elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Hjärnmos

Publicerad 2013-05-27 20:16:01 i

Godkväll! Ikväll är mina hjärna mos, det känns lite som om någon har kört den i en citronpress. Alternativt torktumlare. Eller kanske lite mer som om någon dragit ut den genom min näsa och slängt upp den på en bänk och kavlat ut den. Eller försökt smöra ut den över för mycket bröd. Eller glömt den i en alldeles för varm bil i flera timmar. Men nog om det, man vill ju inte överdriva.

Jag hoppas att ni mår bra allihop och att ni haft en bra helg! Min helg var väldigt lugn, hade feber å skit så jag gjorde inte mycket. Världens bästa Matilda var här och vi kollade på En oväntad vänskap och Berättelsen om Pi. Jag tyckte att båda var bra men kanske inte så bra som jag hade väntat mig. Men nu ligger jag i soffan och kollar på Fantasterna. Roligare har jag haft... Ha en bra kväll allihop, kram på er!<3

Pappas födelsedag!

Publicerad 2013-05-23 11:27:47 i

Idag fyller min pappa år! Min pappa är inte bara världens bästa pappa, han är också den manligaste mannen jag vet. Han är lugn, tålmodig och intelligent. Han försöker inte hävda sig som så många andra män gör konstant och han har aldrig vad jag vet gått igenom någon form av ålderskris. Han blir grinig när han är hungrig och tycker mer om djur än han vill erkänna. Helt enkelt, världens bästa pappa. Så idag tycker jag att alla som träffar honom ger honom en enorm grattiskram! Grattis på födelsedagen pappa!!!

Huvudväääärk

Publicerad 2013-05-21 23:10:24 i

Jag har ont i huvudet, ont i huvudet har jaaaag! Huvudväääärk är jättejobbigt, bla bla bajs. Synd om mig, snyft snyft och allt det där. Ge mig en öl så ska du se jag vaknar till:) fast jag ska sova nu så de e onöööödigt!!! Godnatt allihop, peace out, make love not war, gaypride och så vidare!

Oliven förstörde den sista tuggan:(

Publicerad 2013-05-21 13:47:20 i

Jag har lite udda saker för mig när det gäller mat och det tänkte jag skriva lite om här, så om någon annan har konstiga saker för sig gällande mat så är ni i alla fall inte ensamma! Så, oliven förstörde sista tuggan... När jag äter och det börjar ta slut på tallriken så brukar jag spara ihop så jag vet att sista tuggan blir god. Sista tuggan kan ju till exempel inte bara vara kött. Det måste vara med lite potatis eller pasta eller vad man nu kan tänkas ha, och det måste finnas sås och det godaste i grönsaksväg. Nu till lunch hade jag med en oliv i min sista tugga, jag tycker inte om oliver egentligen men det kändes rätt idag. Men så fort jag bet ihop så kände jag att det var helt fel och sista tuggan var förstörd. Sjukt irriterande!! Sen är jag ganska noga med ägg. Ägg äter jag bara om jag skalat det själv, men jag behöver inte ha skalat det om det är skivat och en del av en macka till exempel. Då går det bra. Sen tycker jag att det borde vara olagligt att ha frukt i mat. Äpple är nog värst. Äpple i sallad till exempel, usch! Och jag tycker egentligen att äpple är gott. Bara inte när någon annan har pillat på det.
Mjölk är också speciellt. Lämna inte mjölkpaketet öppet på bordet. Skruva på korken eller stäng det, öppna mjölkpaket är lite äckligt. Och mjölk måste drickas direkt när man hällt upp den, annars blir den lite ljummen och då är det inte gott längre. Eller ja, det tycker jag i alla fall, ni får ju göra som ni vill. Så nu vet ni mina mörka mathemligheter. Kram på er!

Beware the jabberwock

Publicerad 2013-05-19 19:26:35 i

Jag har inget bra att blogga om. Jag fortsätter tänka på andra världar, Alice-världar. Känner mig naiv och dum, men det funkar rätt bra. Och allt är flummigt och oförståeligt och jag ber om ursäkt för det. Är det inte fantastiskt vad en ursäkt kan tillåta en att göra? Idag ska vi äta chili con carne. Det är gott som fan om du frågar mig. Vi gör en liten udda grej i vår familj när vi ska äta chili. Vi går ut och så dansar vi runt poolen i lustiga hattar. Nej, nu ljög jag... Nej det vi gör är att vi äter chili ihop med gräddfil och persikahalvor. Asgott!:) När jag ätit ska jag åka ner till mina favoritbiltöntar i garaget. Ha det bra allihop, kram på er!

Haddocks eyes

Nonsens

Publicerad 2013-05-14 15:48:23 i

Jag vill göra som Alice och krypa ner i ett kaninhål till en annan värld där allting är nonsens. Inget skulle vara det det är, för allt skulle vara det det inte är. Det det är, är det inte och det det inte är, är det. Där påskharen, sjusovarmusen och hattmakaren har ett evigt långt tekalas för att dom försökte fördriva tiden, men tiden tog illa upp och stannade helt och det är därför det alltid är tedags. Och där det inte finns katter utan leende men däremot leenden utan katt. Och där man väljer att måla om rosorna istället för att plantera nya.

Istället sitter man här och är förvirrad över sin plats i en värld fylld av kroppsideal, våld och hat. Och jag hatar det. Det här är ingen plats för mig.

Ledig dag

Publicerad 2013-05-09 22:59:06 i

Eftersom att alla varit lediga idag så passade vi självklart på att dricka lite vin igår:) det var inte jättegott. Jag och Matilda dricker ibland ett vin som heter Tania och vi brukar tycka det är rätt smarrigt, men ingen av oss tyckte att det var särskilt gott igår. Det var ingen Tania-dag helt enkelt! Tur att Ola hade öl man kunde snylta av istället:) vi hade i alla fall roligt, Sofie dansade runt i en scream-mask. Det var nog det vackraste jag sett i hela mitt liv;) idag har vi mest degat så som man bör på sina lediga dagar. Åt pizza och kollade på en film och lite sånt. Det har varit skönt. Men nu planerar jag att somna och sova i 10 timmar. Håll tummarna för att jag lyckas! Godnatt och kram på er<3

Solmys och psykologsnack

Publicerad 2013-05-08 10:27:45 i Allmänt,

Godmorgon gott folk. Igår var en mycket angenäm kväll. Jag, Matilda och Sofie åkte ut till havet och njöt av solen och skrattade tills vi grät. Det var väldigt mysigt. Innan vi åkte ut dit så åt vi pizza utomhus, lätt värt! Och glass... Jag var grymt besviken på min glass faktiskt. Jag brukar alltid ta magnum mandel. Varje gång, den är typ oslagbar, men igår fick jag för mig att prova den där first kiss creme brulee-glassen. Inte ens i närheten av så god som jag ville att den skulle vara. 
 
Idag har jag i alla fall varit hos min psykolog nu på morgonen. Det var ett väldigt bra snack måste jag säga. Vi pratade inte särskilt mycket om mina fobier idag utan vi pratade mest om min nya livssituation. Att jag numera bor själv och allt det där. För jag känner lite som så att jag får inte riktigt lov att tycka att det här är jobbigt. Det har ändå gått en hel månad sen Mattias flyttade ut och jag menar hur lång tid kan det ta att vänja sig vid att vara själv? Men sånt tar ju faktiskt tid. Och det var skönt att få höra att det är okej. Det var skönt att få höra att det inte är ovanligt att det tar ett halvår eller kanske till och med ännu mer. Och det var skönt att få höra att det är okej att känna sig lite vilsen nu, eftersom att jag faktiskt inte haft ett vuxet liv som singel. Nu menar jag inte att jag ska gå omkring och deppa och sen få världens infall och färga håret rosa och sen möblera om i vardagsrummet, men jag ber bara om lite tålamod från alla om jag är lite nedstämd någon dag. Det här är jobbigt. Det är svårt att vara själv när man inte vet hur man gör. Just nu är jag fortfarande en halva av i mitt och Mattias liv ihop. Nu måste jag hitta ett sätt att vara hel, själv. Wow va dramatiskt det blev nu. Jaja, alla har vi väl våra moments of drama.
 
Ha en bra dag nu allihop, drick kaffe om ni vill, tvätta händerna efter att ni varit på toaletten och var så bra ni kan. kram<3

Matilda-mys vid havet

Publicerad 2013-05-07 08:40:20 i

Godmorgon allihop! Igår var en riktigt bra eftermiddag och kväll:) jag tog det först ganska lugnt när jag kom hem från jobbet, kände mig inte helt pigg, men sen senare på eftermiddagen tog jag med mig Emmie och åkte ner till Matilda och så åkte vi ut till havet:) som typ alla andra också gjorde igår om man ska lita på facebook. Det var ju alldeles fullt med bilder på folk som satt på bryggor eller klippor och bara njöt av årets hittills varmaste dag. Vi satt i alla fall där ute hela kvällen och filosoferade. Lätt värd kväll! Men nu ska jag till jobbet, ha en bra dag allihop! Kram på er

Jag ljög

Publicerad 2013-05-06 09:18:35 i

Hahaha jag ljög i mitt förra inlägg, vi grillade ju inte alls, vi stekte de för vi orkade inte starta grillen! Förlåt!

Det blir bättre

Publicerad 2013-05-06 09:01:45 i

Godmorgon allihop! Jag hoppas att allt är bra med er. Med mig är det rätt bra. Jag sover lite bättre nu. Drömmer inte riktigt lika mycket mardrömmar och vaknar inte en gång i halvtimmen. Jag var ledig två dagar förra veckan så då passade jag på att försöka sova mycket. Jag måste säga att dom senaste dagarna har varit ovanligt trevliga. Jag har umgåtts väldigt mycket med Sofie, Matilda och Ola och det har varit awesome! Sofie är hur go som helst. Jag hoppas verkligen att hon bestämmer sig för att stanna här nere och inte flyttar upp till Idre igen. I alla fall, vi har grillat och kollat lite filmer, bakat, städat och ridit. Och i lördags var vi iväg och kollade på min brorsa och hans band som hade en spelning. Dom är så duktiga, jag är en mycket stolt lillasyster. Men nu måste jag skynda mig till jobbet, ha en fantastisk dag allihop och var så bra ni kan! Kram<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela