elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Jag hatar världen

Publicerad 2013-12-12 16:37:26 i Allmänt,

Jag vet inte ens hur jag ska börja det här blogginlägget. Jag är bara så trött på allt som händer och sker och jag är så enormt trött på att ha höga tankar om folk som sedan uttrycker åsikter och tankar som bara gör mig så sjukt besviken. Hur kan någon slita av pälsen av levande djur, bara för att göra kläder? Hur kan kvinnor runt om i världen fortfarande vara så förtrycka så att dom inte ens äger sina egna kroppar? Hur kan en människa klä sitt eget barn i bomber, in the name of whatever God they prefer? Hur kan folk reagera med taggarna utåt och kalla det för "feministfasoner" bara för att man ifrågasätter varför kvinnorna i Saudi inte har några som helst rättigheter? Hur kan barn säljas som sexslavar? Och hur i all världen kan folk inte bry sig? Jag klarar inte av det. Jag vill inte vara en del av en sån här värld. Jag önskar att jag kunde blunda för allt, för det är lättare att leva med stängda ögon, som en klok man en gång uttryckte i en ovanligt bra låt. Men det går inte, hur mycket jag än försöker. 
 
Vart fan är alla eldsjälar? Världens behöver fler av er, som sjunger högre och brinner intensivare. Eller jag kanske inte kan tala för vad världen behöver. Men jag själv behöver se fler eldsjälar. Människor med visioner om en bättre värld, en värld där våld, våldtäkter, krig, djurplågeri, rasism och alla andra av världens djävulskap hör till ovanligheterna, så folk reagerar starkt när det sker och inte vänder sig om och går. Låt mig bara somna och vakna i en värld full av vettiga människor, förståelse och omtanke. 
 
 
 
 

No pics..

Publicerad 2013-12-09 20:02:07 i Allmänt,

Godkväll :) har fortfarande lite problem med bilderna, jag ber om ursäkt för det. Det är ju alltid roligare att läsa bloggar om det finns bilder också! Men ni kan ju låtsas att jag lägger upp en bild på mig och Pernilla i varsin mössa, en bild på ett pepparkakshus som jag och Matilda gjorde idag och en bild på Gustav när han är ute och hälsar på i Oskar och Matildas hus. Som ni säkert förstår av detta så har jag och Matilda alltså roat oss med pepparkakshusbygge och så har Gustav fått leka med Nisse och Maja. Maja är dock världens bitch så hon bara satt och fräste, Nisse däremot är en riktigt snäll katt så han gick efter Gustav så försiktigt och fint och hälsade jättesnällt. 

Nu ser jag på tv, the mentalist började precis. Mycket spännande!:) hoppas ni mår bra och äter mycket god mat, man får ju passa på medan man lever. Kram på er!

Julstämning sökes

Publicerad 2013-12-08 19:12:00 i Allmänt,

Hej på er! Anledningen till att jag är sämst på att blogga just nu är för att det strular när jag ska lägga upp bilder via bloggappen, så då har jag tänkt att "jag bloggar över datorn senare" men det blir självklart aldrig av. Jag försöker verkligen känna julstämningen men det går sådär. Pernilla har varit här i några dagar så igår bakade vi och Matilda pepparkakor. Idag har jag julpyntat, lyssnat på julmusik och gjort sånna där julapelsiner, men det går fortfarande segt. Lite jul känner jag av, men det är ytterst lite. Imorgon tänkte jag försöka hitta/göra/köpa lite julklappar. Jag är så ledsen över att jag inte har råd att köpa särskilt många julklappar i år! Jag älskar att köpa julklappar. I mängder! Jag får ta igen det nästa år. Jag hoppas att ni känner julstämningen och mår bra, tips på julklappar man kan göra själv mottages med glädje. Nej, inte teckningar. Kram på er! 

Festligheter och sånt

Publicerad 2013-12-04 12:30:57 i Allmänt,

Hej hej! Nu har jag inte bloggat på ett par dagar, har haft lite fullt upp! I helgen var det 50årsfest för min älskade mor, det var väldigt lyckat tycker jag. God mat, jättetrevliga människor, bra musik och bara allmänt jättelyckat. Någon dag lovar jag att lägga upp lite bilder från det, ska bara samla ihop några. Vi är dåliga på att ta kort i våran familj. 

I måndags hade vi lite reunion/filmkväll här med några från högstadiet, det var väldigt roligt! Kul att träffa dom igen:) igår var Pernilla här igen och vi bestämde oss för att kolla på en skräckfilm. Fick sällskap av världens bästa Matilda och världens bästa Kim. Filmen var inte särskilt läskig men Pernilla skrek några gånger så det var väldigt underhållande! Just för tillfället väntar jag på att hovslagarn ska bli klar så jag kan åka till gymmet. Jag hoppas att ni mår bra och att livet är som det ska. Kram på er! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela