elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Spa och sånt

Publicerad 2013-06-30 12:55:57 i Allmänt,

Godmorgon alla fina och ofina! Hoppas att ni mår bra och att ni haft en trevlig helg. Det har jag i alla fall. Min mormor fyller 70 idag så vi har firat henne hela helgen men spa, resturangbesök och tårta. Jag har aldrig varit på spa innan, satan vad gött det var! Sankt Jörgen var vi på och det kanske egentligen inte var så bra att ha det som första spaupplevelse. Alla säger ju att Sankt Jörgen är ett av Sveriges bästa, så nu kommer jag väl bara bli besviken på alla andra... Men det var i alla fall en helt underbar upplevelse. Sen på kvällen var vi ute på Marstrands havshotell och åt middag, lätt värt! Asgod mat och trevlig personal.

Just nu sitter jag och tittar på americas worst tattoos. Det är rätt kul. Jag väntar på att Tobbe ska komma och hämta mig så ska vi åka in och hjälpa Sofie och P2 att flytta. Yay bära lådor! Haha nej men det ska faktiskt bli kul, har inte träffat dom på aslänge nu. Ha en bra dag nu allihop och kram på er!

Svordom svordom

Publicerad 2013-06-28 17:04:20 i Allmänt,

Alltså jag är så in i helvetes jävla trött på den här jävla cp-världen just nu. Jag känner för att slå nästa person som lägger upp en förbannad jävla bild på sin kesellafrukost med banan och fucking blåbär. Jag är trött på att alltid känna mig fet och äcklig för enligt vår sjuka äckel-standard så är jag ju det och jag tror på det. Jag är trött på alla som hetsbantar genom att räkna varenda liten kalori istället för att bara använda lite sunt förnuft. Jag känner för att spy upp allt jag äter tills jag försvinner helt och sen ska jag skylla det på samhället och varenda jävel ska ha dåligt samvete och tänka över sitt beteende och sina val. Men så funkar det ju inte, ingen skulle ens bry sig. Och jag menar inte att det är fel att vara hälsosam, inte alls, men den extrema jävla hetsen som är, den gör mig galen och jag hatar den. Man är inte värd något om man är ful och är man fet så är man ful. Fy fan.

Japp, här ser ni nu ett tvättäkta fetto.

Boob-jail

Publicerad 2013-06-28 07:34:13 i Allmänt,

Godmorgon allihop, idag är en sån dag när man skulle vilja ta ett rejält snack med personen som uppfann bhn. Jag har ingen lust att stänga in dom i ett tuttfängelse idag. Men nog om det, dags att stänga in brösten och åka till jobbet. Kram på er och ha en bra dag!

To the white queens castle

Publicerad 2013-06-27 15:18:53 i Allmänt,

Hej allihop, hur mår ni? Bra får jag anta och hoppas för jag gissar att ni inte kommer att svara, vilket är helt okej. Jag orkar inte heller kommentera andras bloggar, bara ibland.
Själv mår jag bra. Sover lite dåligt och är helt omotiverad till allt. Men annars bra.

Det gick bra att fira midsommar i fjällbacka förresten! Hade en del panik när vi först kom dit men det gick över efter ett par timmar... Ungefär det här hände i mitt huvud;

"Det här är ju lugnt, ingen fara allsOOOOH MY FUCKING GOD JAG MÅSTE HEM NU nej men nu känns det ändå ganska okej igen, jag tror jag fixar det här. Men tänk om jag vill åka hem imorgon, då är det säkert massa trafik så då är jag fast här shitshitshit jag MÅSTE HÄRIFRÅN kr/&3!?&@:?)6 nej nej nej jag måste hem nu!!! Fast det är ju inte så farligt här ändå... Alla är trevliga och det är vackert här. Vi kan ju kanske åka in till centrum imorn och kolla runt lite å tänka på annat.. Fast tänk om...och då kommer jag få panik och då lalala..."

Och sådär höll det på. Men det slutade som sagt efter ett par timmar. Efter det var det lugnt, jag tror aldrig jag ätit så mycket i mitt liv som jag gjorde där, vi åt hela tiden. Och satan vad god mat vi åt! Och vi bastade å grejer.. Shit alltså, jag måste skaffa en bastu. Aja, jag skriver mer sen eller imorn, så inlägget inte blir för långt. För långa inlägg orkar folk inte läsa. Kram på er!

Tänk om

Publicerad 2013-06-19 23:08:17 i Allmänt,

Tänk om det inte går, tänk om det här händer, tänk om det blir så.... Tänk om tänk om tänk om TÄNK OM. Det stör min frid. Tänk om.

Världens mest värdelösa tankar. Keeps you busy, gets you nowhere. Like a rocking chair.

Godnatt

Publicerad 2013-06-16 21:28:56 i Allmänt,

Jag lämnade inte soffan idag, inte annat än för att äta, kissa och gå ut med Emmie. Det kändes helt rätt måste jag säga, jag kan tänka mig att stanna i den i några timmar till. Jag tror jag gör det... Somnar till någon film som jag ändå sett alldeles för många gånger. Vilket i stort sett betyder att jag kan välja vilken film som helst ur mina filmhyllor. Jag har i alla fall sett på fyra Harry Potter-filmer idag. Dom sista fyra fick det bli.. Det finns inget sorgligare filmmoment i hela världen än det när Dobby dör. Jag grät floder! Men men, sov så gott nu allihop! Kram på er och ha en bra dag imorgon!

Godmorgon

Publicerad 2013-06-16 11:21:17 i Allmänt,

Jag vill inte lämna mitt hus idag, inte alls. Jag tänker ligga i min soffa och ha Harry Potter-maraton. Jag tänker inte klä på mig idag. Jag har ingen lust att äta ens, men det kommer väl ändras så fort jag blir hungrig. Så har jag det där citatet ringandes i huvudet... "No matter how you feel, get up, dress up and show up". Mööh, jag vill inte idag.

Våga vägra manshjälp!

Publicerad 2013-06-15 15:18:47 i Allmänt,

Idag har jag varit så otroligt redig så ni anar inte! Eller ja, alltså redig om man jämför med hur jag varit på sista tiden i alla fall.. Jag har faktiskt varit lite väl lat det senaste. Men idag har jag hjälpt mamma att rida hennes häst och sen drog jag fram gräsklipparen och klippte gräset!:) vi har ju ganska mycket gräs att klippa så tog en stund... Jag kan tycka att det är rätt roligt att klippa gräs, och det luktar så gott! Men jag antar att om jag hade gjort det oftare hade jag inte varit lika förtjust. Just nu tar jag och Emmie en välförtjänt paus i solen på altanen, ska snart gå ut i stallet och börja tömma boxarna så man kan tvätta och måla dom. Sen ska jag nog försöka städa lite. Ha en fortsatt bra dag allihop och kram på er!

Jag saknar dig!!!!

Publicerad 2013-06-14 15:55:08 i Allmänt,

Matilda för fan du kan ju inte åka iväg och jobba hur som helst i en vecka, jag får magsår av saknad!!! Kom hem snart så jag kan älska dig! Eller jag älskar ju dig även när du inte är här men det är lättare att krama dig när du är här!

Oväntat nattbesök

Publicerad 2013-06-13 21:39:05 i Allmänt,

Hej allihop! Idag har varit en lugn dag på jobbet och det behövdes verkligen! Är så trött nu för tiden så jag håller på å bli knäpp. Eller knäppare. Knäppare, nötknäppare. Det ska jag inte bli. I alla fall, efter jobbet träffade jag Nema en stund, det var riktigt roligt:) vi blev nostalgiska över prat om gamla datorspel och sen spann hon loss om assassins creed som är hennes stora kärlek. Det var mycket underhållande:)

Men plötsligt fick jag oväntat nattbesök av Alexandra! Eller ja, kvällsbesök men som blir nattbesök för hon stannar tills imorn. Så nu har vi varit hos Tobbe en stund och träffat mysiga människor och nu är det dags för skitsnack tills vi somnar. Vilket vi nog gör rätt fort. Godnatt alla underbara och jobbiga:) kram!

Under vatten

Publicerad 2013-06-11 19:44:07 i Allmänt,

Hej allihop, lyckoruset jag skrev om häromdan försvann efter nån dag. Jag försöker hålla fast vid känslan av att jag kan men det är svårt, behöver nog göra nån ny stor grej snart igen. Man kanske skulle ta och bli beroende av den sortens kickar, så att man till slut måste göra saker varje dag? Då skulle jag bli "frisk" på nolltid... Jobbigt sen bara när man simmat med hajar och hoppat fallskärm och gjort alla dom där riktigt stora grejerna, när det inte finns fler mål men beroendet fortfarande är kvar:p det är nog då man går över till saker som inte är socialt accepterade. Bajsätning och sånt.

Jag vill åka ut till havet och bada, har sånt extremt sug! Varför måste det vara så kallt? Vill simma under vattnet med snorkel och hela skiten och kolla på grejer i mörkret. Jag är inte rädd för vatten:) det är skönt, i alla fall en normal grej som jag inte är rädd för xD nu är det ju visserligen så att jag inte är särskilt rädd för något som är normalt att vara rädd för. Ni vet vatten, höjder, spindlar, ormar och annat sånt som många kan tycka är lite läskigt. Sånt har jag inga problem med alls. Däremot bilköer och bussar, sånt är ju livsfarligt. Irrationella jävla rädsla, jag blir så trött!!!!!!! XD jag orkar inte mer!!!!!!!

Bästa dagen i mitt liv

Publicerad 2013-06-06 23:03:16 i

Godkväll alla fina och ofina, nu ska jag skriva sådär sårbart öppet igen. Man får ju passa på när man ändå inte skrivit på en miljard dagar och man haft den bästa dagen på allt för många år.

Så som ni alla säkert vet vid det här laget så har jag under ganska många år kämpat mot agorafobi. Dom senaste månaderna har varit väldigt jobbiga. Allting har börjat kännas värre igen och det har känts som att jag bara gått bakåt. Och det har nästan tagit knäcken på mig. Jag vill aldrig mer, och jag menar verkligen aldrig, leva ett liv där jag knappt vågar lämna mitt hus. Men så sa en mycket nära vän till mig att hon såg det mer som att jag backade för att ta sats. Och hon hade rätt:) Idag har jag tagit ett riktigt milkliv framåt och det känns så bra! Tobias och Sofie tog med mig hem till Johan i Fjällbacka. Så långt hemifrån har jag inte varit på över fem år!! Och det gick bra! Jag fick inte panik (inte så mycket iaf) och vi var där hela dagen:) och vi var på en av inspelningsplatserna till Ronja Rövardotter!!! Jag var på helig mark! Och Johan bjöd på grillat, det var såååå gott!

Det har verkligen varit en underbar dag. Jag kan nog inte beskriva på något bra sätt hur skönt det kändes att klara av det. Det var som när man haft huvudet under vattnet alldeles för länge och äntligen kommer till vattenytan och kan andas igen. Wow, nu vart det sådär överdrivet poetiskt och fånigt igen. Jag ber om ursäkt för det.. Så det jag egentligen vill komma fram till är att jag vill säga tack och verkligen tack som fan en miljard gånger till alla er som står ut och har tålamod och hjälper mig. Ni är alla fantastiska och värda allt.

Puss och kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela