elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

I väntan på stormen

Publicerad 2013-10-28 13:10:49 i Allmänt,

Jag finner det näst intill omöjligt att slappna av idag. Det har varit en lång natt med dom mest fantastiska feberdrömmarna jag någonsin haft. Långa, extremt verklighetstrogna och lagom läskiga, allting i ett alldeles speciellt ljus, sådana drömmar som man inte vill vakna ifrån. Men vakna måste man ju göra till slut ändå, det spelar ingen roll hur gärna man vill stanna där i den värld man skapat i sitt undermedvetna. Men åh vad jag ville stanna, bara en liten stund till. Ge mig lite mer av den tiden! Men nu är jag vaken. Det regnar, jag har feber som bränner i huden och snart ska det bli storm. 
 
Jag börjar få lite panik över att vara arbetslös. Det är inte lätt att få jobb för tillfället och det blir inte direkt lättare av att ha agorafobi. Allting blir begränsat, det måste vara ett jobb i kungälvsområdet och det måste vara något som fungerar trots mina små begränsningar. Herregud vad ska jag ta mig till... Men jag försöker hålla mig lugn och tänka att det ordnar sig så småningom. Jag kan ju inte vara arbetslös för alltid. Jag vill inte vara med längre, jag tror jag går och lägger mig igen. 
 

Lovely little sparrow

Publicerad 2013-10-24 15:21:08 i Allmänt,

Jag ligger i min säng och tittar på regnet. Det är konstigt väder idag. Det regnar och sen skiner solen, det blåser och plötsligt är det vindstilla. Fantastiskt passande väder för idag. Det känns som att vädret håller med mig, att lämna sängen idag vore ett fatalt misstag.

Men ja... No matter how you feel, get up, dress up and show up. Även om Simon and Garfunkel faktiskt har tillräckligt många låtar för att jag skulle kunna ligga här och lyssna på dom i några timmar till. Peppande sms eller telefonsamtal mottages med stor tacksamhet. Kram på er!

Oct. 22, 2013

Publicerad 2013-10-22 21:59:38 i Allmänt,

Gaaah, jag orkar inte skriva om fjortisar på donken!! Kanske imorgon. Någon dag snart ska jag skriva om det, men inte idag.

Just nu sitter jag och tittar på det fruktansvärt intelligensbefriade programmet Svenska Hollywoodfruar. Det är faktiskt fascinerande jobbigt att titta på. Gunilla är ju... Spännande. Man blir nästan lite illamående. Men Maria Montazami kommer jag alltid att vara svag för.

Oct. 19, 2013

Publicerad 2013-10-19 15:43:54 i Allmänt,

Hello my darlings, idag har jag blivit av med min gym-oskuld! Jag har alltså gymmat för första gången, inget annat för er som genast kom på andra tankar. Det var faktiskt riktigt roligt! Gick dit med Sofie som visade mig hur allt fungerade. Jag insåg ganska snabbt att jag nog behöver gymma mer x) fruktansvärt otränad! Men vi får väl se hur det blir med det.

Jag har alltid sett gymmet som en ogästvänlig, otrevlig plats, fylld med folk som dömer en. Men jag måste faktiskt erkänna att jag hade fel, så det var en väldigt trevlig upplevelse. Men nu får vi snart besök här så nu kan jag inte skriva mer:) men jag skriver säkert sen! Om fjortisar på mcdonalds, det var Olas önskemål. Ha en fortsatt bra dag allihop! Kram på er<3

Oct. 18, 2013

Publicerad 2013-10-18 16:03:10 i Allmänt,

Städa städa varje fredag och så varje jul... För det tycker jag är kul. Mja, kul är väl att ta i, men det är rätt skönt när det är gjort. Och det är sol ute idag, jag gillar att städa på soliga dagar. Det känns som att allt blir extra fint då på något vis.

Hur som helst, det var roligt att så många läste mitt inlägg igår om storlekar! Det känns som att jag borde skriva något vettigt idag med, och imorgon och sen hålla mig till vettiga inlägg. Samtidigt så är det ju inte lika roligt om det blir framtvingat. Men om någon har något önskemål på ett ämne så säg gärna till så skriver jag om det:) om ni så vill veta vad jag tycker om äppelpaj, I will write about it.

Hoppas ni har en bra dag i alla fall, passa på och njut av solen! Kram på er

Om storlekar och andra komplex

Publicerad 2013-10-17 14:03:00 i Allmänt,

Okej, jag vet att jag skulle skriva om det här igår, men det kom lite saker i vägen. Så vad tycker ni nu då? Har storleken betydelse? Det beror väl på storleken på vad. 
 
Bröst till exempel. Jag har väldigt många manliga vänner som självklart om man frågar dom säger nej. Nej, bara det finns något så behöver dom inte vara stora. Bara hon inte är helt platt. Jaha okej, så bröst ska man i alla fall ha, men sen spelar det ingen roll hur stora, så länge man inte är helt platt. Så storleken spelar ändå lite roll där. Men kanske inte om personen vars leende får ens hjärta att dansa är helt bröstlös. Då gör det självklart ingenting, men det är helt klart en bonus om hon har något man kan klämma på. Gärna ett par fylliga, fasta c-kupor. Men det är som sagt bara en bonus. 
 
Så hur är det med penisar då? Storleken har ingen betydelse, det är hur man använder den. Det känns väl som det vanligaste svaret på den frågan. Här är det farligt att säga så mycket annat, för har man en för liten eller för stor penis så har man, det är inte riktigt lika enkelt som det är med bröst. Om man är missnöjd med sina små bröst så kan man sätta in silikon, om man är missnöjd med sina jättetuttar så kan man förminska dom. Gör om det med en penis om du kan. Så vi ler och säger så fint att storleken inte har någon betydelse, det är hur man använder den. Och det stämmer säkert, men när den är så liten så att man måste ställa frågan "är den inne?", spelar det verkligen någon roll hur man använder den då? Eller när den är så stor så att hela upplevelsen mest är obehaglig, hur man än försöker? Återigen får jag nog ändå säga att när man träffar den personen vars leende får ens hjärta att göra små piruetter, då spelar det ingen roll. Men det klart, det är en bonus om han har något man kan hålla i, men inte för mycket. 
 
Det här är inte mina personliga åsikter, det här är bara hur jag uppfattar den allmänna åsikten. Första reaktionen när man ställs inför frågan "Har storleken betydelse?" är nästan alltid svaret "nej". Men nästan lika ofta verkar det komma ett "men". Men frukta icke mina komplex-förföljda vänner. Alla har komplex över något. Om det inte är storleksrelaterat så är det för att man är tunnhårig eller har ett födelsemärke på ett opassande ställe eller en allmänt hängig ändalykt. Det är väl det som är det fina med individer antar jag... Oh well, nu har jag skrivit klart. Älska dina brister, carpe diem och all sån skit. Kram på er!
 
"You can be the ripest, juiciest peach in the world, and there's still going to be somebody who hates peaches". 
- Dita von Teese
 
 

Oct. 15, 2013

Publicerad 2013-10-15 20:52:40 i Allmänt,

Idag försvann Emmie. Hon var borta i kanske 20 minuter, fruktansvärda 20 minuter. Jag och pappa var ute och letade och ropade och till slut kom hon trippandes helt nöjd. Haha alltså inte trippandes som pårökt, utan liksom trippandes i gångstilen. Men det förstod ni säkert! Hundjävel... Men fy vad skönt det är att hon är hemma igen!!!

Igårkväll skrev jag med Nema rätt länge och vi bestämde att vi ska åka jorden runt, så vi spenderade en bra stund åt att diskutera vilka länder och städer som vi känner är måsten. Så det blir allt från Irland så Nema får visa mig runt där till safari i Kenya, snorkling och krokodilklappande i Australien, roadtrip genom USA och tequilashots i Mexico! Det kommer blir den bästa resan genom tiderna. Jag ska bara bli tillräckligt fobifri först. Alternativt stenrik så att omständigheterna kan ändras.

Imorgon tror jag att jag ska skriva lite om ifall storleken har betydelse. Så fram tills dess kanske ni vill vara gulliga och lämna en kommentar om vad ni tycker?

Hoppas ni mår bra allihop, annars får ni säga till så får vi försöka lösa det. Med bullar eller något. Bullar är bra mot allt utom fetma. Kram på er!<3

Helgens äventyr och sånt

Publicerad 2013-10-14 17:01:34 i Allmänt,

God eftermiddag! Helgen har alltså spenderats i Linköping, det var jätteroligt och jättejobbigt. Det var så kul att få ha en hel helg med min älskade Matilda, men ja, det var såklart jobbigt rent fobi-mässigt. Hade små ångestattacker hela tiden men lyckades ändå hålla dom "för mig själv" om ni förstår hur jag menar. Alltså inga fullt utvecklade panikattacker, inga tårar och inget skakande eller hyperventilerande, utan bara jobbiga tankar som fick komma och gå och konstant lite högre puls än normalt. Men vi hade roligt ändå, vi var på ikea och provsatt massa soffor bara för sakens skull och på lördagkvällen hade vi film, godis och vin-mys. Men det var klart störande att jag inte riktigt kunde slappna av. Det kanske går bättre nästa gång! Jag får tänka så. Det var ju ändå ett stort steg att åka dit och vara där en hel helg. Det får vara okej att det var jobbigt. 
 
Idag har jag sökt massa olika jobb, mejlat alla som skulle mejlas och varit hos lill-Alex med filmer för hon är sjuk. Känns ändå som en helt okej dag. Det är väldigt kallt och mörkt ute, men det är väl på tiden. Med tanke på hur fin hösten varit hittills menar jag.. Nåväl, nu ska jag gå och göra något nyttigt! Ha det så bra, kram på er!
 

Oct. 12, 2013

Publicerad 2013-10-12 13:38:55 i Allmänt,

God eftermiddag mina fina läsare! Igår kväll åkte jag och Mattias till Linköping så här är vi nu hos världens bästa Matilda:) Ola är också här men han ska ta bussen tillbaka hem om någon timme för han ska jobba ikväll. Jag och Mattias stannar nog tills imorgon tror jag. Vi har i alla fall åkt runt och kollat lite i den fina staden Linköping, vi åt lunch på en resturang med en mycket speciell kypare. Han var riktigt rolig, svor och hade sig. Nu är vi uppe i Matildas lägenhet och har kaffepaus. Jag får skriva mer senare! Kram på er<3

Oct. 11, 2013

Publicerad 2013-10-11 10:14:38 i Allmänt,

Godmorgon godmorgon! Dom senaste två dagarna har varit dagar av firande och då har vi såklart firat min älskade mor som har fyllt 50! Halvvägs till hundra, det är ändå bra jobbat! Mormor har såklart varit här och igår så överraskade Oskar mamma genom att komma hem. Vi fixade med en liten "skattjakt" åt henne så hon fick leta ledtrådar över hela gården som till slut ledde henne till studion där då Oskar gömde sig. Det var väldigt lyckat, morsan grät (inte hejdlöst, men det var tårar och då räknas det!). Igår kväll var vi ute på marstrands havshotell och åt middag. Jag såg en naken man som stod i fönstret mitt emot, det var mycket underhållande... Han bara stod där i fönstret med snoppen i vädret. Hängandes, inte i givakt, tack och lov.
Ha nu en bra dag allihop, jag skriver mer ikväll! Kram på er<3

Oct. 08, 2013

Publicerad 2013-10-08 21:32:07 i Allmänt,

Nu är jag nyduschad och peelad och insmord och allt som hör till duschande, borde känna mig superduperfräsch men känner mig mest varm och kladdig. Jag tycker om att duscha, men usch vad jag hatar delen efter. Som jag skrev här en annan gång, man har en kräm till ansiktet, en till fötterna, en till händerna och en till resten av kroppen. Blä. Och just i övergångarna mellan årstiderna brukar min hud torka ut helt löjligt mycket, så nu måste jag smörja in mig med helosan för det är det enda som fungerar. Vet ni hur kladdigt helosan är?! Usch! Inte alls smickrande!

I övrigt har det varit en bra dag, jag var hos min psykolog på morgonen och efter det har jag städat båda husen och grejat i stallet. Nu sitter jag framför brasan. Ska väl gå och lägga mig, men jag känner mig lite rastlös... Hade velat åka på något skojigt nattäventyr! Men å andra sidan är det väldigt tråkigt väder ute. Vi får se hur jag gör. Först och främst ska kladdet få sjunka in.

Oct. 07, 2013

Publicerad 2013-10-07 19:54:47 i Allmänt,

Hej på er! Idag har varit en mycket bra dag:) träffade Sofie i Kungälv vid lunch, vi käkade sushi och sen gick vi runt i affärer. Hittade äntligen en jacka! På herravdelningen ofcourse... Men sjukt nöjd är jag! Efter jackjakten ringde Magnus och frågade om vi kunde hämta upp Toms son Mikael och underhålla honom tills Magnus hade slutat jobbet, så det gjorde vi såklart! Stackarn fick följa med oss runt i affärer... Men sen blev det kaffe å grejer så då var han nog nöjd han med:) Nina kom förbi också och nu är vi i garaget. Mycket trevligt! Men nu ska jag vara social här, ha det bra så länge:) kram på er!

Oct. 04, 2013

Publicerad 2013-10-04 11:11:43 i Allmänt,

Vad är det jag hör? Är det verkligen kanelbullens dag idag? Inte helt okej att jag inte hade koll på det. Det är väl bara att börja baka antar jag. Så den som vill ha kanelbullar men inte orkar baka själv får hojta till. Eller aa, ring eller smsa, ett hojt hör jag knappast.

Jag har egentligen en del saker som jag funderar på och vill skriva, men det blir bara inget bra av det. Jag får liksom inte ner det i skrift så det låter bra. Men det vänder nog snart. Det är i alla fall därför jag varit lite dålig på att blogga den här veckan... Hoppas ni har det bra i alla fall på denna kanelbullens dag, kram på er!

Jackjakt och sockerkakor

Publicerad 2013-10-01 13:01:01 i Allmänt,

Hej mina kära läsare, nu har jag visst varit lite dålig på att blogga under ett par dagar. Så, vad har jag haft för mig... Jo, söndagen spenderade jag med Sofie på Backaplan. Letade igenom varenda affär i jakten på en bra höstjacka men hittade ingenting som föll mig i smaken. Men jag hittade en mössa:) Så när affärerna stängde så åkte vi hem till henne och P2 och lagade mat. Tobbe kom dit också, det var riktigt trevligt! 
 
Igår kom Magnus förbi en stund på eftermiddagen och fick leka med en av våra hästar. Det var roligt att se, han har faktiskt en väldigt bra hand med hästar. Sen bakade jag en sockerkaka som vi åt upp nästan hela, den var asgod. Perfekt smak och nästan helt perfekt konsistens. Badade hundarna gjorde vi också, det var väldigt välbehövligt om man säger så... Hann dock inte med Nalle, så han ska få bada idag. Jag tror han vet det, han går omkring och tittar misstänksamt på mig. 
 
Jag har inte särskilt mycket intressanta tankar att dela med mig av.. Mamma fyller snart år, dags att börja fundera på världens bästa present. Jag har en plan. But ofcourse, den kan jag inte dela med mig av här, eftersom att min älskade mor faktiskt läser min blogg;) Så nej du morsan, du får allt vänta till din födelsedag! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela