elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Fredag:)

Publicerad 2013-11-29 22:08:23 i Allmänt,

Hej hej! Idag är det fredag så passa på att njuta nu ni som har lediga helger att se fram emot!:) själv så har jag haft en bra dag, började med gymmet, sen krattade jag löv, bakade den sista kladdkakan, käkade och åkte till lokalen som festen ska vara i imorgon för att förbereda dukning och sånt med mamma, pappa och mormor. Nu är jag med mina favoritpöjkar i garaget och känner mig allmänt ofräsch. Ska nog åka hemåt snart och sova lite, så jag är pigg på festen imorn! Det ska bli jätteroligt, ser verkligen fram emot det!:) men nu ska jag vara social här, sov så gott när ni går och lägger er! Kram på er<3

Godnatt!

Publicerad 2013-11-28 22:32:43 i Allmänt,

Nu skriver jag något mer intressant! Listerna och dörrarna är avtorkade, Matildas ben är vaxade och jag har sett ett fantastiskt spännande program om jättebläckfiskar. Eller nej, det var inte så spännande. Faktiskt ovanligt ointressant. Men nu ska jag gå och lägga mig, sov så gott!:) 

Maaat

Publicerad 2013-11-28 17:11:51 i Allmänt,

Hej på er!:) nu är alla kladdkakor snart klara, så nu ska jag torka lister och dörrar! Och sen måste jag nog äta något. Är hungrig men inte sugen på något. Noll matlust, vilket är extremt ovanligt för att vara jag. Men jag räknar med att jag vilken minut som helst kommer komma på vad jag är sugen på, och då jäklar ska det ätas. Jag skriver något mer spännande sen:) ha det bra så länge! 

Närhetsbehov

Publicerad 2013-11-27 20:56:15 i Allmänt,

Vet ni vad? Jag trivs ju rätt så bra med att vara singel... Man slipper tjafs och kan fokusera på sig själv osv. Men ibland, som idag, så saknar jag verkligen den där närheten. Som att ligga med huvudet på någons arm och få pussar på pannan och inte ha något emot det. Eller att ha någon att luta sig mot framför en film. Men sen ser jag mig omkring på alla som har problem med sin respektive och hur sårad man blir hela tiden, och då släpper den känslan. Optimisten är igång ;) 

Kladdkakor och bordsplaceringar

Publicerad 2013-11-27 12:14:46 i Allmänt,

Godmorgon allihop! Eller god förmiddag kanske... Eller god lunch? Vad heter den tiden mellan förmiddag och eftermiddag? Nåja, det spelar ingen roll. Goddag på er i alla fall! På lördag är det 50-årsfest för mamma, vilket innebär en hel del föreberedelser. Jag har haft himla tur för jag har bara fått massa roliga uppgifter hittills, som bordplacering och kladdkakebakande. Tydligen ska jag också, enligt den lilla listan, torka av lister och dörrar, men det gör jag så gärna. Det går ju fort! Det ska bli riktigt roligt på lördag, jag ser verkligen fram emot det. 
 
Så nu ska jag bara få i mig lite frukost och sen bär det iväg mot gymmet. Sen ska det bakas! Och jag måste nog städa mitt hus. Jag hoppas ni har en fortsatt bra dag allihop, kram på er!
 
 
 

Gruppterapi?

Publicerad 2013-11-26 15:51:00 i Allmänt,

Så dom ringde från öppenpsyk förut. Deras förslag var gruppterapi med en grupp som startar i mitten av december. Jag vet inte alls hur jag ska ställa mig till det. Inriktningen verkar vara ångestproblematik, alkoholmissbruk och självskadebeteende. Jag vill ju bara bli av med mina fobier? Men en vän till mig sa att om inte annat så kan det ju vara väldigt lärorikt. Och så pratade jag precis med Pernilla och hon tyckte att det kan ju vara värt att prova i alla fall. Och om det inte fungerar så provar vi något annat. Jag tycker om när hon säger så. "Så provar vi något annat". Det känns mindre ensamt då. Hon kommer hit sen och kramas. Det känns bra. 

Gruppterapi. Hur går det ens till? Ska man sitta och berätta om sitt liv för totala främlingar? Eller är det mer som föreläsningar? Eller olika aktiviteter? Hur många är det i en grupp? Jag vet inte hur jag ska ställa mig till något som jag inte vet något om. Men det är väl bara att försöka ha ett öppet sinne och så får vi se vart det leder. Tålamod, vilja, mod. Tålamod, vilja, mod. Tålamod, vilja, mod. 

Nattkatt

Publicerad 2013-11-26 09:50:32 i Allmänt,

Gooooodmorgon allihop! Sovit gott? Det har jag i alla fall. Eller aa, så gott som man kan sova när man somnade försent och har en förbannad kattunge som ska mysa med en hela natten. Kunde han inte bara blivit en såndär osocial, fet katt som ligger i ett hörn av soffan? Nej nej, jag skulle bestämt välja den mest sociala katten i världen som ska vara med överallt och mysa hela natten. Jag tror inte ni förstår hur illa det är, jag får inte ens klä på mig ifred! Då ska han fram och dra i mina byxor, bära iväg strumpor, hänga sig i min bh osv. Men jag tycker självklart om min lilla katt ändå, och ibland måste jag erkänna att det är lite charmigt när han gör sånt. Men på nätterna vill jag bara vara ifred. Är det för mycket begärt? Tydligen. 

Nu ska jag strax iväg på möte med utgångspunkten och efter det blir det nog gymmet och sen stallet. Sen ska jag baka ännu en kladdkaka. Så ha nu en bra dag allihop, le mycket och var så bra ni kan! Kram på er!


Nov. 25, 2013

Publicerad 2013-11-25 18:32:44 i Allmänt,

Hej på er!:) Den här dagen började med besök hos psykologen. Jag har slutat gå till den psykologen på vårdcentralen och träffar nu istället en på öppenpsyk i Kungälv. Eller rättare sagt, jag hoppas att få träffa. Än så länge har jag varit på två möten då jag fick berätta om mig själv och mina underbara små fobier och allt sånt ännu en gång, så nu ska dom sätta sig ner i ett team och avgöra om jag ska få hjälp av dom eller inte. Så jag håller tummarna! Efter psykologbesöket åkte jag till gymmet, men jag var så utmattad psykiskt så det gick inte jättebra. Men jag var där i alla fall.

Eftermiddagen har spenderats i biblioteket med Matilda. Hon behövde plugga och jag behövde göra något annat än att sitta hemma, så jag följde med henne dit. Självklart hittade jag snabbt till hyllan med böcker om sexologi. Där fanns en riktigt bra bok som heter Orgasmera mera, så den satt jag och läste. Den handlade om den kvinnliga orgasmen, vägen dit, övningar, hur hälsa, avslappning och bra sex hänger ihop osv. Så det har varit en bra eftermiddag:) nu sitter vi framför tvn, ska strax äta middag och sen ska vi baka kladdkaka:) men den ska inte ätas! Visst låter det skumt? Så är det. Ha en fortsatt bra kväll allihop! Kram <3

Nov. 24, 2013

Publicerad 2013-11-24 21:54:47 i Allmänt,

Godkväll allihop! Idag har varit en fantastiskt lugn dag, vaknade imorse och mådde så sjukt illa. Det var lite irriterande och det släppte inte förrän flera timmar senare. Men när det väl hade släppt så begav jag mig i alla fall ut i stallet, tanken var att vi skulle löshoppa hästarna men det var för hårt i paddocken så det blev ridning istället, skrittövningar. Tritill skötte sig bra första halvan av passet, sen tröttnade han.

Efter ridningen gick jag in och lagade mat:) Köttfärslimpa, potatismos, brunsås och lingonsylt. Alltså jag är oförskämt bra på att laga mat. Och till er som inte känner mig, nej jag är inte så självsäker egentligen. Men ja, maten blev väldigt god! Mattias kom förbi och åt med oss, sen glodde vi på Gabriel Iglesias, aloha fluffy. Haha, han är förbannat rolig. Nu är det i alla fall dags att gå och lägga sig! Ha det så bra allihop:) kram på er!

Nov. 23, 2013

Publicerad 2013-11-23 23:18:53 i Allmänt,

Hej på er. Jag har inte orkat blogga dom senaste dagarna. I lördags var evolution garages episka maskerad som vi har taggat för ett rätt bra tag, men så när jag stod där och gjorde mig iordning på eftermiddagen så svek modet mig totalt och jag vågade inte åka. Jag vet inte riktigt varför det kändes så läskigt. Tror det var för att vi skulle vara så många i bilen på vägen dit, det låg rätt långt bort och jag har aldrig varit där innan. Så det var bara att smsa och säga att jag inte kommer. Det gjorde mig så jävla ledsen. Jag vet att det bara var en fånig maskerad, det kommer fler fester och så vidare, men det handlar inte om det. Det handlar om att jag missar livet på grund av rädslor för påhittade faror. Jag vill inte ha det såhär längre.

Jag skulle varit pirat. Jag hade köpt världens snyggaste piratklänning, Magnus och Maggan hjälpte mig fixa en pistol och ett svärd. Jag skulle dricka alldeles för mycket morgan och prata piratspråk hela kvällen, jag hade till och med övat och kollat upp vanliga fraser osv. Nu hänger klänningen i garderoben och mest påminner mig om att min hjärna är värdelös som begränsar mig. Det är störande och det gör ont.

Men nästa gång går det säkert bättre. Den tanken kan ju faktiskt just nu bara ta sig i röven, för det här är ju inte första gången det skiter sig med något jag sett fram emot. Nästa gång går det säkert bättre. Dra åt helvete med nästa gång, jag vill att det ska gå bra nu och alla gånger! Och dom gångerna det inte gör det så ska det vara pga normala saker, plötslig magsjuka, försenade bussar eller snöstorm, inte "tänk om jag får panik pga...". Så nej. Nästa gång tröstar inte.

Stort tack till Pernilla, min prinsessa, för att du varit hos mig några dagar den här veckan och sett till så jag gjort saker. Tack för att du lyssnade på mitt gnäll. Men nu har jag gnällt och gråtit färdigt. Nu ska jag rycka upp mig. Godnatt allihop, ledsen för emo-inlägget.

Den manliga kroppen

Publicerad 2013-11-13 14:09:39 i Allmänt,

Hej på er! Det har inte riktigt varit läge att blogga dom senaste dagarna, världen har varit lite uppochner, därav min frånvaro. Det har varit väldigt irriterande och helt omöjligt att tro på 6 omöjliga saker innan frukost. Men nu är jag i alla fall tillbaka med lite funderingar kring den manliga kroppen. Visserligen var jag faktiskt tillbaka redan igår, men efter att ha skrivit nästan hela inlägget så försvann det bara, utan förklaring. Förbannade mobilapp. 
 
Så i alla fall, den manliga kroppen. Jag tycker att det känns som att pressen på killar har ökat rätt rejält och idealet verkar vara någon form av muskulös tolvåring. Inte ett hår på kroppen, vältränad men inte för stor och med relativt feminima drag i ansiktet. Jag säger inte att det är något fel med att se ut så, jag tycker bara att det känns tråkigt att nu när diskussionen äntligen är väckt om dom sjuka idealen kvinnor ska leva efter, så lägger vi över samma orimliga krav på män. Och sen så tycker jag personligen om män med skägg och hår på bröstet, det skulle vara hemskt synd om ni försvinner! Och samtidigt som pressen på perfekta manskroppar ökar så tycker jag att gentlemän blir mer och mer sällsynt. Så vill i alla fall inte jag ha det. Men jag vet inte, utseende verkar vara väldigt viktigt för folk, men för mig har det faktiskt aldrig haft särskilt stor betydelse. 
 
Så till alla er män där ute. Ni som ser ut som Justin Bieber, ni rejäla karlar med starka överarmar, ni bepälsade alfahannar och ni som inte känner att ni passar in någonstans. Ni är bra som ni är, satsa på att vara gentlemän istället för Ken-dockor. 
 
 
 
 

Nov. 07, 2013

Publicerad 2013-11-07 00:18:39 i Allmänt,

Hej alla vackra och inte lika vackra människor!:) Idag har jag varit en slö blobb i soffan. Jag försökte motivera mig själv till att göra saker, men nej. Inte idag. Imorgon däremot, då kan jag inte slöa längre! Jag måste städa och rida och förhoppningvis vara lite social med någon. Och så tänkte jag skriva lite här om den manliga kroppen. Igår var en mycket trevlig dag, Samuel kom över på dagen och drack kaffe med mig och sen på kvällen kom Christian förbi och lagade mat! Asgott och jättetrevligt! Men jag har knappt lämnat huset på lite för många dagar nu och det är inte bra. Jag skulle behöva komma bort ett tag. Om någon har något bra förslag så hör gärna av er. Och om någon vill gå på museum så vore det jätteroligt!!:)

Det var allt från mig idag, sov så gott allihop! Kram på er!

Bittersweet

Publicerad 2013-11-04 23:34:17 i Allmänt,

Jag börjar bli en bitter människa och jag tycker inte om det. Jag vill vara glad och positiv igen! Och då börjar man ju fundera. Har jag någonsin varit glad och positiv eller är det bara den bilden jag haft av mig själv? Hmm.. Jo, jag tror nog bestämt att jag egentligen är en glad människa. Förutom när jag är riktigt trött. Och förutom just nu då.
Så, nu när jag vet vad jag vill, hur ska jag ta mig dit? Jag gissar att jag behöver ha mer roligt. Men jag vet inte vad jag tycker är roligt längre... Detta är helt klart ett problem! Vad är roligt?

Detaljer

Publicerad 2013-11-03 18:54:31 i Allmänt,

Godkväll allihop:) Jag hoppas att ni haft en bra helg, att ni har torra kläder på er och att ni är mätta och belåtna.

Och nu när jag börjat inlägget med lite artighet så tänkte jag faktiskt be om ursäkt. Som tjej ska man ju lägga märke till saker som nya kläder eller en ny frisyr, men jag är bara inte särskilt bra på det. Och även när jag väl lägger märke till det så är det mest så att jag registrerar det men glömmer att nämna det. Så till alla ni som känner att jag kanske borde lagt märke till något men inte gjort det, jag ber om ursäkt! Vill ni ha komplimanger över nya kläder eller liknande så får ni hemskt gärna säga till mig att ni faktiskt har nya kläder. Och om jag fortfarande inte fattar så kan ni väl lägga in nån kommentar i stil med "är inte min nya tröja fin?". Så lovar jag att försöka bättra mig!

Nov. 02, 2013

Publicerad 2013-11-02 21:39:15 i Allmänt,

Hello my darlings! Haha jag känner mig alltid lika vidrig när jag skriver så.. Lite som Cruella DeVille. Idag har varit en väldigt trevlig dag, den började med att jag åkte och hämtade min maskeradkostym som jag beställt och den passade helt perfekt när den väl var på! Fantastiskt jobbig att få på sig och ännu svårare att komma ur, men när den satt var den perfekt! Vad det är får nii se när det är dags för evolution garages episka maskerad, alltså om två veckor! Sen var jag ute i stallet med morsan tills Michelle och Linnea kom på besök. Dom är verkligen himla mysiga båda två! Michelle är mammas jobbarkompis och Linnea är Michelles dotter. När dom hade åkt så åkte jag och hämtade Alex, så nu sitter vi, alltså hon, jag, Christian och Ola och tjötar i mitt vardagsrum. Mycket trevligt! Hoppas att ni mår bra allihop! Kram på er och hör av er om ni har tråkigt! <3

Singel men inte sökande

Publicerad 2013-11-01 21:09:38 i Allmänt,

God fredag! Jag hoppas att ni mår bra och att alla kroppsdelar sitter där dom ska. Jag får höra en del om vad för kille jag borde ha, vilken sorts kille jag behöver och så vidare. Så till er säger jag, jag är inte sökande. Jodå, jag är singel, men alltså... Jag vill gärna vara singel ett tag. Och jag behöver definitivt ingen kille. Jag har ju mina garagepojkar. Med det sagt, uppvaktning är aldrig fel om någon skulle få lust att försöka.

Idag har varit en go dag! Var på gymmet imorse och det var så enormt segt idag. Allting var lite jobbigare än det brukar, men det var ändå skönt. Sen spenderade jag större delen av eftermiddagen i soffan framför brasan med en trevlig bok! Åt god middag och nu är jag i garaget. Så nu ska jag vara social här:) ha det bra allihop, kram på er<3

Nov. 01, 2013

Publicerad 2013-11-01 00:24:00 i Allmänt,

Hej på er! Det har ju varit lite dött här på bloggfronten, det beror helt enkelt på att jag inte har gjort så mycket på sista tiden. Så Nema föreslog att jag i alla fall skulle skriva om mig själv eller göra en lista. Så här kommer en lista om mig och vad jag tycker helt enkelt. Jag menar vem vill inte prata om sig själv? Jag tänkte försöka med 10 saker men vi får se hur långt jag kommer. Herregud, ni som inte känner mig måste ju tro att jag är extremt självupptagen... Anyways, here it goes.

1. Jag är tydligen dålig på att göra listor om mig själv.

2. Blommor dör när dom är i mitt våld. Jag har försökt hålla dom vid liv, men lyckats ta död på varenda en. Även dom som tydligen ska hålla för det mesta. Till och med kaktusar. Så jag har gått över till plastblommor. Don't judge me.

3. Jag tycker om när månen är som allra smalast för då påminner den om filurkattens leende och det känns bra. Mer galenskap åt folket.

4. Snickarbyxor är helt klart ett av dom sexigare plaggen en kille kan ha.

5. Jag har ett födelsemärke på min mage som har lite formen av en pussmun. Av någon brilliant anledning nöp jag mig själv med en tång där när jag var liten. Det gjorde ont och jag gjorde aldrig om det.

6. Det enda sexpacket som imponerar på mig är det som står i kylen.

7. Jag säger chokladboll.

8. Jag har inga problem med att titta på skräckfilm. Det är delen som kommer efter skräckfilmen, på natten när man ska sova. Hur orädd jag än kände mig under filmen så blir jag plötsligt 3 år och mörkrädd när det är sovdags.

9. Jag har ett väldigt osunt förhållande till tranbärsjuice. Det är bara alldeles för gott, fast det är egentligen inte gott men smaken är på något vis ändå behaglig och underbar.

10. Jag önskar samma sak vid alla önsketillfällen som finns. Ni vet vid stjärnfall, när klockan är 22.22, när man blåser ut ljusen på en tårta osv. Det har inte slagit in än.

Sådär, det var 10. Det tog tid!! Hoppas ni mår bra allihop, om inte så vet ni vad jag har sagt. Bullar löser allt utom fetma! Kram på er:)

Kolla förresten in Nemas blogg, nemaproblema.blogg.se! Helt klart läsvärd med fantastisk humor!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela