elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Gott nytt år!

Publicerad 2012-12-31 15:29:50 i Allmänt,

Bröllopet igår var jättefint, en liten ceremoni i deras vardagsrum. Och Camilla var självklart vackrast av alla! Jag har aldrig varit på bröllop innan som sagt och det gick mycket fortare än vad jag trodde att det skulle göra. Men det kanske var specifikt för det här bröllopet eftersom att det var en liten specialare, jag vet inte... Fint var det i alla fall, fina tal hölls och alla var glada och vackra. 
 
Men idag är det ju som ni vet nyårsfirande på gång! Vi ska fira hemma hos bästa Tobbe, vi tänkte försöka oss på en lite mer vuxen nyår den här gången, med middag och finkläder och grejer. Det kommer ju hålla i ungefär 20 minuter, men då har vi i alla fall försökt:) jag antar att jag egentligen borde skriva något långt om året som varit men jag tror jag sparar det tills imorgon. Året är ju faktiskt inte slut än. Lägger väl upp lite bilder senare på hur fina folk (jag) är:) Kram på er så länge, och gott nytt år!!!!!

Bröllop

Publicerad 2012-12-30 10:27:14 i

Godmorgon alla glada och bittra:) idag ska jag och Mattias på bröllop. Inget stort kyrkobröllop utan en mindre ceremoni i ett vardagsrum. Det är Mattias pappa som ska gifta sig med sin Camilla. Jag har aldrig varit på bröllop så det här ska bli väldigt roligt! Men än så länge så ligger jag fortfarande i min säng och myser med Emmie. Kan hända att hon är lite bortskämd, min lilla skrutt.

Slapp lördag

Publicerad 2012-12-29 17:24:07 i

Igår hade vi lite myskväll här med Matilda och John. Det var mysigt. Idag var planen att jag skulle åka till Nema men när jag gick ut till bilen halkade jag på den förbannade isen och vred mitt knä ur led. Så då gick jag in, tog på mig min pyjamas och la mig i soffan och somnade. Blev väckt av oväntat besök, en gammal polare vid namn Hanna. Så jag tog tag i mig själv och hoppade in i duschen för att piggna till. Det fungerade inte, sitter i soffan och har världens huvudvärk och känner att ögonen går i kors av trötthet. Men det kanske blir bättre när jag ätit. Jag hoppas det i alla fall.

Ännu mer shopping med mor!

Publicerad 2012-12-28 14:43:35 i

Nu har jag precis kommit hem från ännu en liten shoppingrunda med min mor, fast den här gången höll vi oss i kungälv. Pappa och Oskar kom ner och käkade lunch med oss på Tunna Skivor, det var väldigt trevligt. Anyways, nu är jag helt slut. Jag förstår inte varför jag har varit så sjukt trött dom här senaste dagarna, det är helt sinnes! Ligger i min soffa och myser med Emmie. Ska träffa världens bästa Matilda om en stund:) jag hoppas att ni har en mycket angenäm fredag allihop, kram på er<3

Shopping med mor<3

Publicerad 2012-12-27 22:13:19 i

Jag och mamma fick för oss att det var dags för lite mental träning för mig idag så vi åkte till backaplan. Det gick väldigt bra, trots att det var så mycket folk överallt. Vi åkte på lite småvägar och tittade på köerna och jag höll mig rätt lugn hela tiden tycker jag:) jag känner att min rädsla för köer sakta (väldigt sakta) sjunker undan. Om vi skulle sätta det på en skala, 1-10 där 10 är det jag är mest rädd för, så har köer hållt sig där uppe på 9-10 under en väldigt lång tid, men idag kändes det mer som kanske 7. Och det känns väldigt bra:) det känns hoppfullt! Och så fick jag köpt lite fina saker också, och det är ju alltid en bonus:) köpte till exempel en pyjamas! Jag tror inte jag har haft en riktig pyjamas sen jag var 7-8 år. Så den har jag gått omkring i hela kvällen:) mycket mysigt, sjukt nöjd! Men nu ska jag sova:) godnatt alla fina och ofina, kram på er<3

No subtle men

Publicerad 2012-12-27 12:58:10 i Allmänt,

Det har blivit en del Anna Ternheim på sista tiden. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om henne. Ibland tycker jag mest att hennes röst är irriterande och att det är deprimerande musik, men sen kommer jag plötsligt in i en period när hennes musik bara känns passande. Inte för att jag har gått och blivit deprimerad eller något sådant, det är bara något som stämmer lite bättre än annars. Och varje gång jag är inne i en Anna Ternheim-period så är min favorit Girl laying down. Men just den här gången har jag fastnat för en annan låt. No subtle men heter den. Jag tror inte ens att jag har hört den innan. Den är väldigt enkel på något vis. Texten går såhär;
 
It's getting late I think my time is runnig out
No one special nothing lasting within sight
How should I stay calm when panic lies just ahead,
Everone can see my youth hanging by a thread
No subtle men came to my town
No subtle man begging for my hand
I'm one of few who's left when everyone has gone
the train is leaving and it's too late to get on
So much for running when noone stays to wait, for another broken promise,
to slip my mind by mistake
who would take my word on anything these days
I've failed soo many times saying i'm gonna change
No subtle man came to my town
No subtle man
No life long friend lives in my town
No subtle man begging for my hand
 
Deprimerande, eller hur? Lyssna på den, då blir det ännu mer deprimerande, men på något vis också väldigt lugnande. 

Middag nummer 2

Publicerad 2012-12-27 02:05:00 i

Middag nummer två var hos P2 med Sofie, Tobbe, Matilda och John:) och så var det massa annat folk där som vanligt! Vi åt tacos, det var mycket tillfredsställande. Sen spelades det lite tv-spel och blev en del tjöt. Det var väldigt trevligt på alla sätt helt enkelt:)

Jag har aldrig tyckt om förändring. Jag tycker om att veta vad som kommer hända och jag är alltid rädd för att ångra mig. Men det brukar alltid bli bra när jag väl tar steget. Så nu vet ni det. Lite personlig info så här på kvällskvisten.

Middag nummer 1!

Publicerad 2012-12-26 19:53:59 i

Ikväll är jag bjuden på två middagsbjudningar och hungrig som jag är så väljer jag självklart att gå på båda två:) Just nu är jag och Mattias på middag nummer 1 som är hos Mattias mamma. Det är hemskt trevlig och som vanligt god mat:) Jag skriver igen när jag är på middag nummer 2:)

Städa städa

Publicerad 2012-12-26 10:19:27 i

Godmorgon allihop! Nu har jag legat i min säng och funderat i över en timme för att få mig lite taggad på att städa. Jag tänkte att jag tar ett rum i taget och verkligen städar ordentligt. Men först, frukost! Och så är det väl dags att säga farväl till mina favoritleggins som jag har lagat så många gånger så jag tappat räkningen, men nu är det små hål ungefär överallt i dom. Så efter idag så slänger jag dom. Sorgligt men sant. Ha en bra dag nu allihop, kram på er<3

Världens bästa julklappar!

Publicerad 2012-12-25 18:02:15 i

Igår var det alltså julafton. Som ni säkert vet. Men för er som ändå känner er osäkra, det var igår. Och vilken julafton det var! Jag fick helt överjävligt bra presenter och jag tror dom flesta var nöjda med det dom fick av mig:) man brukar ju alltid få någon julklapp som man tycker extra mycket om (i alla fall jag, jag är fortfarande så barnslig), men jag älskade verkligen alla mina! Fast det klart... Luftgeväret, navkapslarna, soffbordet och J.K Rowlings nya bok var ju ganska fantastiska på alla sätt. Och så fick jag broddar som man sätter på skorna så jag inte ska halka hela tiden:D men alltså luftgeväret... Mmmmmmmhhmm! Och allt annat. Jag var hemskt nöjd med min julafton helt enkelt!

God jul<3

Publicerad 2012-12-24 11:00:46 i

Dagen är här, god jul på er allihop!!:D vi har börjat dagen med att äta frukost med familjen. Självklart med den traditionella frukostsnapsen:) jag har även sytt in klänningen jag tänkte ha idag, den var lite stor. Nu är det några timmars fri aktivitet som gäller innan lunchen klockan 14. Sen som ni alla vet är det Kalle Anka klockan 15, då alla somnar. Sen paketöppning när alla vaknat och efter det någon gång kommer John, Tobbe, Matilda och Ola hit:) det kommer bli en fantastisk jul:)
Jag önskar i alla fall er alla den bästa julen ni kan ha, kram på er! God jul!

Kvällen före

Publicerad 2012-12-23 21:02:58 i

Imorgon är det dags!!! En av mina favoritdagar på hela året! Och här ligger jag i pyamas på golvet, dricker ett glas vin och lyssnar på musik. Laddar helt enkelt. Andas. Skönt att inte ha smink på sig för en gångs skull. Det har jag typ alltid annars. Egentligen tycker jag väl inte att jag behöver ha det, men det känns ändå bäst så.

Paus där!

Publicerad 2012-12-23 15:46:21 i

Idag är det mycket att göra, julstädning, julklappsköp och inslagning av julklappar! Så ska man ju hinna äta också. Jag är jättetrött, så just nu tar jag en paus i soffan framför brasan. Detta beror faktiskt mest på att jag vaktar elden. Mor och far tände en brasa innan dom åkte ner för att handla och det vore ju förargligt om huset brann ner såhär dagen innan jul, så jag sitter här och glor. Så fort dom kommer hem så ska jag gå ut och storstäda mitt hus:) det måste ju vara fint imorgon! Kanske skulle ta och julpynta lite också... Nu skriker tvättmaskinen på mig att den är klar, så jag kan ju alltid roa mig med att hänga tvätt. Ha det så bra allihop:) kram<3

Gick å gick, beror väl på hur man ser detl

Publicerad 2012-12-23 11:03:35 i

Så vi var på bio igår. Vi åkte in, såg hela filmen, åkte hem. Så man skulle definitivt kunna säga att det gick bra. Men det kändes inte bra. Jag var mycket mer orolig än jag trodde att jag skulle vara när vi väl var där inne och jag kände att jag ogillade varenda människa som var där av någon anledning. Jag kände mig nervös och nojjig och i vägen. Och jag skämdes över att jag är som jag är. Men jag gjorde det i alla fall. Och tänker göra det snart igen, och igen tills det inte är jobbigt längre.

Bio

Publicerad 2012-12-22 19:54:50 i

Nu ska jag snart iväg och göra något som jag tycker är läskigt och inte har gjort på ett par år nu. Vi ska gå på bio, jag, Mattias, Matilda, John, Tobbe, Ola och Alex. Vi ska se The Hobbit. Jag sitter i soffan och är nervös. Folk överallt och sitta i en biosalong i 3 timmar... Försöker vara lugn. Man kan ju alltid gå ut. Ingen dör. Allt är lugnt.

Good times

Publicerad 2012-12-22 00:03:18 i

Här sitter jag nu med Ellinor och lyssnar på bonfire jag tycker hon är så sjuuuukt skön tjej :) och jag gillar henne.. Puss på Ellinor för hon är så vacker och bra :*// gästbloggare Lulle ;)

Ledig fredag:)

Publicerad 2012-12-21 11:05:03 i

Godmorgon alla goingar! Har ni nånsin tänkt på att allting är underbart när det är jul? Man är extra snygg varje dag och alltid extra snäll efter alla pepparkakor. Man får laga massa mat och baka och äta godis i mängder utan att ha dåligt samvete. Det pratas om paket och alla är övertygade om att dom köpt den allra bästa julklappen. Och det är ljus överallt! Affärerna bjuder på pepparkakor. Allting är underbart när det är jul i min skyddade lilla värld:)

Idag har jag en ledig dag! Den ska spenderas med Matilda ofcourse:) vi ska börja med att äta lunch nånstans och sen köpa dom sista julklapparna. Jag tänkte försöka hitta en tomtedräkt också, för någon måste ju vara tomte på jul:) hoppas ni får en helt fantastisk dag allihop, var så bra ni bara kan! Kram på er<3

Fuck yeah, found me hat!

Publicerad 2012-12-20 23:52:41 i

Mössan är återfunnen!!!! Det finns inga ord som riktigt kan beskriva den extrema lycka som rusar igenom mig. Den låg i en av tvättkorgarna, jag har haft på mig den hela kvällen:) mycket nöjd! Det har varit en bra dag i över huvud taget, jag träffade Sofie efter jobbet och vi gick och fikade. Sen träffade vi Tobbe, P2 och Matilda som kvällen spenderades med. Det är lite fler detaljer där egentligen, Sofie och Matilda träffade aldrig varandra till exempel, men jag orkar inte förklara. Nu är jag i alla fall julledig! Fram till någon dag efter nyår om jag har förstått det hela rätt:) och det får vi ju verkligen hoppas att jag har. Nu är det sovdags, godnatt allihop<3 kram på er!

All is well

Publicerad 2012-12-19 18:56:33 i

Godkväll alla glada och ledna, arga och förvirrade. Jag är en dålig bloggare. Just nu i alla fall. Det är bara det att det händer inte mycket intressant just nu förutom brillianta julklappsidéer och det kan jag ju inte skriva här! Det vore ju tråkigt om jag försa mig såhär några dagar innan jul. Eller förskrev blir det väl då, och ska man lyckas med det så får man väl vara rejält korkad eller onykter. Och eftersom att jag inte är något av det, så får ni inte veta vad jag har för brillianta julklappsidéer. Jag sitter i alla fall i soffan framför brasan och värmer mig, känner mig lite frusen. Mamma klär granen, pappa lagar mat. All is well in my little corner of the world.

Sovit asdåligt...

Publicerad 2012-12-18 22:02:20 i

Vaknade flera gånger inatt och trodde att jag hade försovit mig. Riktigt irriterande. Det var så störande så det var riktigt skönt när klockan ringde och man faktiskt fick gå upp.

Idag har i alla fall varit en synnerligen trevlig dag:) hade roligt på jobbet med mycket att göra och sen köpte jag lite fler julklappar. Helt nöjd, kommer vara totalt pank till jul:) men nu är jag enormt trött så nu ska jag kolla lite 9gag och sen somna. Godnatt raringar;)

Raring

Publicerad 2012-12-17 22:51:45 i

Godkväll rrrraringar! Är inte det ett hemskt uttryck? Raring.. Jag tänker på Cruella DeVille när jag hör det. Idag har i alla fall varit en bra dag, lugn och skön. Jag har en låt i huvudet som heter Gröna små äpplen. Eller jag tror i alla fall den heter så. Ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte exakt. Jag är jäääättetrött. Och kissnödig. Jag hatar när man har gått och lagt sig och precis håller på att somna, och så känner man att jodå, jag måste kissa. Sjukt irriterande! Så nu ska jag samla kraft, resa mig och gå på toa och sen ska jag sova! Godnatt raringar!;) kram!

Ovanligt produktiv söndag!

Publicerad 2012-12-16 23:34:58 i

Idag har vi varit så himla rediga här så ni anar inte! Mattias, Matilda och John byggde det snyggaste pepparkakshuset genom tiderna. Jag och Matilda gjorde marsipanfigurer, jag stekte köttbullar som vi ska ha på julafton, Mattias städade. John och Mattias åkte och köpte en gran när jag gjorde middag och sen efter middagen så pyntade vi den jättefint! Och först efter det tog vi en välförtjänt paus. Vi såg på Ice Age 4 och Brave. Jag tyckte inte att Ice Age 4 var jättebra... Den var mer okej. Lagom för en söndagkväll:) Brave var lika bra som vanligt. Har känt mig lite hängig hela eftermiddagen, nästan lite febrig... Men det går nog över till imorn om jag får sova lite inatt. Så nu ska jag sova:) godnatt mina vänner! Kram<3

Julmat och mustascher

Publicerad 2012-12-16 11:29:50 i

Julbordet igår var fantastiskt trevligt! Jag lyckades vinna åt mig fyra julklappar i julklappsleken så jag var grymt nöjd. Trevligt sällskap och god mat också, kan det bli bättre?:) Mattias kom och hämtade mig och Matilda och så åkte vi hem och sociala med Jonte och John. Det var också väldigt trevligt!

Idag ska vi göra julgodis och julmat! Jag har paxat att göra köttbullarna i år, men jag börjar nästan ångra det beslutet... Tänk om det inte blir bra? Köttbullarna är ändå en väldigt viktig del av julbordet så att misslyckas med dom vore ju horribelt. Men, om det ska bli något gjort idag så är det väl bäst vi sätter igång!

Lorax!

Publicerad 2012-12-15 14:40:24 i

Igår köpte vi massa filmer! Vi tyckte helt enkelt att det var dags. Vi köpte Men in Black 3, Lorax, Ice age 4 och Brave! Dom två förstnämnda såg vi på igår och dom var jättebra. Speciellt Lorax, helt fantastisk, den rekommenderar jag starkt!

Idag började jag och Mattias dagen på pingstkyrkans second hand och köpte vhser. Vi samlar som ni säkert vet på gamla vhs-filmer! Sen hämtade vi Matilda, åkte hem och lämnade Mattias och så åkte jag och Matilda ner till Kungälv för lite julklappsshopping:) och självklart, fika på Tunna Skivor. Ikväll ska jag och Matilda på julbord på mitt jobb, det ska bli jätteroligt!:) Tagga som f*n:) Jag tror jag har glömt att nämna det, men jag fick världens snyggaste halsband av Matilda förra helgen! Hon har ett likadant så vi matchar varann;)

Saknade mössa:(

Publicerad 2012-12-14 12:30:42 i

Min mössa är borta!:( Jag kan inte hitta den nånstans, inte i någon garderob eller på någon hatthylla. Vi hade något speciellt, den mössan och jag. Och nu är den borta... Visst, vi har andra mössor men ingen som sitter så perfekt och är så enkel men ändå snygg. I protest tänker jag inte använda någon annan mössa förrän min är återfunnen. Så om ni ser den någonstans kan ni väl hojta till? Den är svart.

Luciafirande hos Carro:)

Publicerad 2012-12-13 22:51:44 i

Efter jobbet idag så gick jag och pappa över till Carro och Tobbe (Carros Tobbe, inte våran Tobbe) för vi var ditbjudna på lite luciafirande med glögg och lussekatter!:) Det var hur mysigt som helst. Carro är min ridlärare, granne och vän som har sin häst hos oss. Lill-Alex som ni så väl känner till vid det här laget är Carros lillasyster:) Så Alex och Ola (Olex) var med och drack glögg, och även Carro och Alexandras mamma och pappa. Och självklart Carros underbart supersöta dotter Lova. Herregud så mycket det blev nu kände jag, jag hoppas ni hängde med på ett ungefär! Roligt var det i alla fall, bus-Lova lekte med min telefon och var allmänt söt som vanligt. När vi kommit hem igen så kom Matilda hit och hjälpte mig att äta upp allt godis från igår. Men just det, jag tror inte jag har sagt att vi hade en riktig fettodag igår! Vi åkte till tempo och köpte typ allt. Godis i mängder, chips, ostbågar, glass och dricka!! Hur gott som helst!:) men nu är jag trött och ska sova. Godnatt mina vänner och ovänner, kram på er!<3

Rasist

Publicerad 2012-12-13 09:34:31 i Allmänt,

Som jag tidigare nämnt så är jag egentligen inte särskilt förtjust i långa, seriösa blogginlägg, men idag tänkte jag ändå att jag skulle skriva några rader om pepparkaksgubbar, nationalsånger och rasism. Jag kommer att använda en del "vi och dom" även fast jag egentligen tycker att vi alla bara är människor. Men, för just det här inlägget blir det så väldigt mycket lättare för mig att använda vi och dom. Jag har aldrig någonsin i mitt liv sett en pepparkaksgubbe som något rasistiskt. Jag förstår inte ens vem det är tänkt att kränka, vita människor eller mörkhyade människor? Är tanken att det kan vara förolämpande mot oss eftersom att vi är så himla bleka eller är tanken att det kan vara förolämpande mot mörkhyade eftersom att pepparkaksgubben är brun? Jag har aldrig tittat på en pepparkaksgubbe och tänkt "nämen titta, en neger". Det jag mest tänker på är hur gott det skulle vara med en pepparkaka om jag ska vara helt ärlig. Jag såg aldrig heller den svenska nationalsången som något rasistiskt förrän den blev stämplad och använd som det. För vad är det för fel på att sjunga att man vill leva och dö i norden? Man kanske föredrar snö och inte är så bra på engelska och därför känner sig mer bekväm med att prata svenska. Eller norska för den delen. Det behöver väl inte betyda att man tycker att alla andra länder är helkassa och deras invånare lika så. Och om det nu är så att skolbarn som lever i Sverige men som kommer från något annat land inte vill sjunga den svenska nationalsången, då kan dom väl bara hålla tyst när man sjunger den? Eller när man sjöng den, det är väl inte tillåtet i skolan längre. Eller så är det det, allting känns väldigt luddigt för tillfället. Syftet med en nationalsång är ju inte att kränka något annat land. Är inte det lite som att säga att jag kränker andra mammor när jag tycker att min egen mamma är bättre än alla andra? Men nu är den stämplad som rasistisk, den är gjord till något dåligt. Och vi blir återigen påminda om skillnaden på oss och dom, när syftet kanske egentligen var att sudda ut just den skillnaden. Det jag egentligen vill komma fram till är att istället för att släcka den eld som kallas rasism så tror jag att man bara slänger på mer ved genom att peka ut allting som rasistiskt. Då skapar man en klyfta. Man skapar ett hat. Och man säger till allmänheten att dom är annorlunda. Vi är inte som dom. Vi måste respektera dom. Vi och dom. Dom och vi.

En fin onsdag

Publicerad 2012-12-12 11:53:22 i

Idag börjar jag jobba klockan 1 och Mattias är på kurs i Säffle, han åkte i måndags, så jag passade på att riktigt sova inatt och verkligen sova tills jag vaknade av mig själv och inte av någon väckarklocka eller gubbe som ska upp till jobbet. De va rätt skönt:) vaknade 10, gick upp halv 11. Nu sitter jag och äter frukost!

Pepparkakorna som jag och Matilda dekorerade igår blev jättefina, bara så ni vet! Det blev många skratt:) ha en bra dag nu allihop, kram<3

Julklappsshopping och annan shopping

Publicerad 2012-12-11 18:30:35 i Allmänt,

Åååååååh vad jag är trött nu! Jag och Matilda har shoppat hela eftermiddagen och då tycker man ju att vi borde fått köpt något vettigt, men icke. Fick inhandlat tre julklappar, en klänning, en kjol, ett par jeans och en bh. Fett nöjd med bhn, fick ju för en gångs skull se lite kvinnlig ut! Jeansen var bara bra jeans att jobba i och kjolen vet jag inte ens vad jag ska ha till. Klänningen lämnar jag nog tillbaka, den var inte alls lika fin när jag kom hem. Men vi fikade i alla fall på det supermysiga cafét Tunna Skivor igen:) Dom har en jukebox där med ett mycket underhållande namn. Och jag köpte en present till Matilda som jag tyckte var helt underbar och passade henne perfekt, jag kunde inte hålla mig till julafton så hon fick den idag. För hon är ju underbar och älskad!
Just nu sitter jag och väntar. Jag väntar på att mamma ska komma hem så jag kan klaga lite på hur trött och hungrig jag är, jag väntar på att pappa ska bli klar med maten och jag väntar på Matilda. Hon har varit hemma och käkat och nu ska vi spendera kvällen med att dekorera pepparkakorna som bakades häromdagen. Som ni alla säkert har förstått så sitter jag och Matilda ihop. Hon är den jag aldrig stör mig på och alltid vänder mig till.

Målar mina rosor röda

Publicerad 2012-12-10 23:30:12 i

Nu har jag en såndär kväll när det känns som att man av misstag planterat vita rosor när det skulle vara röda. Det gick fel någonstans på vägen men nu är det för sent. Så då får man ordna sig en annan verklighet och helt enkelt lösa problemet genom att måla sina rosor röda. Förstår ni vad jag menar nu? Jag kan inte förklara det tydligare än så och jag inser själv att det var otydligt, men det är så det känns ikväll. Hur tror ni att det här med verklighet fungerar? Jag hörde en gång en kvinna berätta om en annan kvinna som kunde tala med hästar. Hon berättade massor om det och så avslutade hon med att rycka på axlarna och säga "ja, jag vet ju inte om det är sant men min verklighet är ju min verklighet och hennes verklighet kanske ser helt annorlunda ut". Detta uttalande har jag funderat på många gånger sen dess. Vad är det som avgör vad som är verkligt? Jag vet inte... Jag vet ingenting idag, jag är förvirrad. Nu ska jag sova innan huvudet ramlar av! Godnatt, kram på er<3

Lunch med Matilda

Publicerad 2012-12-10 14:24:25 i

Nu fungerar min blogg-app igen!!:) Den fungerade inte imorse, då kunde jag inte ens logga in på datorn, vet inte vad som var fel. Men men, nu är allt som det ska:) Jag sitter i Matildas soffa och vi har precis ätit lunch, thaimat, mycket gott:) jag värpte just ett ägg... Eller nej, men jag satt på ett kinderägg. Prinsessan på ärten kan ni kalla mig. Jag skyller på att det är en mycket mjuk soffa! Ska strax åka hem och ta hand om djuren... Jag är jättetrött och har inte mycket annat intressant att skriva just nu så jag skriver mer sen!:) kram på er mina goingar! Matilda vill inte vara med på bild idag...

Pepparkakor!

Publicerad 2012-12-09 17:41:12 i Allmänt,

Nu har vi bakat, jag är jättevarm! Det blev ingen glögg men en hel del fina pepparkakor:) Någon var omogen nog att göra en penispepparkaka. Det var definitivt inte jag:) Jag är så varm så jag vill nästan gå ut och lägga mig i snön och frysa lite! Men sådana tokigheter håller inte jag på med!

Damp-app och pepparkaksbak

Publicerad 2012-12-09 15:27:53 i Allmänt,

Godkväll mina vänner. Som Matilda skrev så har jag inte kunnat blogga därför att min blogg-app är jättedum för tillfället. Jag förstår ingenting, den bara dör hela tiden. Detta är lite krångligt för vi har inget internet hemma just nu av olika anledningar så då måste jag ta med mig min dator in till mor och far och koppla upp mig på deras nät och blogga därifrån. Jag gör det gärna för jag gillar att blogga och så vill jag ju inte göra er besvikna, men jag kanske inte hinner på morgonen. Jag skriver alltid lite i taget på morgonen för att hinna, när jag äter frukost och när jag borstar tänderna och sånt och det blir lite svårare att göra det med en dator. Så jag hoppas verkligen att blogg-appen skärper till sig snart så jag kan få in lite rutin igen. Jaja, tack så jättemycket i alla fall Matilda, du är bäst och räddar dagen som vanligt:)<3
Sååå vad har jag haft för mig... Jo, fredag eftermiddag träffade jag som sagt min bror Johan! Det var jätteroligt att träffa honom igen, han hade skaffat dreads som han självklart passade asbra i. Han passar i allt den pojken, precis som mina andra bröder.Jag blir ju förbannad, varför passar inte jag också i allt? Jag är helt enkelt inte lika snygg som dom är! Jag och Johan hyrde i alla fall Disneys nya film Brave eftersom att både han och jag är lite Disney-nördar och den var hur bra som helst! Kanske en aning lik Björnbröder, men jag tyckte dom hade lyckats bra ändå. Mycket mysig film, jag rekommenderar den till alla som känner för att se den!
Fredag kväll var väldigt lugn, dom vanliga var här och vi lyssnade på Disney-musik och Norah Jones. John somnade på golvet men jag väckte honom efter nån halvtimme så han i alla fall fick flyttat sig till soffan. Igår jobbade jag med underbara Nina och sen efter jobbet åkte jag och Tobbe till Maxi och sen hem till honom och lagade mat. Om jag ska vara riktigt ärlig så trodde jag inte att Tobbe var så duktig på att laga mat, men hans köttfärssås var ju gudomlig! Efter maten åkte vi hit och degade med Pontus (P2), Matilda och John:) Det var en ungefär lika lugn kväll som i fredags, fast den här gången var det jag som somnade först. Dreglade lite i soffan innan jag la mig i sängen. Idag åt vi frukost på McDonalds och det var såååå gott!! Jag har inte ätit på donken på hur länge som helst. John åt en dubbel bigmac, det var hemskt imponerande! Men nu är det snart dags att börja baka pepparkakor:) Funderar på om man inte skulle åka ner och köpa glögg först bara. Jag har ett underligt förhållande till glögg, jag får för mig att jag tycker att det är gott men varje jul när jag dricker det så kommer jag ihåg att jag inte är särskilt förtjust i det... Men det är bäst jag sätter igång så jag kommer någonstans! Ha det så bra allihop, kram på er<3

Suck.

Publicerad 2012-12-09 01:43:42 i Allmänt,

Ellinor är söt. Hon somnar snart. :) Jag har inte lyckats få henne att blogga än så därför är jag så snäll så jag gör det! :) Det har inte hänt mycket nytt. Jag är medbjuden på julbord nästa lördag! Det ska bli kul. Imorgon blir nog en vanlig söndag hos min älskade vän. Helt awesome som alltid! Men nu ska jag vara social igen! Puss och kram!

Matilda räddar dagen!

Publicerad 2012-12-08 12:45:13 i Allmänt,

Hej! Snabb uppdatering från the one and only! Ellinors blogg-app fungerar inte så det är därför hon inte har bloggat. Men frukta icke! Jag ska tvinga henne att blogga från sin dator så fort hon slutat jobba. Bara för att göra detta lite roligare så slänger jag in två super snygga bilder från i sommras. Puss!

Bad dog!

Publicerad 2012-12-07 12:03:58 i

Burrrrr och usch vad det är kallt ute idag!! Helt sinnes och inte helt okej! Men det är ändå en bra dag idag för jag ska träffa min bror Johan:) det ska bli askul, jag har inte träffat honom på jättejättelänge nu! Jag har hört det ryktas om att han har gjort en ganska extrem frisyr-förändring. Det ska bli spännande att se!

Vi har, på tal om ingenting, fantastiskt ouppfostrade hundar. Dom tigger och skäller och sitter i soffan och sover i sängen. Men dom är i alla fall väldigt snälla. Eller aa.. Åtminstone den största och den minsta.

Bloggande från datorn

Publicerad 2012-12-06 16:31:28 i Allmänt,

Jag brukar aldrig blogga från datorn så nu kanske det blir lite fel, men jag tänkte att jag provar. Man måste ju prova allt har jag hört. Jag tycker ju att det är lite bekvämare att skriva på datorn än på mobilen, men det var så himla längesen jag skrev på en dator så just nu så känns det som att jag bara skriver fel. Å andra sidan brukar jag ju stava fel från mobilen också. Jag är för slarvig, egentligen är jag bra på att stava. I alla fall, idag efter jobbet så red jag och Matilda ut en liten sväng, det var jättemysigt! Solen sken och snön gnistrade. Men fyyyy vad jag frös när vi kom tillbaka!
Nu sitter jag inne i köket och försöker bli lite varm innan det är dags att ge sig ut i stallet igen och göra klart för att ta in hästarna. Börjar få tillbaka känseln i tårna så egentligen har jag verkligen ingen lust att gå ut och frysa igen, men vad gör man inte för sina djur. Sen antar jag att Matilda och Tobbe och dom kommer hit som vanligt, det känns bra:) Men nej, nu är det dags att frysa! Kram på er mina fina<3

Pulkaåkning

Publicerad 2012-12-06 08:28:07 i

Hej mina vänner, det var inte menigen att svika er igår! Jag försökte blogga flera gånger, men den ville bara inge publicera. Här är i alla fall det jag skrev igår!

Idag har jag, Matilda, Matildas bror David och Mattias åkt pulka! Det var jätteroligt, vi hade termobyxor och allt:) Dagen började med jobb som slutade klockan 1, efter det så åkte jag till Matilda som bakade bullar med sin mor. Dom sa att dom bakade lussekatter, men dom ljög!!! Det är inte lussekatter utan saffran! Men det var jättegoda bullar ändå! Sen åkte jag och Matilda iväg och köpte pulkor och letade efter kängor till mig men hittade inga. Jag vill ha riktiga rejäla, höga kängor. Arbetarkängor, sådana som klarar riktig kyla. Om någon vet var man kan köpa sådana så får ni hemskt gärna säga till:) Efter kängletandet hämtade vi David och sen åkte vi hem till mig och letade efter pulkabackar! Hittade inga så vi åkte vidare till Diseröd och åkte pulka där:) och Mattias följde självklart med! Åh det var roligt att åka pulka! Ska åka på söndag igen är tanken om snön är kvar och om vi lyckas hitta lite roliga backar:) men nu har vi precis ätit thaimat, Tobbe var med och nu kör han hem Matilda och David. Jag och Mattias ligger i varsitt hörn av soffan och halvsover till Liftarens guide till galaxen. Jag hoppas att ni mår bra allihop, jag skriver säkert senare:) kram på er<3

Och det här skrev jag inte igår, men när Tobbe kom tillbaka så hade han P2 med sig:) vi tittade Det regnar köttbullar i 3D men P2 hann inte kolla klart för Jonte, Markus och Mike hämtade honom efter en stund. Själv sitter jag just nu och äter frukost, ska åka till jobbet om en stund. Jag hoppas att ni får en bra dag och är så bra ni kan:)<3

Jag är i mössan

Publicerad 2012-12-04 22:26:53 i

Imorse innan jag åkte till jobbet så snodde jag en mössa av Mattias. Han kommer inte att få tillbaka denna mössa för det var den skönaste mössan jag någonsin placerat på mitt huvud. Den satt åt ganska hårt, men inte för hårt. Kände mig varm och omhändertagen:) Alldeles lagom tjock var den också, så det såg inte ut som att man hade en kondom på huvudet, även om den satt åt så. Det tycker jag annars att en del mössor har en tendens att göra. Men inte denna perfekta skapelse.

I övrigt har det varit en väldigt bra dag tycker jag. Lugn och mysig:) och dagens julklapp gick till Alexandra! Hon fick såpbubblor:) men nu ska jag sova, kram på er mina sockertoppar<3

Mycket bättre

Publicerad 2012-12-04 12:03:08 i

Det gick asbra att köra till jobbet idag!! Var inte rädd nånting, hade till och med riktigt roligt:) det är väl underligt och konstigt ändå, att man kan vara så extremt rädd ena dagen och inte alls dagen efter. Idag är en bra dag i över huvud taget, känner mig lycklig och nöjd och bestämd! Ha en bra dag nu! Varma vinterkramar på er!

Svårt att andas

Publicerad 2012-12-04 02:03:48 i

Innan jag skriver något idag, så vill jag bara förvarna er om att jag idag tänker gå all-in emo. Vill ni inte läsa sådant så föreslår jag att ni hoppar över just det här stycket. Idag har inte varit den bästa dagen. Jag satte mig i bilen och började åka till jobbet, det var köer pga av snön så jag fick panik och vände. Tänkte köra löstorpsvägen men målade upp alla möjliga tänkbara scenarion i huvudet så det vågade jag inte, så då bestämde jag mig för att köra via diseröd. Kom till diseröd, fick panik, vände och körde hem. Ringde mamma och grät, lugnade ner mig, la på, fick panik igen, ringde Matilda, grät lite till osv. Jag hade total panik hela morgonen... Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kände massa känslor som jag inte är så bekant med imorse. Jag kände mig verkligen helt uppgiven, vågade knappt röra mig men kunde inte sitta stilla. För första gången så kände jag att jag var riktigt nära på att ge upp på riktigt, bara lägga mig i sängen och sjunka in i någon form av omedvetenhet bara för att slippa känna. Jag vill inte leva såhär. Jag vill bara vara normal. Jag vill vara lugn. Jag vet att det låter konstigt, att jag ser en bilkö och får sån panik. Jag tycker själv att det är patetiskt, men vad ska jag göra när varenda cell i min kropp skriker fara, när alla instinkter jag har säger till mig att fly. En vän till mig sa en gång att hon inte kan föreställa sig hur det känns men om hon skulle försöka så skulle hon jämföra det med att stå vid ett hav med spindlar och sedan dyka i. Hon är rädd för spindlar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. För det mesta kan jag förtränga att saker är som det är. Jag kan leva mitt liv lugnt och stilla i Kungälv och bara åka längre bort på kvällar och nätter när det är extremt liten risk för att jag ska stöta på sånt jag är rädd för. Men det börjar verkligen hinna ikapp mig. Det duger inte längre. Jag vill resa, jag vill flytta långt bort och jobba i ett år, jag vill plugga till något vettigt. Men jag vågar inte. Men jag ska våga! Jag ska börja jobba med det här nu på riktigt! Jag är så enormt trött på att vara en sån jävla fegis. Jag tänker leva ett normalt liv, och så kan min agorafobi dra åt helvete. Hade det inte varit för att det är så kallt ute så hade jag nog traskat ut på en promenad till göteborg och tillbaka, så förbannad är jag just nu. Jag vill aldrig mera vara rädd. Och bara så ni vet, jag satte mig i bilen till slut och tog mig ner till jobbet. Så förbannat jävla modig är jag. Jag hoppade ner i ett hav av spindlar.

Eftermiddagen har jag i alla fall spenderat hos världens bästa Matilda:) Vi snackade lite skit och hon lagade mat och grejer. Sen åkte vi hit och så lagade jag mat:p Mattias var väldigt gullig också när jag berättade om min helvetesmorgon, han satte på Pettson och Findus (alltså han tryckte igång filmen, han satte inte på dom) och sånt mys för jag blir alltid lite lugnare av barnsligheter. Och just det, dagens julklapp gick till Matilda!:) men nu ska jag sova, godnatt på er mina fina<3 kram!


Snö

Publicerad 2012-12-03 08:39:47 i

Nu är det snö ute så nu känner jag hur alla dom där tankarna som jag skrev om häromdagen börjar snurra i mitt förvirrade huvud. Jag försöker räkna mig lugn, tänka på annat, men det är inte alltid så lätt.

Rida i mörkret

Publicerad 2012-12-02 19:15:01 i

Om man bara klär på sig ordentligt så tycker jag att det är riktigt mysigt att vara ute och rida när det är såhär kallt. Speciellt på kvällen, när det inte är några andra ute och det är mörkt. Jag tycker egentligen rätt illa om uttrycket "kläder efter väder". Det borde ju vara tvärt om, "väder efter kläder". Tänk vad fiffigt om vädret skulle ändra sig efter vad jag har på mig? Så om jag känner för att ha mössa mitt i sommaren för att jag har en dåligt hårdag eller kanske bara för att det är fint, så skulle det genast bli lagom kallt för mössa. Eller om jag mitt i vintern vill ha min finaste sommarklänning, inte för att jag äger en sådan men ändå, så skulle det bli varmt:) Anyways, red ut en sväng i mörkret, men det blev en kort sväng. Det visade sig att min häst är lite mörkrädd. Han är aldrig rädd för någonting annars, men idag var det spöken överallt. Jag hade långkallingar, termobyxor, två par strumpor, uggs, två långärmade tröjor, vinterjacka, vantar och riktigt tjusiga öronmuffar som man fäster på hjälmen, och ändå frös jag! Det är ju helt stört! Och det är ändå inte så kallt som det kommer att bli än! Men som sagt, det var rätt skönt att få vara lite ifred. Som ni säkert har förstått så älskar jag att ha mina vänner runt mig 24/7, men ibland så kan till och med jag behöva lite ensamtid. Även om det är väldigt sällan.

Jag kan inte fatta att klockan bara är 7. Det känns som att klockan är 11 och det är dags att gå och lägga sig, så trött är jag. Är det okej att gå och lägga sig såhär tidigt? Vill bara ligga i min säng och läsa tills jag somnar... Jag bestämmer att det är okej! Så godnatt på er allihop och var snälla mot varandra! Kram<3

En fantastiskt rolig kväll!

Publicerad 2012-12-02 10:54:22 i

Åh herregud vad roligt jag hade igår! Blev rätt bitter precis efter att jag hade bloggat igårkväll, men så åkte vi till Jonte och P2 och så vände mitt humör helt och jag var asglad och jättetaggad hela kvällen!:) jag lekte inte-nudda-golv med hjälp av P2 som var snäll och satte stolar framför mig som jag kunde kliva på! Och jag var på så galet bra humör:) Jag var så glad så jag tror jag blev ganska irriterande för alla andra... Men hellre det än bitter! Och kan ni gissa hur den här dagen ser ut? Japp, deg och pizza!!! Och så ska jag rida ut med min mamma, det ska bli jättemysigt, det är ju helt underbart väder:) jag hoppas ni får en bra dag allihop, kram på er<3

En sjukt bra dag

Publicerad 2012-12-01 21:54:45 i

Idag har varit en helt sjukt bra dag. Jag och Matilda är dom bästa vännerna man kan ha, vi har nämligen gjort en julklappskalender till våra närmsta vänner (och oss själva). Den är så himla fin! Och så har vi skrivit allas namn på lappar och lagt i en tekanna, så får man dra och den som står på lappen får dagens julklapp:) så lägger man den lappen man drog i en tekopp så det inte blir samma person om igen. Bra va? Jag är sjukt nöjd med detta! Dagens vinnare blev John:)

Jag och Matilda har i alla fall spenderat större delen av dagen ihop som ni förstår, det var jättemysigt! Julklappsshopping och fika på Tunna Skivor. Det var lätt värt, där borde man fika oftare! Sen har vi då slagit in paket och grejat:) nu sitter vi och degar i soffan, funderar på vad vi ska hitta på idag! Har ni förslag så hör av er:)

Julklappsshopping!!!

Publicerad 2012-12-01 12:06:10 i

Idag är det dags för julklappsshopping med Matilda! Men först, pizza. Så nu sitter vi här på Da Lina i Kungälv och väntar på mat. Tobbe är med också men han ska inte handla julklappar, han ska åka och jobba. Jag och Matilda har världens bästa idé som vi ska greja med idag, men vad det är får ni inte veta förrän ikväll! Ha en bra dag nu och uppför er ordentligt! Kram<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela