elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Uteritt och sånt mys

Publicerad 2012-08-31 23:02:46 i

Sjukt stressig dag på jobbet men jag tycker att alla höll humöret uppe och vi klarade de strålande! Sen när jag kom hem så red jag ut med mamma och Lill-Alexandra och det var så himla mysigt! Vi red runt i skogen och Alexandra visade en stig som hon brukar rida på som ledde till en jättefin liten glänta. Som hämtat ur en saga. En saga i stil med sagan om ringen, ronja rövardotter, bröderna lejonhjärta. Alltså inte Alice i underlandet-stuk eller typ tre små grisar. Så varken underlig eller överdrivet humoristisk, bara fin. Och vi har små svalungar i stallet, dom är så söta så jag blir knäpp. Tog kort på dom men man ser kanske inte överdrivet mycket. Dom håller i alla fall på att lära sig att flyga. Det finns en modig jäkel som verkligen bröstar upp sig och hoppar ut lite längre än dom andra. Men men, nu på kvällen så har jag och Mattias bara myst. Jag ville väl egentligen kolla på superman returns som går på fyran, men samtidigt så vill jag inte hålla Mattias vaken för han ska ju jobba imorn, så jag har också gått och lagt mig. Så nu blir det 9gag tills jag somnar! Och för er som inte vet, 9gag.com är en humorsida med bara massa skumma grejer. Är ni lika humoristiskt sofistikerade som jag så är det lätt värt att kolla:) men vissa saker är liksom lite 9gag/4chan-intert så det tar ett tag att förstå... Så sov så gott och se till att ha en bra lördag imorgon! Kram på er!

Födelsedagsfirande!!

Publicerad 2012-08-30 22:26:19 i

Idag fyller min älskade man 23 år! Han börjar bli en riktigt gammal gubbe nu. Så dagen började med tårtbakande och presentshopping. Så himla söt blev tårtan, dekorerad med ahlgrens bilar och ahlgrens dubbeldäckare eftersom att Mattias dels är en sådan bilfantast och dels jobbar med bussar. Efter jobbet så kom Ola och Tobbe hit och åt middag med oss och sen när det var dags för tårta så dök även Matilda upp:) Och eftersom att Ola fyller år på lördag så hade vi självklart en present till honom också. Och det var inte vilken present som helst, utan typ den coolaste och nördigaste som kan tänkas. En star wars-jawadräkt!! Jag tror Ola blev supernöjd, i alla fall att döma av det glada utropet när han öppnade sitt paket:) Mattias fick det han önskade sig, ett digitalt vattenpass, och självklart en modellbil. Vi har det som en liten tradition, varje födelsedag och julafton så får han antingen en radiostyrd bil eller en modellbil av mig. Årets modell var en Corvette Stingray från 69. Och så har det ju hänt en annan alldeles fantastisk grej idag! Farsan har äntligen tatuerat sig! Ett motiv som jag faktiskt har ritat, två gitarrer, en mikrofon och ett klaviatur. Bild kommer när han tagit bort plasten. Den är i alla fall hur fin som helst! Men nu är jag jättetrött så nu är det dags att sova. Ha det så bra allihop och sov så gott! Kramar!

Till Matilda

Publicerad 2012-08-28 17:11:57 i

Matilda mitt älskade korthus, jag har stickat en mössa till dig:) och jag tyckte den blev asball så jag gör en likadan till mig, bara så du vet;) För övrigt så har det varit en bra dag idag! Jag har inte kört in i några väggar eller liknande, så jag är nöjd. Sara kommer hit om en stund och sen kommer säkert Ola och Matilda förbi också. Jag hoppas att någon av dom tar med sig mat, för jag är vrålhungrig och alldeles för lat för att laga mat... Men om inte annat så får jag väl släpa mig ut i köket och gräva i kylskåpet efter något som inte behöver tillagas! Ha en bra kväll allihop, nu ska jag sticka en Matilda-mössa till mig själv:) kram på er!

Einstein

Publicerad 2012-08-27 22:32:00 i

"Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid" Förutom typ den asiatiska klätterfisken. Den lille jäkeln skulle säkert klättra upp i ett träd om du bad den.

Stickar igen!

Publicerad 2012-08-26 23:13:00 i

Idag har varit en riktigt skön dag! Jag har börjat sticka igen, som vanligt när hösten närmar sig. Det är bara något som känns så himla bra med att sticka när det börjar bli kallare ute. Jag är inte direkt en beundrare av hösten och vintern... Jag vill vara det, men nej. Jag gillar inte kyla. Men det känns alltid lite bättre när man kan hitta på något mysigt att fördriva tiden med, och det är sjukt mysigt att sticka mössor och vantar och annat till sina vänner och sig själv. Så idag hann jag i alla fall göra en tröja till Emmie och en svamp-mössa till mig. Ni vet en såndär som gör att man ser ut lite som en champinjon. Sara kom hit vid lunch så jag lärde henne hur man gör också, och hon påbörjade en fin halsduk. Så, vad har hänt mer idag.. Jo jag red på eftermiddagen och det gick väl ganska bra. Det har gått bättre, men man får väl ha dåliga dagar också. Sen kom Tobbe och Sofie förbi och höll mig sällskap när jag lagade mat och lagom tills dom skulle åka så dök Ola upp. Så det har helt enkelt varit en väldigt angenäm dag idag:) Men nu är det läggdags, killen på comedy central är inte överdrivet rolig ändå. Ha det så bra allihop, och säg till om ni vill ha en Ellinor-stickad mössa:) kram

En otämjd best!

Publicerad 2012-08-25 18:31:52 i

Onlinepizza.se har utkörning hem till mig!!! Shit, det trodde jag inte eftersom att jag bor mitt ute i ingenstans, men joho då! Brutalt nöjda blev jag och Matilda över detta och självklart provade vi så att det fungerade och det gjorde det:) Och pizzan var god! Man kunde kombinera sin egen pizza, så på min fick det bli ost, tomatsås, lök, oxkött, bacon, champinjoner, bearnaisesås, mozzarella och vitlökssås. Jag kände mig inte nådigt fet ska jag säga er! Men det var det värt! Men, till den otämjda besten. Den otämjda besten är vår gräsklippare. Jag har nämligen klippt gräset idag för första gången på lite för många år och nu mera så finns det ju sådana nymodernigheter som typ gas för att gräsklipparen ska gå lättare framåt. En mycket effektiv gas också, det kändes mest som att jag var ute och gick med en mycket olydig hund som drog runt mig över hela gräsmattan. Men, trots att gräsklipparen gjorde det mesta av jobbet så känner jag mig grymt bra, nu ska jag städa, duscha och käka sen får vi se vad som händer ikväll:) ha det fint nu allihop!

Take a minute

Publicerad 2012-08-24 21:14:40 i

Fett skön kväll är på gång här och jag har lovat mig själv (och Matilda) att jag ska blogga innan kvällen drar igång:p jag, Mattias, Matilda, Alexandra och Ola ska chilla järnet med lite goa grejer (inte Alexandra, hon får dricka saft) och imorgon blir det pizzafrukost och mysfilmer! Helt awesome! Och välförtjänt:) Det har inte hänt mycket spännande idag... Jag körde in i en vägg med min stackars bil. Men det var inte så farligt, jag trodde bara att bilen var mindre än den var.. Så att.. Ja. Men nu ska jag vara social här, ha en toppenkväll allihop!! Många kramar!

Cykelbyxor

Publicerad 2012-08-22 10:35:50 i

Den här underbara människan kom förbicyklande igår! Visst måste man bara älska hans outfit? Och nu på morgonen så kände jag verkligen att vårat badrum är för trångt. Jag hade precis duschat och skulle plocka upp dom smutsiga kläderna från golvet, men när jag böjde mig ner slog jag rumpan i toastolen så jag tappade balansen och slog pannan i bänken som var framför mig. Så sjukt graciöst. Men men, nu ska jag snart åka till jobbet i ösregnet:) ha en bra dag allihop!

Phyllis Diller

Publicerad 2012-08-21 18:19:49 i

Jag har lite svårt att greppa att Phyllis Diller är död. Hon kändes verkligen som en såndär kändis som aldrig skulle dö, men nu var hon ju ändå 95 år gammal så det kanske var dags. För er som inte vet så var Phyllis Diller en av USAs första kvinnliga ståupp-komiker med ett väldigt annorlunda skratt. Det finns massor med klipp med henne på youtube, jag tycker ni borde gå in och kolla lite. Hon verkade vara en så härlig människa i allmänhet, men jag kan inte säga att jag vet allt om henne på något sätt, jag upptäckte henne för några år sedan när jag satt och kollade lite klipp på ståupp-komiker. Hon har bland annat roastat Ronald Reagan, hur många har haft den chansen egentligen? Så, nu har jag sörjt färdigt, snart kommer Matilda och Ola hit vilket jag tycker är på tiden! Det är ändå flera dagar sen nu. Ha en fortsatt trevlig kväll allihop:) kram på er!

Värde

Publicerad 2012-08-20 21:02:14 i Allmänt,

När är en människa värd någonting för någon annan egentligen? Om någon du inte känner satt i Canada och sa något orättvist om dig, skulle du då bry dig? Antagligen inte, för vad vet hon eller han om dig, egentligen. Men om du hade träffat personen, spelar det då någon roll, även om det är någon du inte har någon som helst respekt för? När är någon egentligen värd dina känslor och dina tankar, det har jag funderat på idag. Bryr du dig om ett sjukt barn? Kanske, fast bara om det är allvarligt. Eller om det är någon du känner. Hur många gånger om dagen frågar man inte om allt är bra, men bryr man sig alltid om ifall svaret är "jo tack, allt är fint" eller om det är "ne fan, jag känner mig lite hängig idag"? Jag har nog en tendens att bry mig lite för mycket. Ibland tycker jag att man kan träffa människor vars åsikt spelar väldigt stor roll för en själv, även om man inte känner denna människa. Som med en god vän till mig, hennes åsikt om saker och ting har jag alltid brytt mig om, även innan jag lärde känna henne. Jag kan inte ens sätta fingret på vad det var som från början gjorde att jag ville framstå som en så bra människa som möjligt i hennes ögon, men det var någonting med henne. Jag ville inte göra henne besviken. Det vill jag fortfarande inte. Det är bara något med vissa människor som får mig att känna mig så ovetande, som om dom vet något som vi andra inte vet, och dom människornas åsikter bryr jag mig om. Dom är värda något för mig. Alla är självklart värda massor som människor, men när är dom värda något för dig personligen? När bryr du dig?

Huvudväääärk....

Publicerad 2012-08-19 22:19:37 i

I fredags så var jag alldeles för trött för att skriva någonting här och igår så var det festligheter hos Lena och Daniel så då blev det inte heller något bloggande. Men nu skriver jag i alla fall:) fredag kväll var väldigt mysig, jag och mamma kollade lite film och sen somnade jag på Mattias axel i soffan när han hade kommit hem. Lördagen var lite stressig, jag hämtade Matilda på morgonen och så åkte vi till Stenungsund och shoppade lite kläder och såg en björn, sen käkade vi lunch i kungälv och handlade lite till:) sen var det en del andra grejer som skulle fixas innan kräftskivan hos Lena så jag var lite stressad när jag väl var klar och hämtade upp Riina och Nina innan festen. Men jag tycker att det var en väldigt lyckad fest med många trevliga, nya människor och god mat! Sen så bodde dom väldigt fint också! Men självklart så har jag haft huvudvärk hela dagen idag. Ola och Mattias var nämligen så gulliga så dom hämtade både mig och min bil så jag behövde inte tänka på att kunna köra hem, om ni förstår vad jag menar... I alla fall, idag har det inte hänt mycket, vi var på middag hos Mattias mamma. Hon lagar alltid väldigt god mat och så var Alexandra (lillasyster) och Josefin (kusin) där så det var självklart extratrevligt! Sen nu på kvällen så har Mattias kusiners pappa och hans nya fru och barn varit här och hälsat på:) jag tror att barnen gärna hade stannat här för alltid med alla djuren. Men det fick dom inte! Så nu har ni en något slarvig uppdatering från helgen! Jag ska vara mer seriös och skriva något intressant imorgon, jag lovar! Typ... Jag kanske gör det, vi får se! Ha det så bra nu allihop och godnatt eller godmorgon, beroende på när ni läser:) kram!

Allmänt om idag

Publicerad 2012-08-16 23:23:08 i

Alltså jag vet inte vad det är med mig, när jag kom hem idag så var jag så sjukt trött så när jag reste mig upp efter middagen så vek sig benen under mig. Helt skumt! Mattias var som vanligt försvunnen, men Tobbe kom över och stannade hela kvällen. Lill-alexandra kom också förbi lite spontant sådär på kvällen, hon hade varit hos veterinären med sin häst och det hade väl gått sådär, den var halt på tre ben och dom vet inte riktigt orsaken, så jag och Tobbe spenderade kvällen med att muntra upp henne. Jag tror vi lyckades ganska bra, hon skrattade rätt mycket innan hon åkte hem... Och på tal om ingenting så saknar jag Mattias till döds ungefär just nu. Vi bor ihop och allt sånt så vi ses ju varje dag, men det har varit så mycket annat nu på sista tiden med hästar och han har sina bilar och vi jobbar lite olika tider så vi har knappt hunnit umgås alls. Vi säger godmorgon och hejdå på morgonen och sen hinner vi prata lite i 10 minuter på kvällen innan det är dags att sova. Men det blir nog bättre nästa vecka tror jag. Men nu måste jag bara fortsätta läsa min bok, det är sjukt spännande för tillfället, så det blir inga funderingar idag heller! Godnatt och massa kramar!

Rådjurspublik

Publicerad 2012-08-15 22:19:40 i

Red morsans häst nu på kvällen och då hade jag publik. En rådjursmamma och hennes tvillingkid! Heter det så förresten? Tvillingkid, tvillingkidingar? Äh, två rådjursbebisar i alla fall! Dom var så sjukt söta, jag tog en bild åt er men man ser nästan ingenting. På bilden ser det ut som att dom var väldigt långt bort men det var dom faktiskt inte. Helt orädda var dom. Maxe däremot (mammas häst) tyckte nog allt att det var lite konstigt i början, speciellt när dom rörde på sig, men han skötte sig bra ändå. Han är väldigt rolig att rida när han är på humör, det känns mäktigt på något vis när man är så van vid sin egen lilla islänning å sätta sig på en så stor häst med stora kliv. Och jag har så mycket funderingar som jag vill dela med mig av idag så jag får inte fram någonting, så jag tänkte att jag sparar mina funderingar till imorgon. Då kanske det blir något vettigt av det! Ni får ha det så bra så länge, godnatt och kram på er:) åh just det, jag duschade Emmie imorse och det var hon inte helt nöjd med, hon bara stod i duschen och såg besvärad ut, ni får en bild på det med!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3861597/images/2012/pic_502c036ce087c32624000a88.jpg" class="image">

Godnatt

Publicerad 2012-08-14 23:14:16 i

Det blev en väldigt lyckad middag och faktiskt inte så mycket hästprat, vilket jag tyckte var väldigt skönt. Jag tycker om att prata om hästar i kanske 10 minuter, sen tycker jag inte att det är lika roligt längre. Inte för att jag inte är intresserad, men det handlar alltid om samma sak, utfodring, avföring, tävlingar och andra hästmänniskor och vad dom gör med sina hästar. Självklart är det alltid kul att höra när det går bra för någon och man måste ju hålla sig lite uppdaterad, men det känner jag kan vara avklarat på ungefär 10 minuter. Så jag var väldigt nöjd med kvällen och alla olika samtalsämnen! Och maten var jättegod, mamma hade gjort lavendelkyckling som var supersmarrig. Jag är alltid lite skeptiskt till nya recept som låter lite konstiga (detta är ingen egenskap jag är stolt över) men det var väldigt gott. Det var i alla fall en kycklinggryta med lavendelblommor i. Till efterrätt så hade jag gjort en blåbärscheesecake och den smakade också bra, även om jag tyckte det var lite väl mycket blåbär. Och just det, imorse när jag skulle åka till jobbet så var det helt stopp när jag närmade mig rollsbo. Och eftersom att jag är ganska brutalt rädd för just bilköer så vände jag i en rondell och körde runt en annan väg istället. Det kändes bara jobbigt, dels för att det blev lite omständigt och dels för att jag kände mig så misslyckad. Varför går det inte? Det är inget farligt med köer och jag vet det, men ändå så går det inte. Men nu ligger jag i min säng och ska läsa tills jag somnar. För tillfället håller jag på och tar mig igenom sagan om ringen-triologin och den är ju helt fantastisk. Visst, det är en väldigt tung bok att läsa eftersom det är så väldigt mycket information hela tiden, en hel sida som beskriver ett träd eller liknande, men shit vad den är bra... Godnatt på er nu allihop!

Tjejmiddag

Publicerad 2012-08-14 18:21:33 i

Ikväll tänkte jag och mamma ha en liten tjejmiddag för några hästtjejer, tjejigt va? Det ska bli väldigt trevligt och folk borde börja dyka upp om ungefär 10 minuter. Vilket är väldigt tur för jag är vrålhungrig! Så just nu tänker jag inte skriva mer, men jag skriver senare ikväll för er som vill veta hur god maten var och varför jag tog en rejäl omväg till jobbet idag. Kram så länge!

Chilikyckling

Publicerad 2012-08-13 21:50:59 i

Idag bestämde sig plötsligt alla lärare i Kungälv (kändes det som) för att äta sallad, så vi hade sjukt mycket att göra på jobbet men det gick bra ändå. Alla kämpade på och var så duktiga så:) Efter jobbet så lagade jag mat, chili- och ingefärskyckling, det är väldigt lätt att göra om ni vill prova! Hacka chili och ingefära, ungefär två chilifrukter och 5 cm ingefära. Glöm inte att ta bort kärnorna ur chilin! Lägg hela kycklingfiléer i en ugnssäker form, strö över chili och ingefära. Vispa grädde, kanske 5 dl och rör i nån dl sweet chili sås, häll det runt kycklingen och ställ i ugnen ungefär 20 minuter, 200 grader. Servera med ris! Mycket gott! Det är så härligt att laga mat när hela familjen är hemma och sjunger med till massa bra Beatleslåtar:) Nu kollar jag, Mattias och Tobbe lite two and a half men innan det är läggsdags! Sov så gott allihop när ni går och lägger er!

Städ och handboll

Publicerad 2012-08-12 17:52:16 i

Fick äntligen tummen ur för lite städning, men när jag väl hade kommit igång så blev klockan 4 och då började ju handbollen och den missar inte ens jag. Jag tycker ändå att Sverige gjorde bra ifrån sig och höll sitt löfte om att inte låta det bli en lätt match för Frankrike. Duktigt Sverige, synd att det inte räckte till guld! Nu ska jag städa klart, ha en fortsatt bra kväll allihop:) kram på er!

Chokladmuffins

Publicerad 2012-08-11 18:14:52 i

Nu har jag bakat igen... Chokladmuffins den här gången, och dom blev faktiskt ovanligt goda. Min plan är att göra hela världens befolkning till små tjockisar så vi kan lägga ner hela kroppsfixeringen. Det vore väl bra om alla var lika runda och fina? Ikväll är i alla fall planen att jag, Ola och Matilda ska gråta floder till den där filmen Hachiko, en vän för livet, och sen trösta oss med något gott, typ muffins:) Men, som jag nämnt tidigare så brukar vi aldrig kolla film när vi säger att vi ska göra det... Så vi får se hur det blir med det! För övrigt gillar jag vädret idag. Nej, nu ska jag käka middag:) ha det bra allihop, kramar!

Perseiderna

Publicerad 2012-08-10 23:52:14 i

Det blev ingen film, men det brukar det ju aldrig bli när vi ska kolla film! Det blev mest massa prat och det gör mig ingenting, vi hade mycket att prata om. Ola dök också upp och vi gick ut för att kolla på det där megastjärnfallet som tydligen skulle vara ikväll... Perseiderna eller något sådant. Eller egentligen är det tydligen små stoftpartiklar som kometen Swift-Tuttle lämnar efter sig i sin omloppsbana runt solen, men jag kan inte så mycket om sånt, så vi kallar det stjärnfall här. Vi tog i alla fall med oss en bänk och satte oss mitt i hästhagen för det var där man kunde se hela himlen, men inte såg vi någonting. Visst, det var ett och annat stjärnfall, men inget som var särskilt annorlunda från dom andra. Fett besvikna. Jag tror att Tritill (min häst) undrade vad vi höll på med för han kom gående och ställde sig och puffade på mitt huvud. Det var faktiskt ganska charmigt. Men nu ska jag sova för det är ju jobb imorgon! Godnatt och kramar till er:)

Pagodag och Matilda-mys

Publicerad 2012-08-10 19:30:15 i

Idag har vi haft pagojuice-dag på jobbet så hela Bettans med personal var utsmyckade med pago-grejor. Det var väldigt trevligt, folk blev så glada när dom fick med sig en pagojuice till sin sallad! Men nu är arbetsdagen slut och jag sitter ute på trappan i solen och väntar på världens bästa Matilda som ska komma hit och ha filmmys med mig:) Det är definitivt mjukisbyxor som gäller ikväll och kanske kanske ett glas vin. Det är ju ändå fredag! Och på tal om ingenting så saknar jag mina bröder extra mycket idag. Så om ni stöter på någon av dom på stan så kan ni väl skälla lite på dom för att dom inte spenderar tillräckligt med tid med sin lillasyster! Nu kom i alla fall Matilda och hon har fattat vilken outfit det är som gäller!! Kram på er, här ska mysas!!

Blåbärsmuffinsfrukost

Publicerad 2012-08-09 22:45:37 i

Godkväll på er!:) Jag var så väldigt redig imorse så jag bakade blåbärsmuffins som fick agera frukost, mycket smarrigt, mindre nyttigt. Men det var i alla fall en bra start på dagen! Det finns massor kvar om någon vill ha. Och skulle dom ta slut så kan jag alltid baka nya. Lill-alexandra har som vanligt varit här ikväll och som vanligt blev det väldigt mycket prat. Och hon sa något som fick mig att fundera lite, om just min blogg. Att det var modigt av mig att skriva om mina fobier. Och på ett sätt kan jag förstå vad hon menar, att det inte riktigt är accepterat att prata öppet om ett problem som har med psyket att göra, även om folk kanske borde göra det mer. Men varför ska det vara så hemligt? Jag är ju som jag är, varför ska jag behöva dölja det? Även om det självklart inte är det första jag slänger i ansiktet på någon jag precis träffat (inte för att jag brukar slänga saker i folks ansikten, men ni förstår vad jag menar). Äsch, vad flummigt allting blev nu. Jag vet bara att jag själv hade uppskattat att läsa om någon annan som hade liknande problem, men ändå kunde leva ett relativt normalt liv. Men nog om det nu. Nu ska jag somna på Mattias axel till en gammal hederlig disneyfilm:) By the way så använder jag hela kroppen när jag pratar. I alla fall om jag ska lita på den här bilden som Alexandra tog. Godnattkramar!

Blåbärspajbakande!

Publicerad 2012-08-08 21:16:18 i

Hej på er alla mina tre läsare! Idag har jag bakat blåbärspaj, för vad gör man inte för sin bror när han redan har plockat blåbären och vill ha paj? Och självklart så kom Ola på besök, jag tror den pojken kan lukta sig till paj på flera kilometers håll. Lill-Alexandra (naturflickan.blogg.se) var också med och bakade och kom fram till att köket kanske inte är den rätta platsen för henne. Men det tror jag inte på, övning ger färdighet:) nu blir det lite tv-mys och nej, jag har fortfarande inte städat! Men jag gör det imorgon! Kram på er:)

Regnig tisdag!

Publicerad 2012-08-07 19:21:17 i

Shit vad trött jag blev nu. Har haft en väldigt rolig dag på jobbet och ridit båda hästarna sen jag kom hem (klappar mig själv på axeln som f*n här). Självfallet så började det brutalregna halvvägs genom ridpass nummer 1, så nu sitter jag inne och myser i en stor, gosig och framför allt torr tröja. Har verkligen ingen lust att städa men det börjar väl bli dags... Vill helst av allt bara mysa i soffan framför en halvkass tv-serie. Äsch, jag kan städa imorgon! Ha det så bra allihop:) kram

Funderingar

Publicerad 2012-08-06 19:00:09 i

Jag har verkligen fastnat för Alina Devecerskis låt Flytta på dig... Jag lyssnar för det mesta väldigt mycket på texten i en låt, och just den här känns som att den handlar om mig och mina fobier. Att jag liksom står i vägen för mig själv, om ni förstår vad jag menar? För er som inte vet så har jag nämligen något som kallas för agorafobi, och det kan jag lite snabbt beskriva som rädsla för platser och situationer som är svåra att ta sig ur. Men i alla fall, det finns många bra exempel genom hela låten, som i refrängen "jag bygger bygger upp å du river river ner". För det är så, jag jobbar på att våga mer och mer, men så kommer rädslan och tar över och jag går två steg bakåt igen. Och när jag känner att det kanske börjar släppa lite så är textraden "Slösar min tid, släpp mig fri, vi är passé, fattar du det?" mycket passande. Eller som min absoluta favorit, versen "Dom säger att det är bara saker som man ser, men jag vill veta, måste veta mycket mer. Ja bakom molnen skymtar mer än horisonten, psyket det är komplex med alla sina monster". Det säger väl sig lite självt varför jag känner igen mig där. Jag måste alltid veta allt om vart vi ska eller vad som händer, och det finns mer att förstå här än det som syns. Så det är därför jag tycker så bra om den här låten, jag känner mig inte så ensam... Kan inte ni också känna så om en låt ibland, att allt med den passar så bra in på just den situationen eller det livet? Kram på er!

Mysig söndag

Publicerad 2012-08-05 23:08:58 i

Har haft en mycket angenäm söndag, med morgonpromenad och allt:) Jag, Mattias, Alexandra och Tobbe åkte ut till kovikshamn för att fiska på kvällen... Det gick bra, även om jag var ganska nojjig i början. Är lite trött på att vara så nervös för allting som jag inte är van vid. Men mina rädslor släppte ganska fort när vi kom dit för det var så fint och lugnt och när vi åkte därifrån så kände jag mig sådär lyckligt normal. Agorafobi-fri nästan. Vi fick i alla fall ingen fisk, men Mattias lyckades fiska upp en mussla som vi använde till krabbfiske, och krabbor är ju relativt korkade så vi fick två stycken på bara några minuter! Yay! Sen blev musslan snodd av en riktigt ilsk krabba så då var det slut på det roliga. Jag har förresten spenderat ganska många timmar idag med att försöka göra min blogg mer personlig, men det verkar som att något är fel, för varken jag eller Alexandra fick någon ordning på det... Ska ge det ett nytt försök imorgon:) Godnatt och kram på er:) Åh just det, pappa och Mattias har varit jätteduktiga idag och lagat tak. Eller bytte dom vindskivor? Duktiga var dom i alla fall! Godnatt igen!

Publicerad 2012-08-04 21:03:03 i

Det blev inte pizza, jag blev nedröstad för thaimat! Det är givetvis supergott det med, men jag käkade det till frukost idag så pizza hade inte suttit fel... Men nu är jag i alla fall redo att prova mig fram för att se hur det här fungerar. Skriver från telefonen nu och tänkte prova att lägga upp en bild eller två. För övrigt så fick jag en asball t-shirt av morsan och farsan idag! Ni får se den om jag lyckas med att lägga upp en bild x) Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3861597/images/2012/pic_501d70d3ddf2b323f50000dd.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3861597/images/2012/pic_501d70d3ddf2b323f50000dd.jpg" class="image">

Slapp lördag

Publicerad 2012-08-04 19:01:09 i Allmänt,

Hann med mycket mer än vad jag trodde på förmiddagen så nu har eftermiddagen spenderats hos världens bästa Matilda:) Sen tänkte jag såhär på kvällskvisten att det kanske är dags att man skaffar sig en blogg... Så här har ni mig, nu ska jag bara försöka lära mig hur det här fungerar. Men det får bli senare, nu ska jag tjocka mig lite med PIZZA!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela