsfunderingar om smörgåspålägg

Publicerad 2012-11-19 23:12:24 i

I flera års tid har det varit kaviar. Varje gång jag äter en macka så är det kaviar på. Det är väl underligt ändå, för bara kaviar smakar ju fruktansvärt... Men kaviar på macka är helt okej. På sista tiden har jag börjat fundera på om det kanske bara är av ren vana ändå. Att det kanske inte är särskilt gott egentligen. För jag tar bara väldigt lite kaviar och funderar aldrig särskilt mycket över det. Och varför skulle jag det, det är ju ett fungerande pålägg. Och nu dom senaste veckorna eller månaderna så har jag förälskat mig i ett annat pålägg. Jag pratar förstås om nutella. Nutella på mackan och ett glas mjölk, mmmhhmm! Alltså damn! Bara lukten får en ju att känna sig helt varm inombords. Men ändå sitter jag där med min kaviar på mackan. Det är väl märkligt ändå. Vilket vanedjur man är.

Dröm eller verklighet

Publicerad 2012-11-19 19:59:54 i

Jag har haft så mycket konstiga drömmar på sista tiden. Eller inte ens direkt konstiga utan mer underligt verkliga. Så pass verkliga att vissa saker får jag fundera en stund på om det var en dröm eller om det har hänt. Till exempel, har jag pratat med någon av er på sista tiden om hur viktigt det är att byta tandborste minst var tredje månad? Jag är lite osäker på om jag har det eller om jag drömde det. Det är mycket som flyter ihop just nu och det är lite förvirrande.

Just nu ligger jag i alla fall i soffan och degar med Mattias och Tobbe. Vi kollar på en dokumentär om hårdrock:) det är med andra ord en mycket angenäm måndagkväll. Hoppas ni mår bra allihop, kram på er<3

Den här bilden tycker jag ser lite underlig ut... Inte heller helt verklig.

Ansikten i fruktskålen!

Publicerad 2012-11-19 11:33:19 i

Jag satt och åt frukost när jag plötsligt kände mig bevakad. Jag tittade upp och insåg att jag var det. Av små ansikten i fruktskålen! Den första på min lista med misstänkta är självklart min bror som varit hemma i helgen, men det skulle också kunna vara min mor som hämnd för att jag ritade ansikten på äggen för ett tag sen... Men jag tror nog ändå mer på att det var Oskar! Vem tror ni att det kan ha varit?

Jag hade rätt

Publicerad 2012-11-19 00:02:13 i

Det blev en dag i soffan! En mycket välbehövlig sådan. Jag tycker att man får ha dagar som idag ibland, när man verkligen inte gör något vettigt. Vi har i alla fall sett på lite olika saker, till exempel Ett päron till farsa. Jag blev lite besviken på den faktiskt, hade fått för mig att den skulle vara roligare... Och så såg vi Johan Glans, world tour of skåne! Den är ju helt klockren, han är sjukt kul. Kvällen har i alla fall avslutats med massa Ronny och Ragge. Hade du frågat mig för ett par år sedan om jag tyckte det var roligt så hade jag svarat mega-nej. Men jag har nog skaffat bredare humor för jag tyckte faktiskt inte det var så illa... Men jag kanske bara är trött! Godnatt nu mina fina, kram!

Då va vi här igen

Publicerad 2012-11-18 11:09:32 i

Söndagmorgon åter igen. Jag mår som jag brukar göra vid den här tiden på söndagar. Det hade ju inte suttit fel med en pizza. Men gårdagen var väldigt rolig! Först så var vi hemma hos John, som var min första gästbloggare. Det var väldigt trevligt, jag och Matilda gjorde tacos till allihop. John hällde upp ost i en skål, så han hjälpte väl också till lite... Efter middagen åkte vi ner till Partillerocken och kollade på Oskar och hans band, dom var så otroligt duktiga! Sjukt stolt lillasyster i publiken! Kvällen avslutades i Jonte och P2s garage där det var lite festligheter. Det var mycket trevligt, många trevliga människor.

Men som sagt, nu ligger jag här igen och ännu en söndag kommer gå till tv-tittande och pizza. Och det känns så bra! Ha en bra dag nu mina fina, kram<3

John bloggar

Publicerad 2012-11-17 16:16:50 i

Hej. Det är jag som gästbloggar live från partille. Har en middagsbjudning för en lite grupp människor jag känner och där ingår bl.a Ellinor (som ni kanske känner igen eftersom hon är huvudbloggaren här). Jag har denna bjudning som en "inflyttningsfest" då jag ganska nyligen flytta hit ifrån Göteborg.

Vi sitter i mina mörkgråa soffa och väntar in fyra andra som ska komma hit och äta. Och när jag säger "vi" så menar jag Backman, mig, Ellinor och Matilda. Dagens maträtt blir Tacos, det känns rätt simpelt och bra när man blir nästan ett dussin runt bordet.

Senare ska vi ner till Partillerocken där Ellinors större bror håller hus och ska vinna tävlingen ikväll. Sen vidare till Skogome garaget. Nu hinner jag inte skriva mer då maten bör blir varm innan alla sätter sig ner i köket.

Ps. Härligt att få en kväll med älskvänliga vänner runt sig (fast alla kunde inte komma).
Heeej!

Lik någon?

Publicerad 2012-11-17 12:34:35 i

Jag var just nere på tempo för att köpa mjöl och lite annat trevligt till chokladmuffins, och där var det flera människor som jag inte kände igen som hejade på mig! Jag måste vara hemskt lik någon.. Nog för att jag bor på landet och man brukar heja på varandra här, men inte helt främmande människor i affären. Men det var trevligt, kände mig lite som en kändis:)

Nu ska här bakas och sen bär det av till John med Matilda och Mattias och sen ikväll ska vi till Partillerocken och stötta brorsan och hans band! Kom för all del dit ni med:)

Ännu en fantastisk kväll

Publicerad 2012-11-15 23:08:42 i

Direkt efter jobbet kom John, Tobbe och Matilda hit och så har vi kollat på film hela kvällen. Tända ljus och allt! Sinnessjukt mysigt. Det har faktiskt varit en ovanligt trevlig dag i över huvud taget... Jag ber om ursäkt men jag har inget mer vettigt att skriva just nu. Plus att jag känner mig lite osocial! Men jag skriver imorgon, kram på er mina älsklingar<3 godnatt

Och John, här är din inköpslista:

Köttfärs
Tacokryddor
Tacosås (het)
Riven ost
Gurka
Tomater
Isbergssallad
Majs
Rödlök
Gräddfil
Guacamole
Tortillabröd
Chips
Dip
Cola i mängder
Tallrikar
Servetter

Vita morgonrockar

Publicerad 2012-11-15 11:26:41 i

Är det inte något alldeles extra lyxigt med vita, fluffiga morgonrockar? Jag brukar sno morsans för den är så himla mysig! Man känner sig lite som en grekisk gudinna eller någon form av snödrottning. Mycket lyxigt, mycket mysigt! Jag får helt enkelt köpa mig en egen! En som är lite för stor så det blir extra mysigt.

En helt perfekt kväll

Publicerad 2012-11-14 23:11:46 i

Det här har varit en alldeles perfekt kväll. Mattias åkte till garaget en sväng så då satte jag mig i soffan och tittade på Breakfast at Tiffany's och stickade. Det var så mysigt så jag var bara tvungen att ta ett glas vin också. Jag har faktiskt aldrig sett Breakfast at Tiffany's innan, men har hört att den ska vara bra och den är ju tydligen en riktig klassiker. Och gud vad den var bra! Jag rekommenderar den starkt till er som har något innanför pannbenet och inte bara gillar action. Det var en sådan film som lämnar ett litet spår i en.

Men nu ligger jag återigen här i min säng och kan inte låta bli att fundera över allting i livet och runt omkring. Jag hoppas verkligen att ni mår bra allihop och att ni får en fantastisk dag imorgon. Godnatt mina fina, kram på er<3

Bra morgon!

Publicerad 2012-11-14 11:38:21 i

Jag gillar verkligen när en morgon är såhär lugn! När man vaknar utvilad, går ut och grejar i stallet, tar tid på sig när man duschar och äter frukost... Och allt är tyst och lugnt. Ingen radio eller tv är på, hundarna sover och man får lite ensamtid. Det är skönt! Men nu ska jag till jobbet och vara supertrevlig, ha en bra dag och var så bra ni kan:) kram<3

Filmmys

Publicerad 2012-11-13 23:03:44 i

Efter jobbet idag la jag mig i soffan med Mattias och myste sönder till en riktig mysfilm. The Holiday hette den, den var väldigt lagom en dag som denna. Handlar om två kvinnor som hittar varandra på internet och byter hus i två veckor. Så blir det massa historier runt det. Självklart en massa kärlek! Jag försöker intala mig själv att jag är för cool för romantiska komedier, men jag är helt enkelt en tönt.

Jag behöver verkligen duscha, mitt hår känns helt äckligt! Men jag fattar inte varför, för jag duschade håret senast igår på morgonen... Och jag skulle behöva äta, är vrålhungrig. Så det är bäst jag somnar så jag kan gå upp och äta frukost och duscha! Vi hörs imorn mina fina, kram och godnatt <3

Förbannade fiberflingor!!!!

Publicerad 2012-11-13 08:34:38 i

Hungrig som en varg för en gångs skull, det fanns inga goda mackor, jag orkarde inte koka ägg eller gröt. Men så fanns det flingor som såg okej ut! Men fy, det är ju som att tugga på kartong! Jätteäckliga, sjukt besviken! Vem vill äta gammal kartong till frukost?

Ha en bra dag nu alla trasdockor, kram på er<3

Psyko

Publicerad 2012-11-12 22:54:03 i

Jag vet inte vad jag ska skriva. Alla var här, det kändes så bra. Mattias, Tobbe, Matilda, Ola, Alex och Sofie. Folk kan umgås här igen, alla får plats. Vi tände massa ljus och kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag har alltid varit en riktig nörd när det gäller Harry Potter. Ni vet, läst böckerna hur många gånger som helst på både svenska och engelska osv. Men det har blivit mindre på sista tiden...

Det sticker i mina ögon och det värker i mitt bröst. Det känns som att det ligger en brännande vätska runt min hjärna. Jag säger ju att jag inte fungerar på bara 5 timmars sömn!!! Så nu ska jag somna till Alice i Underlandet. Ett hjärtligt vardagsdagsgrattis till er alla!

Från vänster; Ola, Alex, Matilda, Tobbe, Sofie, jag och Mattias.

Sömnbrist

Publicerad 2012-11-12 08:36:55 i

Godmorgon alla fina och ofina! Jag hade så svårt att somna igår, jag gillar inte sånt. Helst av allt vill jag ha 9 timmars sömn men icke, inatt tror jag att jag somnade vid 2 och sen upp halv 8. Det är bara 5 och en halv timma! Jag är inte så vuxen så att 5 timmars sömn räcker för mig. Nepp, minst 7 timmar, helst 9. Jag avundas dom som klarar sig på 5, det är ändå fyra timmars mer vaken tid än vad jag får, om jag skulle få sova mina 9 timmar varje natt. Och det är 1460 timmar på ett år. Jag menar, tänk vad mycket jag måste missa när jag sover... Vad skönt det känns att detta just nu är mitt största problem.

Retard

Publicerad 2012-11-11 23:20:35 i

Alltså, ibland börjar jag undra om jag inte är lite efterbliven ändå. Jag är dålig på att borsta tänderna. Det är ändå en grej som jag gör varje dag, morgon och kväll, och ändå tabbar jag mig. För er nya läsare så kan jag ju berätta att jag bloggat två gånger om att jag har råkat borsta tänderna med tvål. Och det är inte bara sånt, ni vet det är dreggel och annat allmänt söl också. Japp, jag är så äcklig. Ikväll har jag gjort en ny grej. Jag borstade tänderna, tvättade bort sminket, tog upp tandborsten igen och så när jag stod där med tandborsten i munnen så slog det mig att jag har ju redan borstat, för typ mindre än en minut sen... Och så såg jag i spegeln att jag hade fått världens rand av tandkräm på tröjärmen (det ser värre ut i verkligheten än på bilden). Nästan i armhålan. Varför där? Nåväl, man kan ju inte vara bra på allt.

Jag gjorde en tårta till farsan förut för som ni alla säkert vet så är det fars dag idag! Så grattis på fars dag pappa, jag hoppas du var nöjd med tårtan:)

Godnatt allihop, dröm sött! Kramar och kärlek<3

Vem är du?

Publicerad 2012-11-11 16:04:56 i

Ni som läser det här och vill fundera lite, jag har en fråga till er. Jag har en fråga till dig. Är du den du vill vara? För det är väl egentligen det som bestämmer vem du är. Den du väljer att vara. Så ta dig lite tid någon dag och känn efter. Fundera. Är du den du vill vara? Inte är du rik, inte är du berömd. Utan du som person. Är du ödmjuk? Är du kaxig? Är du rolig? Respekterar du dig själv och andra? Vill du vara en pundare? Vill du vara pryd? Vill du vara barnslig eller mogen? Jag tror på att vara så bra man kan. Jag tror på ödmjukhet, respekt och barnsligheter. Jag tror på omtanke, förlåtelse och förståelse. Jag tror egentligen inte på långa, seriösa blogginlägg. Men det finns människor som är bra människor, dom är bara vilsna och förvirrade. Och någon måste ju säga något.

Praktiskt taget perfekt

Publicerad 2012-11-10 21:33:27 i

Idag har jag varit som Mary Poppins, praktiskt taget perfekt på alla sätt! Som sagt så började jag dagen med att rida, sen har jag verkligen storstädat, det är så himla fint här nu! Och så har jag bakat lussekatter:D och som ett plus, jag är extra snygg idag. Mitt hår är helt glänsande och fint och jag känner mig allmänt snygg. Så livet är bra! Jag, Mattias, Tobbe och John sitter i vårat awesome vardagsrum och kollar på Gabriel Iglesias. Sjukt rolig komiker! Stort grattis till Oskar som gick vidare med sitt band i Partillerocken btw! Men nu ska jag vara social här! Kram på er allihop, godnatt när ni går och lägger er<3

Morgonstund

Publicerad 2012-11-10 11:57:40 i

Det är alltid lika härligt att börja morgonen med att smyga upp när dom andra sover för att gå ut i stallet och rida. Så känner man sig sådär extra redig när man väcker sin sovande man och säger att man redan varit uppe ett par timmar. Och jag vet att Mattias inte är min man, vi är inte gifta, men vad ska man säga då? "Pojkvän" låter så fel på något sätt. För det första så är han ingen pojke, utan han är ju faktiskt en man. Och "mansvän" låter ju bara perverst. Men han är en man och han är min, så min man. Nu ska jag brutalstäda har jag tänkt:) ska bara dricka upp mitt kaffe! Ha en bra dag allihop! Kram<3

Gardiner!!!!!!

Publicerad 2012-11-09 23:36:00 i

Det gick fantastiskt fort att hitta gardiner! Jag klev in i tygaffären och där, på första raden låg tyget! Det var svart. Det var faktiskt Riinas förslag med svarta gardiner, jag kände mig lite skeptisk i början för jag vill ju inte att det ska se ut som att man kommer hem till Döden, men gud vad fint det blev! Tack Riina<3

Nu sitter jag och Mattias i soffan och dricker vin:) eller, jag dricker vin och Mattias dricker öl. Nu kom Tobbe hit också:) åh va skönt att saker och ting börjar gå tillbaka till det normala. Imorgon ska vi slänga massa skräp, städa klart och sätta upp tavlor!:) och nu fick vi besök av massa annat random folk:) så jag ska va social:) kram på er allihop!<3

Men smart

Publicerad 2012-11-09 08:36:50 i

Jag rageade ju lite igår om att jag inte kunde hitta några kläder? Dom har nu dykt upp. I en påse i bagaget på min bil. Japp... Inte alla plagg då förstås, hittar fortfarande inga strumpor till exempel, men mina hela jeans och den långärmade arbetströjan. Dom har legat där sen förra helgen när jag bytte om hemma hos Matilda! Ibland är det tur att huvudet sitter fast, som min gamla lärare brukade säga, annars skulle man väl glömma det också.

Anyways, idag efter jobbet ska jag kolla på gardiner:) jag vet inte alls vad jag vill ha i gardin-väg... Vill egentligen inte ha gardiner, men det ser lite väl mycket ut som en konsthall utan. I vårat vardagsrum alltså, inte överallt! Vi har till exempel inga gardiner i köket i det stora huset, och det passar jättebra! Vi har visserligen inga gardiner i vardagsrummet där inne heller... Men det är inte lika vitt och kallt där inne, så det funkar! Det funkar inte riktigt ute hos oss! Tror jag. Vi får se helt enkelt! Punkt! Men nu ska jag åka till jobbet, kram på er<3

Btw, ny favoritlåt. Jag står här på ett torg, Sofia Karlssons version. Fantastisk låt. Fantastisk sångerska.

Godnatt allihop

Publicerad 2012-11-08 23:40:18 i

Idag har jag känt mig som en 14-åring igen med en känslomässig bergochdalbana. Helt jobbigt! Men just nu är jag på hemskt bra humör och det känns alltid bra att gå och lägga sig när man känner sig sådär tillfreds. Snart kommer bilder på vardagsrummet för det börjar verkligen närma sig nu! Jag tror det kommer bli hur bra som helst! Är redan asnöjd! Men nu ska jag sova, klockan är återigen en miljard. Och ett gammalt fult och elakt troll det var en gång. ZzzzzZzZZZzzzz
Godnatt mina fina, kram<3

Raaaaaage

Publicerad 2012-11-08 09:00:33 i

Jag HATAR att leta efter kläder på morgonen!! Mina jobbtröjor är ju ingenstans, inte i någon av tvättkorgarna, inte i tvättmaskinen, torktumlarn, garderoben eller strykhögen, inte ens under sängen! Jag fattar ingenting, det är som att dom har gått upp i rök? Och mina hela jeans är också borta!! Och strumpor finns självklart inga heller! Bläää! Btw, jag tycker om att duscha på morgonen... Hoppas ni fick en bättre start på dagen än vad jag fick! Ha en bra dag nu allihop och var så bra ni kan. Kram<3

Fail! Och kärlek till Emmie:)

Publicerad 2012-11-07 22:32:00 i

Man kan ju inte missa Greys Anatomy så jag och Matilda bestämde oss för att våldgästa Tobbe och låna hans TV. Det är ju TV-brist hos mig för tillfället och vi vill inte störa Matildas föräldrar så där satt vi och väntade i Tobbes soffa, bara för att inse att det inte är något Greys idag... Inställt för jäkla Twilight! Jag har inte sett dom filmerna så jag kan väl egentligen inte delta i twilight-hatet, men ikväll gjorde jag det eftersom att det kom i vägen för Greys x) men nu är jag hemma och ligger i sängen. Emmie ligger på min mage och snarkar. Hon är verkligen världens bästa hund. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i chihuahuor egentligen, jag skulle ju ha en bullmastiff, men när vi åkte till kenneln för att kolla på bullmastiffar så hade dom chihuahua-valpar. Jag tänkte att "visst, jag kan kolla på dom, kommer aldrig ta med mig en hem ändå". Men så fanns där en ynklig, spröd liten varelse som bara låg på golvet och grät, tills jag tog upp henne och hon somnade i min famn. Något sådant åker man inte ifrån. Det gör man bara inte. Och nu är hon den gladaste mest livfulla lilla hund som finns! Min lilla snarkande ekorre<3

Hemligt mission på morgonkvisten

Publicerad 2012-11-07 10:58:52 i

Det var en mycket trött och nyvaken jag som gav mig ut på ett hemligt mission åt min chef... Och eftersom att jag är så snäll så lovade jag att inte blogga om vad mitt mission gick ut på, men låt oss bara säga att jag öppnade en dörr av möjligheter. Men nu är jag hemma igen och äter frukost:) Hittade ett ovanligt gott bröd i min jakt på föda. Med solrosfrön och grejer, sånt brukar jag ändå inte tycka om. Gott var det i alla fall:) men nu ska jag väl försöka göra lite nytta, lova att ni sköter er idag! Kram<3

V

Publicerad 2012-11-06 21:38:14 i

Alla dessa facebook-statusar igår om remember remember the fifth of november, gjorde mig alldeles sugen på att se V for Vendetta. Och snart kan jag göra det i vårat vardagsrum! Det är inte mycket kvar nu... Jag börjar känna av kaoset nu, får ingen ro. Men kan jag bara hålla mig lugn tills imorgon så borde det vara klart för storstädning och möblering på torsdag. Det ska bli så skönt! Och just nu sitter jag ju faktiskt och provmyser våran nya filt...

Jag har inget vettigt att skriva just nu känner jag så jag går och lägger mig istället! Godnatt små vänner, kram!

Morgon med hästar

Publicerad 2012-11-06 11:28:34 i

Började morgonen med en mysig barbackatur på min häst och ett roligt galopp-pass med morsans häst. Båda två skötte sig jättebra så det var riktigt roligt! Nu har jag precis duschat och sitter och äter frukost:)

Jag är så sjukt sugen på att baka lussekatter, och jag tycker att det är ju ändå november så det borde väl vara okej att göra det nu... Så bli inte förvånade om jag bloggar om det någon dag! Men nu måste jag torka håret så jag kommer iväg till jobbet! Kram<3

Sweet dreams

Publicerad 2012-11-05 23:42:24 i

Läggdags, sovdags, klockan är en miljard. Mina favoritvaggvisa från när jag var liten går om och om igen i mitt huvud, det är ganska mysigt faktiskt. Jag kan inte ens säga att jag vet vad den heter, men jag tror att den heter Sista visan. Jag tänker den med pappas röst. Det känns bra och gör mig trött. Så nu ska jag säga godnatt till er, citera något jag tycker är kul och sen kolla lite 9gag tills jag somnar. Godnatt, var så bra ni kan imorgon! Kram<3

"If it walks like a duck and talks like a duck, then it could be a dragon doing a duck impersonation"

Spontan middagsbjudning:)

Publicerad 2012-11-05 20:01:30 i

Det blev en spontan middagsbjudning! Åh jag älskar sånt! Jag och Matilda åkte ner till affären och köpte falukorv och matlagningsgrädde, sen åkte vi hem och lagade korv stroganoff till mor, far, Mattias, Ola, Tobbe och oss själva:) helmysigt! Nu degar vi i soffan och kollar på när Mattias jobbar. Han är så duktig:) Tobbe hjälper också till med jämna mellanrum. Var ute i stallet förut och där fann Ola och Matilda varsin ny vän. Så söta:) men nu ska jag försöka vara till någon nytta! Kram<3

Slicing bread Darth Vader-style

Publicerad 2012-11-05 15:46:15 i

Rubriken har ingenting med inlägget att göra, jag har bara slut på rubrikidéer och "måndag" lät himla tråkigt. Jag skulle bloggat imorse men när jag skulle dra på mig legginsen så gick dom sönder och, som jag förklarade för några dagar sedan, jag har inte råd att köpa nya, så det var bara att ta fram symaskinen och laga. Men då hann jag ju inte blogga! Hade en kul dag på jobbet med en praktikant vid namn Emma, sen efter jobbet hämtade jag Matilda, köpte färg och åkte hem:) Matilda skulle hjälpa till med vardagsrummet, men den latmasken bara sitter i soffan och glor! Själv så har jag målat:) vi är grymt sugna på choklad och cola så det är välkommet att komma förbi med det om någon har tråkigt och pengar över! Men nu har nog färgen torkat, dags för lager nummer två! Kram på er!

Halloweenfirande och dagen efter

Publicerad 2012-11-04 22:11:00 i

Igår var det äntligen dags för halloweeeeeeeen:D jag älskar halloween! Det är så sjukt roligt att klä ut sig och när alla andra klär ut sig. Speciellt när folk går in för det, som Jonte igår som hade byggt på en bomb(fejk!) hela dagen för att kompletera sin outfit. Vad han var utklädd till kan ni få fundera på:) Men alltså Mattias pingvindräkt var ju oslagbar. Jag var faktiskt chafför igår så jag har nog varit den som mått bäst idag. Jag och Mattias började i alla fall dagen med att åka och väcka John och Tobbe. Efter väckningen hämtade vi Matilda och massa pizza så tjockade vi oss som f*n en stund hemma hos Tobbe. Sen åkte Mattias och Tobbe till elgiganten och köpte en TV-bänk och jag och John åkte hit och degade. Mycket trevligt! Matilda åkte hem men hon dök självklart upp här senare. TV-bänken by the way, sjukt lyckad! Jag är asnöjd:) Och det känns så bra att folk kan börja vara här igen. Det är ju inte klart i vardagsrummet än men nu finns i alla fall en soffa som folk kan sitta i:) några ordentliga bilder får ni inte förrän allt är klart. Men nu ska jag sova, godnatt mina goingar! Kram<3

Det ordnar sig

Publicerad 2012-11-04 10:32:00 i

Jag ligger här och tänker. Jag tänker på att ingen mår bra. Alla mår dåligt. Alla har problem. Alla är ledsna. Antidepressiva är numera en självklarhet. Det känns så i alla fall. Så många gånger dom senaste veckorna som jag har fått höra orden "det är mycket just nu" eller "jag orkar inte mer". Det gör mig så ledsen. Jag önskar verkligen att jag kunde ta allas problem och bara lyfta bort dom och lägga dom i en fin och prydlig hög i källaren, för att sedan plocka fram en del i taget och reda ut. Men det fungerar inte så. Andras problem är ingen knut som jag kan reda ut. Jag kan finnas där, visst, och det gör jag. Jag lyssnar när ni pratar och mina kramar är ingen bristvara, men steget till att må bra börjar med att ni bestämmer er för det. Sen kan vi börja nysta. Och är ni inte redo att ta det steget, för det är inte alltid man är det, så får väl det vara okej just nu. Men jag säger bara att det är roligare att må bra. Det känns bättre att må bra.

Lördagsfunderingar

Publicerad 2012-11-03 11:34:21 i

Hej mina fina. Jag är ledsen att jag har varit lite dålig på att blogga dom senaste dagarna men jag har inte haft någon lust. Det har varit lite andra saker att tänka på. Men nu är jag tillbaka på riktigt:) för tillfället sitter jag på jobbet och äter en macka. Idag jobbar jag med Riina och jag tycker lite synd om henne för jag är så sjukt trött idag så jag är nog inte jättetrevligt sällskap. Men hon blir fin på bild ändå;)

Igår hämtade Mattias våran underbara soffa:D så sjukt nöjd är jag och Emmie såg riktigt förtjust ut, hon har varit lite ledsen över att inte ha någon soffa att sova i. Tog typ 5 minuter så sov hon som en liten gris. Men nu ska jag jobba vidare! Kram på er så länge!

Nya byxor? Haha

Publicerad 2012-11-02 09:30:55 i

Jag har inga pengar över den här månaden till att köpa nya byxor, så den här dagen fick jag så snällt sätta mig och laga dom jag redan har. Jag bara hoppas att min lagning håller, vore himla pinsamt om byxorna sprack på jobbet. Men det gör dom nog inte. Ha en bra dag allihop, kram på er<3

Städ hos bästa Tobbe!

Publicerad 2012-11-02 00:17:59 i

Idag har jag och världens bästa Matilda städat hemma hos en av världens bästa människor, Tobbe ofcourse! Ibland träffar man människor som man från första stund vet kommer vara viktiga för en i framtiden. Så var det inte med Tobbe. Första gången jag träffade honom och pratade med honom, så stod vi på en parkering utanför Mimers Hus. Då hade jag ingen aning om vilken unik och bra människa det var jag pratade med. För han är verkligen det. Han är mer empatisk än någon jag känner och det spelar ingen roll vad som händer i hans liv för han har alltid tid över för att ta hand om andra. Sen är han ju lite sjuk i huvudet, men det är en annan grej. Det var helt annorlunda första gången jag träffade Matilda. Eller träffade och träffade, vi satt mitt emot varandra på bussen och jag kommer så väl ihåg att jag tänkte att det kändes som att jag kände henne, trots att vi aldrig hade pratat med varandra. Hon är en häftig person, du får leta länge om du ska hitta någon som tycker illa om henne. Hon säger hela tiden att hon blir bitter när hon är hungrig och visst, det stämmer kanske, men jag hade hellre spenderat en evighet med en hungrig, trött och pmsig Matilda än en evighet utan Matilda.

Men i alla fall, vi har storstädat Tobbes hus! Klappade oss själva på axeln i bilen på vägen hem, det blev himla fint alltså! Markus, Mikael och Jonte var där när vi kom hit och det gjorde mig väldigt glad! Jag tycker mycket om dom och dom två förstnämnda har jag inte träffat på länge! Så det var kul! Värst vad jag tycker om alla idag då? Jag älskar världen. Alla är fina. Alla är underbara. Peace and love and hugs and all. Haha jag får nog bli mer bitter innan jag börjar störa mig på mig själv... För sent.

Nej, nu ska jag sluta uppföra mig som en cheesedoodle och gå och lägga mig! Godnatt<3

Just det, min fantastiska underbara gubbe har fortsatt greja vardagsrum när jag var iväg och städade! Han har satt smyglister och massa sånt småpill!

Efter stormen

Publicerad 2012-11-01 17:13:17 i

Hej på er alla fina och ofina. Jag hoppas att alla mår så bra som ni kan och att ni sitter inomhus och myser i höstmörkret! Själv så sitter jag på jobbet och har inte överdrivet mycket att göra, så om någon vill dricka kaffe eller något så är ni hemskt välkomna. Men ni får skynda er, vi stänger klockan 18! Jag skriver ett mer vettigt inlägg senare! Kram på er så länge!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela