elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Traktorkvinna

Publicerad 2013-01-31 22:21:56 i

Godkväll allihop. Idag har varit en lång dag. Satt på vårdcentralen i ett par timmar för att jag på senaste tiden har haft ganska ont i bröstet och det har oroat mig en del, men efter x antal prover så kom dom i alla fall fram till att det inte är något allvarligt fel på mig. Så jag ska se om det går över av sig självt och gör det inte det så får dom väl leta vidare. Men det var i alla fall inget fel på mitt hjärta, så det är bra. Jag är helt enkelt bara lite känslig:) Men jag behövde ändå lite uppmuntran efteråt så jag följde med Tobias hem och körde traktor. Kände mig stor och stark, som en riktig karl.

Jag saknar min Batman.

"Take a deep breath. It calms the mind."
- Regina Brett

Fat and happy

Publicerad 2013-01-30 22:51:02 i

Idag har varit en riktigt bra dag. En sådan dag som man behöver ha ibland, när allt inte känns omöjligt och hopplöst. Det var roligt på jobbet och efter att jag slutat så åkte jag först en sväng till Tobbes syrras butik och hjälpte dom städa, och sen åkte jag hem och grejade i stallet. Kvällen har i alla fall avslutats på ett ytterst angenämnt vis, Ola, Kim, Matilda och John kom förbi och vi bakade muffins. Eller aa, jag bakade och dom åt:) sen såg vi några avsnitt av How I met your mother och nu ligger jag här i sängen och ska sova. Mår lite illa av muffinsen om jag ska vara ärlig... Inte för att dom inte var goda, jag menar, hallå. Jag gör bara goda muffins. Men jag åt för många. Min kropp säger åt mig att jag är fet tror jag! Men i så fall är jag fet och lycklig! Och Emmie har ett bananklistermärke i pannan.

"If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it"
- Regina Brett

Vilka problem

Publicerad 2013-01-29 23:45:11 i

Okej, klagostund.

BLÄÄÄÄÄÄ JAG KÄNNER MIG KONSTANT VILSEN OCH GUD VAD DET ÄR SYND OM MIG. VEM ÄR JAG? VAD GÖR JAG MED MITT LIV? VAD VILL JAG? VART SKA JAG?

Det är en sådan lyx att kunna känna såhär tycker jag. Jag har hellre dom frågorna i mitt huvud än frågor som "kommer jag att kunna få tag i någon mat idag?".... Och ändå ligger jag här och tycker helt synd om mig själv för att jag är tillfälligt förvirrad. Det är konstigt, känslor och tankar går inte ihop alls.

"Don't compare your life to others. You have no idea what their journey is all about"
- Regina Brett

Lyckokakor och annat gott

Publicerad 2013-01-28 23:48:17 i

Idag har faktiskt varit en riktigt trevlig dag!:) min mamma och min bror Oskar hämtade mig efter jobbet och så åkte vi och käkade lunch ihop! Sushi fick det bli, premiär för Oskar:) Vi köpte också varsin lyckokaka, jag blev väldigt nöjd med min. Sen åkte vi hem och drack kaffe framför brasan, det var inte helt fel. Kvällen har jag spenderat med Lill-Alexandra, vi har mest tjötat. Jag stekte pannkakor till henne och Mattias. Nu har jag legat i soffan i ett par timmar och glott på tv. Det har varit en lugn, skön dag helt enkelt! Godnatt med er nu mina vänner, jag hoppas ni sover gott. Kram>3

"It's okay to let your children see you cry"
- Regina Brett

Töväder

Publicerad 2013-01-28 13:02:17 i

Det töar ute. Säger man så förresten? Jag tror det. Snön håller i alla fall på att försvinna. Jag antar att jag borde vara glad över det och det är jag väl egentligen, men nu kommer några dagar av ren terror för mig. För det smälter och sen fryser det och det blir halt och mina knän går ur led. Och det är ingenting jag ser fram emot. Men å andra sidan, det är ju bara några dagar och sen försvinner det förhoppningsvis.

Oh dear

Publicerad 2013-01-27 18:05:41 i

Hej på er allihop, det var inte igår. Inte i förrgår heller. Jag tycker livet är lite motsträvigt just nu så jag borde väl egentligen blogga som aldrig förr eftersom att jag vill att den här bloggen ska vara så naken och ärlig som möjligt, men jag tycker det är svårt för tillfället att skriva på rätt sätt, helt utan att låta som att jag är 14 år och känslomässigt störd. Jag tror jag behöver våren nu. Sjukt störande att vara så beroende av sol och ljus ändå. Då kan man inte ha många problem egentligen, om man låter sitt humör påverkas av något så okontrollerbart som vädret. Så det borde jag kanske se som något positivt.

I alla fall, jag jobbade igår med vackra Riina och sen spenderade jag kvällen hos Tobbe med trevliga människor! Idag har jag och Tobbe kollat på första och andra Transformers-filmen. Dom var faktiskt helt okej, jag har inte sett dom innan och har alltid varit lite skeptisk, så jag blev positivt överraskad. Det händer ganska ofta har jag märkt, jag borde ha en mer öppen syn på livet... Men nu ska jag se på ett avsnitt av Jordan innan det är dags att laga mat. Jag kanske skriver senare ikväll! Kram på er, jag hoppas verkligen att ni klarar vintern lite bättre än jag. Ta hand om er!

Över vattenytan

Publicerad 2013-01-23 23:17:49 i

Solen har varit framme hela dagen! Jag tror Gud såg hur mycket jag behövde det och lät den skina. Det har med andra ord varit en bra dag idag. Och det är allt jag har att säga om det just nu. Godnatt på er, jag hoppas ni får en så bra dag som möjligt imorgon! Glöm inte mössa och vantar, det är rejält kallt ute!

"When it comes to chocolate, resistance is futile"
- Regina Brett

Stört kallt

Publicerad 2013-01-23 08:31:36 i

Det är ju helt sinnessjukt kallt ute idag!! 15 minus är bara inte okej! Min stackars bil grät när jag gick ut och startade den. Jag trivs allra bäst när det är lite för varmt. Då när alla går runt och klagar och säger att det kanske kunde blåst lite i alla fall så man blev svalkad av vinden. Då trivs jag. Och Emmie håller med, hon tycker inte alls om kylan. Men men, det är i alla fall väldigt vackert ute nu! Så hade man bara sluppit gå ut så hade det ju varit perfekt. Typ en uppvärmd tunnel i glas mellan mitt hus och mitt jobb. Och en till affären och till Matilda och till Tobias så klarar jag mig;)

Ha en bra dag nu allihop! Kram!

Tre sorters muffins!

Publicerad 2013-01-22 23:08:25 i

Idag efter jobbet så tog jag till slut tag i mig själv och bakade mina berömda chokladmuffins:) men jag fick också för mig att jag skulle prova lite nya recept. Så jag bakade citronmuffins och vit chokladmuffins. Båda sorterna blev helt okej men kräver en del justeringar. Till exempel mer citron i citronmuffinsen och dom vita chokladmuffinsen skulle behövt vara inne i ugnen i 5 minuter till... Men ändå, tillräckligt goda för att inte slängas:) men ingenting kan ju slå mina chokladmuffins. Jag vet att man inte ska hålla på å säga att man är bra på saker och ting för det är inte fint, men om det är någonting jag faktiskt kan så är det baka chokladmuffins.
Som vanligt när det bakas i det här huset så fick jag sällskap:) Ola och Kim kom förbi och åt muffins och var sociala, det var väldigt trevligt:) Men nu är jag astrött som vanligt vid den här tiden, så nu ska jag 9gaga tills jag somnar:) godnatt mina fina, säg till om ni vill ha muffins för jag orkar inte äta dom själv! Kram på er<3

"Save for retirement starting with your first pay check"
- Regina Brett

Inga muffins

Publicerad 2013-01-21 23:30:20 i Allmänt,

Jag kom hem från jobbet, åt och var astaggad på att baka muffins. Tre olika sorter, choklad, citron och vit choklad. Tobbe skulle också ner och handla så han hämtade upp mig och vi åkte ner till Maxi, handlade och sen när jag kom hem så tappade jag lusten totalt. Kunde inte hitta motivationen i mig alls. Så jag struntade i det och satte mig i soffan istället. Jag kan alltid baka imorgon.
 
Jag önskar att jag var perfekt. Roligast, vackrast, vänligast, smartast. Allt sånt. Tyvärr är jag inget av det. Jag säger inte att jag inte är rolig, vacker, vänlig eller smart, men jag är inte roligast. Inte vackrast, inte vänligast och inte smartast. Så är det. Och det stör mig.

Kärlek och muffinsbak

Publicerad 2013-01-21 14:35:30 i

Hej på er alla mysiga:) Igårkväll fick jag lite totalflipp på att vara hemma. Hade varit hemma hela dagen och knappt pratat med någon så till slut satte jag mig i bilen och åkte en sväng. Hämtade upp lill-Alexandra och så åkte vi till McDonalds och satt där i ett par timmar och åt glass. Det var skönt att få prata av sig lite. Sen när jag hade släppt av henne kände jag mig ändå inte helt redo att åka hem så jag åkte till Tobbe. Han satt och tittade på Batman så jag blev kvar en stund.

Idag när jag kommer hem så vill jag baka chokladmuffins. I mängder tänkte jag. Och kanske någon annan typ av muffins... Så om ni är sugna är det bara att säga till. Kram på er så länge<3

"Cry with someone. It's more healing than crying alone."
- Regina Brett

Ensam söndag

Publicerad 2013-01-20 11:46:26 i

Godmorgon allihop! Det var som jag trodde väldigt trevligt att träffa Hanna och Nema igår. Vi åkte in till kungälv och käkade lunch och satt och pratade i ett par timmar. Sen släppte jag av dom hos Nema och åkte hem och kollade hur det gick för Alexandra, Mattias syster, som var här och red min häst. Dom myste runt på ängen:) sen lånade Alexandra min dusch och så åkte ci hem till Tobbe. Så småningom kom Kim, P2, Mattias och Markus också dit så det var trevligt:) jag bakade blåbärspaj. Har haft ett enormt sug efter att baka paj hur länge som helst nu.

Idag jobbar Mattias så jag tänkte passa på att städa och fixa lite. Jag kan tycka det är lite skönt att få gjort sånt när man är själv så kan man göra allt i sin egen takt och lata sig när man vill utan att någon tittar anklagande på en:p men nu är det bäst jag sätter igång annars fastnar jag väl här i soffan. Ha en toppendag nu allihop! Kram<3

Reunion

Publicerad 2013-01-19 12:32:08 i

Godmorgon alla fina människor! Idag är väl ändå en helt fantastiskt fin dag? Det är strålande sol ute och allting glittrar! Det är visserligen askallt, men det känns liksom hanterbart när det är så fint i övrigt. Just nu sitter jag på Tobbes köksbord och kollar på när han lagar mat, om en stund ska jag åka in och hämta Hanna i kungälv så ska vi åka till Nema. Hanna och Nema har jag säkerligen nämnt här tidigare men för er som antingen glömt eller missat det så gick dom i min gymnasieklass. Dom är båda helt fantastiska, genomgoda människor mer ovanligt vettiga värderingar. Så det ska bli väldigt roligt, det är alltid intressanta samtalsämnen med dom. Senare i eftermiddag ska jag träffa Jasmine! Jasmine och jag har känt varann sen vi var 9 år gamla och alltid varit vänner på håll. Alltså, vi träffas kanske inte varje dag och ibland går det flera månadet innan vi ens pratar med varandra för hon har sitt liv och jag har mitt, men när vi väl ses så är det precis som det alltid har varit och alla samtalsämnen är tillåtna.

Jag ber som vanligt om ursäkt för min frånvaro här på bloggen. Hade lite annat för mig!

Kram på er mina fina<3

Ett stycke rubrik

Publicerad 2013-01-17 12:05:43 i

Idag känner jag mig nog ändå lite mer motiverad till livet än vad jag gjorde igår... Det var i alla fall rätt skönt att komma till jobbet igår, det var mycket att göra så man fick verkligen lägga hela sin fokus där. Igår kväll var jag hos Matilda en stund. Vi gjorde inget speciellt, John kom dit och hade med sig äggost som jag smakade på. Har inte ätit det förut, men det var helt okej. Tror det är en smak man får vänja sig vid lite, hade ingen aning om vad jag skulle vänta mig.

Idag tror jag att jag ska försöka ta tag i lite städning när jag kommer hem från jobbet. Det börjar bli dags. Igen. Men nu måste jag åka, annars kommer jag försent! Kram på er!<3

Godmorgon fucktards....

Publicerad 2013-01-16 12:10:44 i

Åh va jag vill ligga i min säng hela dagen och inte prata med någon. Jag är bara inte på humör idag. Känner inte för något. Har ni också sådana dagar ibland eller har jag problem? Äsch, det händer så sällan så jag ser det knappast som ett problem. Min klocka ringde klockan 9 första gången. Sen kvart över. Sen halv 10. Sen klockan 10 och sen tror jag Emmie tröttnade så hon gick och puttade och pussade på mig fram till klockan 11 när jag äntligen gick upp. Jag vill inte ens titta på film idag. Jag vill inte läsa en bok. Jag vill bara ligga i min säng och vara ifred och sova tills imorn. Och eftersom att jag känner så idag så tänker jag hoppa fram till livsråd nummer 40 av Regina Brett. Egentligen var jag på nummer 7, men jag känner att nummer 40 är mer lämpligt idag.

"No matter how you feel, get up, dress up and show up"

Nocturne

Publicerad 2013-01-15 18:40:29 i

Godkväll alla glada och sura:) jag börjar fundera på om det inte är dags att göra något nytt med mitt hår. Brunt, lockigt och vackert eller rött, rakt och coolt? Jag vet inte om jag är tillräckligt cool för det sistnämnda. Rött skulle jag kunna tänka mig, men inte sådär fräckt, ni vet rakt med spikrak lugg och grejer. Nae, ska jag färga det rött så får det nog vara lite rufsigt och halvlockigt. Klippa mig behöver jag i alla fall göra... Brunt hår är ju visserligen väldigt fint. Riktigt chokladbrunt. Men samtidigt trivs jag i det här nästan svarta. Jaja, blir det fult så är det bara att göra om det:) kanske skulle börja med att ringa frissan och boka tid i alla fall... Vad tycker ni att jag ska göra med håret? Jag tänker INTE klippa av det. Men andra förslag är hemskt välkommet:)

Skinny bitch

Publicerad 2013-01-14 23:05:27 i

Godkväll alla fina och ofina:) Så i alla fall, i lördags flängde jag och Tobbe runt och fixade inför Matildas överraskning som ägde rum hemma hos honom. Jag sa till Matilda att hon och jag skulle på bio men behövde åka förbi hos honom först och lämna lite grejer. Men där var ju alla redan samlade såklart! Det var väldigt lyckat:) söndagen spenderades som alla andra söndagar spenderas. Men det ska faktiskt bli lite ändring nu. Under 2013 så har jag och Matilda bestämt oss för att hålla det till max två helgers festande i månaden. Dom andra två ska vi hitta på andra saker:) känns riktigt bra.

Idag har jag först jobbat och sen svängde jag förbi Matilda och gav henne en grattis-kram. Sen åkte jag hem och somnade i soffan en liten stund. Följde med Alexandra ut på en liten promenad i kylan och sen drack jag skinny hot chocolate! Fick det av Matilda i julklapp, hon tycker jag är för tjock;) Skinny hot chocolate är i alla fall nån GI-version på varm oboy:) jag har märkt att jag överanvänder "i alla fall". Jag tror det beror på att jag ofta skriver som jag skulle pratat, och då blir det ju ett och annat sidospår och ett lätt sätt att komma tillbaka till det första man pratade om är "i alla fall". Men, nu ska jag sova. Åh just det, min skärm har spruckit på min telefon så jag ser inte helt bra, om det skulle vara ovanligt mycket felstavningar så skyller jag på det. Godnatt och många kramar till er alla<3

Dagens Regina Brett-citat;
"You don't have to win every argument. Stay true to yourself"

Grattis Matilda!!!!:D

Publicerad 2013-01-14 10:59:55 i

Hej allihop, förlåt för att jag inte bloggat nåt i helgen, har haft en del att göra! Lördag kväll hade vi överraskningsfest för världens bästa Matilda som fyller 22 år idag! Så ett enormt megagrattis till henne idag!:) Nu hinner jag inte skriva mer men jag lovar att jag skriver mer vettigt ikväll! Kram på er!<3

Social dag!

Publicerad 2013-01-11 21:16:25 i

Idag har varit en trevlig dag, det var roligt och lagom mycket att göra på jobbet och sen åkte jag till Nema direkt efter att jag hade slutat. Det var himla mysigt att träffa henne igen, vi satt i hennes kök i flera timmar och pratade ikapp oss. Sen åkte jag, Rickard och Tobbe in till kungälv och fixade lite saker, det var faktiskt riktigt roligt. Dom pojkarna kan allt vara roliga ibland. Men bara ibland;) Nu sitter jag i min soffa och tjötar med Ola som är här och är ovanligt snygg. Det är något med håret och t-shirten. Nästan så man funderar på att dra med honom ner till krogen så singeltjejerna inte går miste. Ne, nu ska jag fortsätta vara social, ha en bra kväll allihop!! Kram<3

"Pay off your credit cards every month"

Myser med Jordan rättsläkare!

Publicerad 2013-01-10 21:30:56 i

Har lite myskväll för mig själv just nu, Mattias och Emmie har gått och lagt sig och jag ligger i soffan och kollar på Jordan Rättsläkare. Får världens nostalgikänslor av det. Vi brukade kolla på det hela familjen och dricka te. Indian spice. I soffan i källaren i huset i Kärna. Det var väldigt mysigt. Pappa kallade alltid programmet för Rickard Rättrådig. Jag förstod aldrig varför, men lite roligt var det ändå. Men nu ska jag återgå till Jordan, godnatt när ni går och lägger er<3

Dagens Regina Brett-citat:
"Your job won't take care of you when you're sick. You're friends and family will"

Sjukhus å grejer!

Publicerad 2013-01-10 14:34:56 i

Hej allihop, jag är ledsen att jag inte bloggade imorse men jag skulle till läkarn tidigt så hann inte! Jag skulle dit för att säga att operationen på vänstra knät inte blev så lyckad så dom behöver göra om den. Dom var väldigt sammarbetsvilliga så jag ska opereras så snart som möjligt:) och så blir det en mindre operation för att ta ut skruvarna från högra knät, så jag är nöjd:)

Just nu sitter jag hemma hos världens bästa Matilda och äter panpizza! Fast utan apelsinjuice... Eller var det bara jag som drack apelsinjuice till billys panpizza när jag var liten? Sak samma, hoppas ni har en bra dag allihop:) kram!

Då var det dags

Publicerad 2013-01-09 23:16:54 i Allmänt,

Okej så då var det alltså dags att skriva om det... Jag hatar att skriva om min agorafobi för jag tycker att allt jag skriver blir fel. Det låter som att man är 14 år och emo. Så är det inte, även om jag erkänner att jag ibland har tyckt synd om mig själv pga av det. Men jag sitter ändå här och funderar över varför jag ska skriva det jag nu har tänkt skriva. Borde väl skriva något fint om att jag behöver skriva om det för att det är så jobbigt att hantera och buhu, men så är det inte. Jag tänker skriva om det för att jag vill. Och för att oavsett vad jag säger så är det ett problem jag skäms över. Så nu tänker jag skämma ut mig, håll i hatten :)
 
Jag antar att det är lika bra att börja från början. Det borde vara närmare 13 år sedan det började. Det började med panikångestattacker. Det var ganska illa när jag var 8-9 år, sen lugnade det sig lite tills jag var 12 och då drog det igång på riktigt, till slut vågade jag inte lämna huset. Jag vågade inte ens gå ut på altanen. Det man gör åt sådana problem är vanligtvis något som kallas för KBT. Kognitiv Beteende Terapi. Vilket med enkla ord skulle kunna beskrivas som steg för steg. Jag kommer ihåg att ett av mina första mål var att gå ner till brevlådan. 40 meter. Sen till affären. 150 meter. Det tog längre tid att nå det målet. Efter ett tag var målet att åka bil till Kornhalls färja och tillbaka. Några kilometer i taget. Ni fattar grejen. Det tog tre år innan jag vågade sätta mig på en buss. Fyra innan jag åkte tåg. Och till slut, efter fyra år så var jag modigare än någonsin och så nära normal jag kunde komma. Och så började jag på gymnasiet, vi flyttade, jag skaffade pojkvän. Men så började jag fundera på vad som skulle hända om mina problem kom tillbaka. Jag satt på bussen på väg hem från skolan och tänkte på det och plötsligt så var det inte lika lätt att åka buss längre. Det var som när någon i ens närhet har feber och man börjar känna efter febertecken och till slut har man ju nästan feber trots att man egentligen är helt frisk. Det är något jag inte riktigt kan förlåta mig själv för. Första omgången eller vad man nu ska kalla det var inte mitt fel. Det var ingens fel. Men andra gången, den som fortfarande pågår, det är helt och hållet mitt eget fel. Och det gör mig riktigt förbannad. Hur som helst, jag sökte hjälp. BUP först. Barn och ungdomspsykiatri. Dom är säkert jättebra på väldigt många sätt, men det hjälpte inte mig särskilt mycket. Det var först när jag fyllde 18 som jag fick riktig hjälp och en diagnos. Agorafobi. Rädsla för platser och situationer som är svåra att ta sig ur. Till exempel bussar, tåg, flygplan, bilköer, hissar, dörrar som går i baklås, sociala sammanhang där det är olämligt att gå, biografer... Sånt. Agorafobi får man efter långa perioder av återkommande panikångestattacker om jag har förstått det hela rätt. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att ha en diagnos. Mest är det nog skönt för då behöver jag inte känna mig så ensam. 
 
Så nu är det ännu mer KBT som gäller. Jag tycker faktiskt att jag har kommit ganska långt. Tittade igenom min gamla lista över mål som jag ville uppnå som jag skrev ner tillsammans med min psykolog. Det var mina första mål.Och här har ni dom:
 
Alla dessa, förutom åka buss, har jag uppnått. Jag har inte bara uppnått det, jag är inte särskilt rädd för det längre. Förutom bussåkandet då... Och jag är inte helt förtjust i att låsa dörrar. Men som ni ser så går det framåt. Jag rör mig, om än ganska långsamt. Och nu är det dags att sätta nya mål. Men det får jag nog återkomma med imorgon, jag måste fundera över det först. Men ett mål som jag bestämt mig för är att innan sommaren så ska jag ha åkt längre bort än Alingsås. Jag har inte varit längre hemifrån än Alingsås på fyra år nu. Och det känns ganska kvävande. 
 
Jag antar att jag borde skriva några rader om hur det känns, eftersom att jag alltid skriver om hur saker känns. Det känns förjävligt. Det känns som att ha cancer i själen och varje gång som jag gjort något bra och i rätt riktning så måste jag vila en stund för det är så ansträngande. Och varje gång som det inte går bra, varje gång jag fått panik så får jag världens huvudvärk och är trött hela dagen. Jag är avundsjuk på alla som kan göra som dom vill och vad dom vill. Det hugger lite i mig av avundsjuka varje gång någon åker utomlands eller när man ser bilderna från någons resa på facebook. Jag vill också resa! Jag vill också kunna plugga till något vettigt, men det finns inget som intresserar mig i Kungälv och längre bort vågar jag inte åka på dagarna. Det känns som att konstant ha osynliga fotbojor på sig. Men det är inte överkomligt. Jag är inte ledsen över det, inte alltid i alla fall. Jag och Rädsla har en lång och väldigt nära relation med varandra. Vi säger godmorgon varje morgon men aldrig godnatt. Men jag känner att jag börjar bli mer och mer redo att ta mig ur det förhållandet. Det är inte ett särskilt bra förhållande ändå, Rädslan är väldigt kontrollerande och även om den gör det den tror är bäst för mig så har den fel. Jag behöver den inte mer. Men den kommer alltid att finnas där bredvid mig, jag får bara bli bättre på att be den hålla tyst eller flytta på sig. 
 
Det var nog allt jag hade att säga om det ikväll. Egentligen finns det väl mer, men det här var ganska jobbigt så nu tänker jag gå och lägga mig. Och jag har en hel del funderande att göra innan jag somnar. Sov gott mina älskade vänner och ovänner. 

Godmorgon!

Publicerad 2013-01-09 08:36:22 i

Godmorgon allihop, har ni sovit gott inatt? Det har i alla fall jag, hade inte ens svårt att gå upp imorse. Ikväll funderar jag på att skriva ett lite längre blogginlägg med en förklaring om mina fobier och sånt för nu har jag fått en del nya läsare... Och så tänkte jag skriva lite om processen till att bli fri från det. Så nu vet ni vad jag har tänkt i alla fall, får se om jag får ihop det ikväll. Ha en bra dag allihop, var så bra ni kan! Kram<3

Degar ikväll

Publicerad 2013-01-08 20:12:37 i

Ikväll har jag ingen lust att lämna mitt hus. Jag tror jag lider av allvarlig solbrist eller liknande för jag är helt trött och seg och när jag såg solen under några minuter för ett par dagar sen så kände jag hur allting kändes hundra gånger lättare. Men den känslan försvann när solen försvann. Så ikväll tänker jag mysa i min soffa och jag har inga planer på att flytta på mig. Möjligtvis om någon erbjuder glass, om det är riktigt god glass. Med chokladsås! Som ni märker så blir det inget vettigt skrivande idag. Jag får ingen ordning i mitt huvud just nu, helt kaos. Glass.

Dagens Regina Brett-citat:
"Life is too short - enjoy it..."
Det var ju passande just idag när jag bestämt mig för att dissa världen och dega i soffan.... Men det njuter man väl också av.

Morrn

Publicerad 2013-01-08 10:41:22 i

Godmorgon alla söta och sura! Idag känner jag mig lite stressad för ska hinna med att åka till banken och grejer innan jobbet hade jag tänkt, så jag hinner inte skriva sådär jättemycket nu på morgonen, men jag ville i alla fall skriva godmorgon och önska er alla en bra dag. Så, godmorgon, ha en bra dag:)

Trotsar fler fobier

Publicerad 2013-01-07 23:09:23 i

Idag mina kära läsare har jag trotsat ännu en av mina rädslor. Jag åkte direkt till Matilda efter jobbet och efter en stunds latande så bestämde vi oss för att åka en sväng. Jag körde. Först åkte vi till stigs center och sen tillbaka till kungälv och sen till skogome och sen hem igen. Via motorvägen alla gånger! Jag tycker inte om att köra på motorvägen för jag får för mig att jag kommer att få panik och då är det inte så lätt att bara stanna. Och det är inte överdrivet lämpligt med panik när man kör bil. Eller rättare sagt, jag tyckte inte om att köra på motorvägen och jag fick för mig att jag skulle få panik. Men nu är det övervunnet, till slut kändes det inte ens nästan jobbigt. Det kändes bara bra och jag kände mig som en lite större person än innan. Jag är sjukt nöjd med mig själv! Och jag vill bara verkligen tacka alla er som hjälper mig och stöttar mig. Tack för att ni har tålamodet och tack för att ni har förståelsen. Ni får mig att vilja vara så bra jag kan. Godnatt allihop, sov ordentligt! Kram<3

Dagens Regina Brett-citat:
"When in doubt, just take the next small step"

Schmerz

Publicerad 2013-01-06 21:54:26 i

Idag har jag varit ovanligt duktig när det gäller fobiträning! För det första så när vi var på väg till Alexandras kalas så åkte vi via tingstadstunneln, en tunnel som jag undviker som pesten eftersom att där ofta är köigt. Visserligen är det söndag idag så det kanske inte var så stor risk för just kö, men det var ändå en hel del bilar och gick lite trögare genom själva tunneln, så det är ju ett bra första steg. För det andra så körde jag hem från skogome alldeles själv:) Mattias bil stod kvar där sen igår så vi var och hämtade den, sen tog han en väg och jag tog en annan. Jag avskyr att vara själv när jag tycker att jag är för långt ifrån alla trygghetspersoner så det kändes lite jobbigt först men sen kände jag mig ganska fri, och det var skönt! Och för det tredje så har jag slagits med vårat nya lås på toaletten nu på kvällen! Jag tycker inte om låsta dörrar, speciellt inte sådana som man låser med nyckel. Inte ytterdörrar eller så, utan toalettdörrar och liknande. Men av någon anledning köpte Mattias just ett lås med nyckel ändå. Så blev jag så förbannad på mig själv för att jag är rädd för helt ofarliga saker, så jag stod där inne på toaletten, stängde dörren, låste, stod där en stund tills paniken hade lagt sig, låste upp, låste igen, stod där en liten stund till och så vidare. Om jag får säga det själv så har jag på sista tiden varit den modigaste personen jag känner, för jag är rädd för i stort sett allt men jag gör det mesta ändå. Jag orkar inte med att vara rädd längre, jag är så trött på det!

Känner att det här håller på att bli ett rätt långt inlägg, men jag ska avrunda nu med ett citat av en kvinna vid namn Regina Brett. Hon skrev en gång ner 42 olika saker som hjälpt henne genom livet, och jag tyckte det var rätt trevliga små citat så jag tänkte försöka skriva ett om dagen. Kan hända att jag glömmer någon dag, men vad gör det? Jag vill bara, innan jag börjar med dessa citat, säga att jag inte är helt säker på vem den här kvinnan egentligen är och om det faktiskt var 42 saker hon skrev ner, har försökt hitta korrekt information men det står lite olika här och var. Och så har jag kanske inte ansträngt mig sådär överdrivet asmycket... Men här har ni i alla fall, livslektion nummer 1.

"Life isn't fair, but it's still good"

Jag är pigg

Publicerad 2013-01-06 12:40:53 i

Lite spontant festande blev det i westcoast motor works igår. Tog dock inte en enda bild från det. Ligger fortfarande i sängen, är hungrig men orkar inte gå upp. Behöver duscha också innan vi ska iväg. Vi ska fira Mattias syster idag som fyllde 20 tidigare i veckan:)

Känner mig såhär ungefär... Jag är pigg, jag är pigg, jag är pigg, jag är pigg, jag är pigg, jag är pigg.

Äventyr med Tobbe

Publicerad 2013-01-05 16:58:06 i Allmänt,

Som sagt så var vi i garaget igår och jag hade egentlige tänkt lägga ut lite bilder på nästan-männen, men det ville inte riktigt fungera över telefonen, så ni får lite bilder på dom nu istället:) Det är som vanligt inga proffsbilder, men jag sysslar ju ändå inte med sådant strunt:)
Mattias och Markus grejar lite med Pontus (P2s) bil
Tobias latar sig..................
Pontus latar sig lite han med:) Nej, han var faktiskt riktigt redig igår och byggde lite hyllor i ett förråd. 
Jonte chillar med Ken Block:)
 
Idag har jag i alla fall flängt runt med Tobbe halva dagen, det kändes rätt lagom en dag som idag. Gick upp i relativt bra tid och gick ut i stallet och red och grejade först, sen duschade jag och så hämtade Tobbe mig för han har min bil för tillfället, mest för att jag inte orkade köra hem honom igår så då fick han låna den. Vi lagade mat och sen har vi åkt runt och kollat bildelar och haft oss. Kanske inte överdrivet stimulerande men som sagt, lagom en dag som idag. Nu vill jag egentligen lägga mig och läsa en stund men jag tror inte att det är en bra idé, för då kommer jag bara somna och då kommer jag vara helt seg och trött sen ikväll. Och det orkar jag inte riktigt med! Så nu får jag allt ta och hitta på något, jag vet inte vad bara. Men ha det så bra allihop, kram på er!
 

I garaget med nästan-männen

Publicerad 2013-01-04 23:48:38 i

Jaha, här sitter jag på en kontorsstol i westcoast motor works. Det är ett garage. Det jag tidigare nämnt som P2 och Jontes garage. Men det är ju inte bara deras, så det får jag inte göra längre. Jag har faktiskt inget emot att spendera kvällen i ett garage, hårdrocken är igång på hög volym och det är bara trevliga människor här, så det är riktigt mysigt. Och anledningen till att jag skriver om dom som "nästan-männen" är att jag vet inte om dom räknas som män än. Men jag tycker inte att dom är pojkar heller. Så nästan-männen:) men nu ska jag försöka vara social, sov så gott när ni går och lägger er! Kram<3

Sovit dåligt

Publicerad 2013-01-04 08:29:25 i

Jag hade ganska svårt att somna igår och sen har jag vaknat flera gånger och drömt mardrömmar, så det har inte direkt varit en höjdarnatt inatt. Nu är jag sådär fruset trött, trots att jag har duschat nu på morgonen. Jag brukar alltid bli varm av det men inte idag. Men jag tror nog jag piggnar till så småningom ändå. Hoppas ni alla får en riktigt bra dag, kram på er!

Godmorgon världen

Publicerad 2013-01-03 10:29:58 i

Jag drömde så konstiga drömmar inatt, om folk som stod på en brygga och väntade på en färja som skulle komma och hämta dom... Allting var väldigt detaljrikt, och det var väldigt uppenbart vilka som var goda och vilka som var onda, trots att det inte hände något. Dom bara stod där. Förutom en man som försökte balansera på kanten och ta sig runt alla dom andra. Han ramlade i.

Just nu sitter jag och väntar på att mina ägg som jag ska äta till frukost ska bli klara... Två ägg och ett glas mjölk, alldeles lagom frukost. Och nu är dom klara, ha en toppendag allihop! Kram<3

Finbesök på kvällskvisten

Publicerad 2013-01-02 21:51:21 i Allmänt,

Det var skönt att jobba igen. Vi hade hur mycket som helst att göra, det är väl alla nyårslöften nu... Jobbar ju ändå på en salladsbar och där äter en del folk som vill bli hälsosammare, och dom flesta vill väl bli hälsosammare just vid den här tiden på året. Det var i alla fall väldigt roligt att träffa Lena, Riina och Malin igen:) Men jag har fortfarande inte riktigt skakat av mig den där jobbiga, tunga känslan. Det är lite jobbigt. Fast det släpper säkert snart så kan jag återgå till att vara mitt vanliga, lyckliga jag:) 
 
Efter jobbet fick vi finbesök! En vän till mig som heter Carolin och som är Emmies förra ägare:) Carro hade med sig Emmies mamma Zoey hit och det var väldigt roligt att se dom två bredvid varann. Dom är jättelika, fast Zoey är lite större. Men Emmie är ju en väldigt liten chihuahua. Liten och världens bästa! Som just nu ligger och myser på en filt bredvid mig. Underbara, bästa hund! 
 
Nu är jag jättetrött. Funderar på om jag ska somna framför en film eller om jag hellre vill somna med näsan i en bok. Just nu läser jag en väldigt mysig bok som heter Hundar, hus och hjärtats längtan av Lucy Dillon. Den handlar om två systrar som lever väldigt olika liv. Juliet har nyligen förlorat sin man och lever i ett halvfärdigt hus och äter bara KitKats. Louise lever ett drömliv med en perfekt man och ett perfekt hem, men saknar värme och gemenskap. Deras vägar korsas i jakten på lycka och allting är väldigt mysigt och gulligt. Det är i alla fall vad jag tror kommer att hända, jag har precis börjat läsa den. Jag hoppas att alla mår så bra ni kan och att ni är så bra ni kan. Godnatt och kram på er!<3

Jobba igen:)

Publicerad 2013-01-02 11:05:19 i

Sömn hjälpte inte alls, men snart ska jag åka till jobbet så då får jag tankarna på annat och det ska bli skönt:) det ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till jobbet, och skönt att få in lite rutin. Ingen vill väl egentligen vara en sån som mår bäst av rutiner, inte när det är så modernt att vara spännande och äventyrlig och fri, men vad gör man. Man är ju den man är.

Glömde bilderna...

Publicerad 2013-01-01 23:26:44 i

Som sagt, bilder va de ja.. Och det är ingen pågående misshandel, dom bär bara runt på John, det brukar dom göra.

Räknar igen

Publicerad 2013-01-01 23:24:08 i

Det var en trevlig kväll igår. Jag vet att jag skulle ta lite bilder, och det gjorde jag också, men det blev inte en enda vettig bild. Tänkte att jag lägger upp dom där man i alla fall ser nånting, även om det är ytterst lite och hemsk kvalité. Inte för att jag brukar lägga upp några direkta proffsbilder, men ändå. Nu är det extra illa. Ni är nu varnade.

Idag däremot har inte varit en särskilt bra dag. Sov ganska dåligt så det beror säkert på ren trötthet. Har känt mig helt tom hela dagen. Men nu ska jag snart somna på riktigt och då blir det nog bättre. Tråkigt med en så tråkig start på det nya året. Jag har en känsla av att det här kommer att bli ett långt och tungt år. Men vad fan gör det, jag har planerat att leva i ganska många år till, dom kan vara bra istället.

Humpty dumpty

Publicerad 2013-01-01 21:32:34 i

Humpty Dumpty sat on a wall. Humpty Dumpty had a great fall. All the kings horses and all the kings men, couldn't put Humpty together again.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela