elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Dagens bekännelse

Publicerad 2013-04-29 21:13:57 i

Okej, jag har en sak att bekänna. Jag är socialt beroende. Det är asjobbigt xD jag tror att jag bara vill hem och lägga mig i soffan och vara själv stund, mysa lite med Emmie och kolla på en film, men när jag väl är hemma och ensam så känns allt plötsligt jättekonstigt. Och så inser jag ju att man inte bara kan ringa hit folk hur som helst när klockan är halv tio på kvällen, folk ska ju upp och jobba och vara helt vuxna. Så då börjar jag kolla i filmhyllan efter en bra och lagom mysig film, men jag känner inte för att se någon av dom jag har. Inte ens Harry Potter eller Alice i Underlandet. Förstår ni hur icke film-sugen jag är då? Jag vet inte vad man gör när man är ensam! Det här är fan tragiskt xD

En jobbig natt

Publicerad 2013-04-29 10:24:13 i

Den här natten har varit rätt jobbig. Vaknade flera gånger av dom här förbannade mardrömmarna. Känner mig öm i hela kroppen, jag tror det är för att jag spänt mig så mycket. Men men, nu är natten äntligen över! Jag ligger och funderar på lämplig frukost. Jag är inte så sugen på ägg idag. Det brukar ju vara min frukost. Ett ägg. Antingen det eller gröt men det är jag inte heller så sugen på... Fast det kanske går att tvinga fram ett sug? Om jag verkligen föreställer mig smaken av varm havregrynsgröt med kall äpplemos och kall mjölk... Nepp, inget sug än så länge. Det enda jag känner ett riktigt sug efter är thaimat. Thaimat och mysiga kramar så ska nog den här dagen bli bra den med:) men det skiter ju sig eftersom att jag inte har någon thaimat och är ensam -.-' och precis nu när jag skrev det så kom Emmie uppkrypandes och la sig på min axel! Jag tror hon känner på sig när jag känner mig ensam, hon blir alltid extra mysig då. Men nu ska jag gå upp och låta dagen börja. Kram på er<3

Söndag igen

Publicerad 2013-04-28 12:44:36 i

Godmorgon gott folk, jag är trött. Det får jag vara efter denna långa men roliga arbetsvecka. Sjukt besviken blev jag i fredags, skulle köpa ett par jeans som jag sett på vero moda, assnygga men så kom jag dit och så var dom slutsålda. Veckans besvikelse. Eller aa, det fanns två par kvar men dom var i storlek 42. Väldigt för stort.

Vårat vatten har slutat fungera hemma så nu är jag hos Tobbe och har lånat hans dusch. Tobbes underbara kusin Sofie är här så henne sitter jag och tjötar med på golvet. Vilket med andra ord betyder att jag ska fortsätta vara social nu. Ha en bra dag allihop, kram på er!

Alltså det här med att duscha

Publicerad 2013-04-25 10:41:00 i Allmänt,

Jag älskar att duscha men varför måste det vara så krångligt? Eller egentligen är det ju inte själva duschandet som är krångligt, det är ju allt runt omkring. Inte svårt, bara omständigt. Ta bara efter duschen. Då ska man alltså ha en kräm till ansiktet, en till kroppen, en till fötterna, en till händerna och sen en annan till håret. Nu brukar jag visserligen aldrig ha något i mitt hår, men däremot har jag börjat smörja in min kropp efter varje dusch. Kände att det var dags när hälarna sprack och det sved överallt. Man är bara viking så länge på nåt vis... Så i alla fall. Det är seriöst så att det är en kräm till ansiktet, en till kroppen, en till fötterna och en till händerna. Och när man väl är klar med det så måste man ju vänta innan man kan klä på sig för annars blir kläderna helt kladdiga och äckliga. Så då går man runt där som en obekväm, insmord, marinerad kycklingfilé. Kan man lämna tillbaka sin hud nånstans, byta ut den mot en som fixar det där med återfuktning och att vara mjuk alldeles själv? Och återigen går det upp för mig att om det här är mitt största problem för idag så kan jag nog känna mig ganska lycklig. 
 

Minnet av en öppen famn

Publicerad 2013-04-24 22:55:54 i

Så det där med att blogga igår gick ju bra... Jag sover som sagt inte så bra och det börjar tära lite på mig. Jag är jättekänslig för sånt, det är enormt irriterade. Jag tycker att det är som allra bäst om man får sova 9 timmar per natt. 7 fungerar också, men bara under kortare perioder. 8 är precis fel. 9 alldeles lagom.

Jag fick en jättefin födelsedagspresent av Nema för några dagar sen. Ett glas fyllt med jord, en flagga och en liten skylt där det står Here comes the sun. Och självklart nere i jorden ett frö som en dag ska bli en solros, om jag inte lyckas ta död på den. Men, den lever fortfarande och har börjat växa!:) Så himla söt och vad fort den växer!

Men det jag skulle skriva om igår, ett fel närmare rätt... Det handlar helt enkelt om när det inte blir som man tänkt sig. Var jobbet inte det du ville ändå? Då är det bara ett fel närmare rätt. Olyckligt kär? Det är bara ett fel närmare rätt. Och det här har jag självklart snott ifrån Den svenska björnstammens låt Ett fel närmare rätt. Det är så jag tolkar den låten i alla fall.

Bloggappen dampar!!

Publicerad 2013-04-23 08:28:42 i Allmänt,

Jag är ledsen att det är dåligt med bloggande, appen dampar fortfarande! Jag ska ta mig lite tid att sätta mig här vid datorn när jag kommer hem och då ska jag skriva om ett fel närmare rätt. Ha en bra dag! Kram

Mysigaste söndagen

Publicerad 2013-04-21 22:39:31 i Allmänt,

Idag har varit en riktig mysdag! Tobbe kom och hämtade mig vid lunch och så åkte vi och köpte thaimat, sen åkte vi in till Göteborg och kramade Nina innan det var dags för henne att kasta loss och åka vidare. Heter det så? kasta loss... Jag tror det, hon jobbar i alla fall på en båt och dom var i Göteborg i helgen och då måste man ju passa på att säga hej! I alla fall, jag och Tobbe slog oss ner ute vid röda sten och tittade på när dom åkte. Sen åkte vi till maxi och handlade och så vidare hem till Tobbe där jag somnade i hans soffa medan han lagade middag. Lätt värt och asgod middag!! Vi kollade också klart på Batman innan jag åkte hem. Så här sitter jag nu i köket i det stora huset och dricker varm mjölk med honung i. Det är verkligen världens bästa dryck mot allt. Kan du inte sova? Drick varm mjölk med honung i. Börjar du känna dig febrig eller förkyld? Drick varm mjölk med honung i. Har du haft en riktigt pissig dag och vill gräva ner dig och bli en zombie? Drick varm mjölk med honung i. Du blir visserligen ingen zombie, men av någon anledning så mår man lite bättre. I alla fall så gör jag det. 
 
Jag har en låt i huvudet som inte vill hålla tyst. Det är Hello Saferides låt I wonder who is like this one. Den handlar om att människor är som låtar och personen hon sjunger till är precis som hennes favoritlåt, God only knows. Speciellt sista versen i den låten spelas om och om igen i mitt huvud. Den går såhär;
 
And God Only Knows, and you have the one sad similarity
That every time it's over I want to press play again
But the only difference appears to be
I can force it on one of you and on the other I can't

Jag tycker det är lite fint, jag vet inte varför. Men nu ska jag sova! Jag hoppas att ni haft en minst lika bra dag som jag har. Kram på er allihop<3

Brödbak och annat skoj:)

Publicerad 2013-04-20 16:37:29 i Allmänt,

Igår kväll blev en lugn och välbehövd kväll. Kollade på film med Ola och Matilda, somnade inte allt för sent och sov till 9, dock vaknade jag flera gånger under natten, men efter 9 kunde jag inte somna om igen. Låg kvar i sängen ett par timmar och läste. Jag vet inte varför men jag har bara känt mig allmänt omotiverad till allting idag, ville knappt gå upp. Men sen så kom jag ihåg hur enormt snygg jag är och kände att det är ju otroligt själviskt av mig att ligga i sängen hela dagen, jag borde vara ute och visa mig för världen. Ibland får man helt enkelt skapa sin egen motivation. Så i alla fall, jag myste lite i solen med Emmie innan jag åkte ner till den stora staden Kungälv och handlade lite grejer till brödbakande. Så det är det jag gör nu. Bakar bröd. Andra plåten står i ugnen, första står och svalnar. Det blir inget gott Lovis-bröd den här gången, tänkte jag skulle vara lite snäll mot morsan för en gångs skull och baka relativt nyttigt bröd. Hon blir lite tokig på mig när jag bara bakar kakor och bullar och andra onyttigheter hela tiden. Men nu är det dags för plåt nummer 2 att lämna ugnen, ha en fortsatt bra dag allihop! kram<3

Tidig morgon

Publicerad 2013-04-19 07:42:34 i

Godmorgon mina vänner, usch vad jag är trött idag! Jag är inte van vid att gå upp så tidigt som klockan kvart i 8. Men, det är i alla fall ett steg framåt för inatt sov jag hela natten. Jag vaknade inte en gång i halvtimmen utan det var först när klockan ringde. Så det var skönt, har sovit så jäkla dåligt den sista tiden.

Det har varit en ovanligt roligt arbetsvecka den här veckan måste jag säga. Mycket att göra men inte överstressigt. Men det ska bli väldigt skönt med helg nu ändå... Jag tänkte bara mysa i helgen och pyssla med diverse saker i mitt hus. Kanske kolla lite film, var nere på maxi igår och köpte 6 filmer. 6 stycken filmer nu alltså, inte sexfilmer.

Men nu måste jag åka till jobbet, jag hoppas ni får en mysig och trevlig dag! Kram på er!<3

Gröööt

Publicerad 2013-04-18 09:14:50 i Allmänt,

Godmorgon godmorgon allihop, här sitter jag och äter gröt. Det ser förjävligt ut men det är väldigt gott. Havregrynsgröt med äppelmos och mjölk. Mums... I alla fall, dom senaste två dagarna har jag känt mig rätt ledsen så det är därför jag inte skrivit. Vi har haft mycket att göra på jobbet och det har varit riktigt skönt för då har man kunnat tänka på annat. Och kvällarna har jag spenderat med vänner. Väldigt skönt. Men jag har ju inte tid att sitta här och skriva nu, ska till jobbet om en stund och jag har inte ens sminkat mig än. Tänk vad skönt att vara en såndär naturlig skönhet med tillräckligt mycket självförtroende för att skita i smink. Man får la vara glad för att man i alla fall är någorlunda söt med smink, så man inte är konstant ful. Hoppas ni får en fantastisk dag! Passa på att njuta av regnet nu. Kram!

Toppenkväll med Matilda

Publicerad 2013-04-15 23:41:38 i

Jag är på så muppigt humör just nu så jag får liksom inte riktigt ner något bra här, men jag tänkte i alla fall försöka berätta lite om vad jag har gjort ikväll.. Jo, jag och Matilda fick för oss att det var en kväll för spontan bilåkning så vi körde en sväng. Stannade vid en lekplats och gungade en stund. Man blir aldrig för gammal för att gunga. Och som Matilda sa "det är därför man skaffar gungstol när man blir gammal". Vi klättrade lite i ett träd också. Men det blir man visst för gammal för.

Nu ligger jag i min säng och tjötar lite med Nina. Nina är en underbar tjej som jag lärde känna genom ett av garagen, det har änna blivit standard att prata lite med henne innan det är dags att sova. Vilket det snart är! Hoppas ni har det bra allihop, sov så gott när ni somnar. Kram<3

Jag behöver ett äventyr. Eller flera.

Publicerad 2013-04-14 19:01:06 i

Nu behöver jag hjälp igen med min fobiträning. Det känns som att jag har fastnat nu, det mesta vardagliga går ganska bra men jag kommer inte mycket längre. Jag behöver en liten knuff. Ett äventyr. Inte för att jag vet precis vad jag menar med det... Men någonting som jag inte brukar göra, något som jag egentligen inte törs. Så om ni kommer på något bra nästa steg så säg gärna till, och om ni känner för det, hjälp mig genomföra det. Jag vore evigt tacksam.

Dumma bloggapp

Publicerad 2013-04-14 15:30:13 i

Nu har min bloggapp varit sådär cp igen i några dagar så jag har inte kunnat blogga. Har nämligen inget internet hemma så har inte kunnat göra det från datorn heller. Men nu verkar det funka igen:) så vad har jag haft för mig... Jag har jobbat som vanligt och umgåtts en hel del med Matilda och Ola:) men nu är jag hos Tobbe som hjälper mig byta däck. Jag ska antagligen träffa Pernilla idag om jag lyckas få tag på henne, det verkar vara något strul med hennes telefon eller något. Så vi får se. Tänkte hinna med att rida också. Och städa.. Kul. Men det är sånt som måste göras:)

Det börjar bli dags för något men jag vet inte riktigt vad. Men det känns annorlunda.

Mysdag

Publicerad 2013-04-10 23:12:10 i

Idag har varit en riktig mysdag! Började dagen med lite muffinsbakande, det finns inte mycket som slår att baka på morgonen... Det är så rogivande på något vis. Sen jobbade jag och efter jobbet åkte jag till Tobbe och så gjorde vi mat och efter att jag hade ätit honom ur huset åkte jag hem och så kom Ola och Matilda hit:) så det har varit riktigt mysigt:) nu ligger jag i sängen och överväger om det är värt att flytta sig till soffan och somna framför en film. Jag tror inte jag orkar det. Helt jobbigt, då måste man ju välja en film som är sådär lagom. Okej, inte värt att flytta sig till soffan. Lätt värt att ligga i sängen och kolla youtubeklipp tills jag somnar. Kram på er<3

Iphone 5:)

Publicerad 2013-04-09 23:30:10 i

Yay, hämtade ut min nya telefon idag, en iphone 5:) än så länge tycker jag inte att det är någon direkt skillnad alls, förutom att den här är hel då. Men det är väl alltid lite roligt med nya grejer, så jag har mest pillat med den idag! Världens bästa Ola var här en stund och snackade lite skit och åt middag med oss, sen efter det så har jag bara myst i soffan hela kvällen. Tittade på biggest loser, jag tycker faktiskt att det är ganska roligt. Lite allt är möjligt-känsla. Emmie min lilla mysskrutt somnade på min arm. Jag är så glad att jag har henne. Men jag är verkligen helt slut nu, ska försöka sova. Har sovit så dåligt dom senaste två nätterna. Vaknar mitt i natten och har lite smått panik. Hoppas det går bättre inatt:) sov så gott alla mysiga och äckliga! Kram<3

Fullt upp

Publicerad 2013-04-08 22:42:03 i

Idag har varit en riktigt bra dag med fullt upp hela dagen:) jobbade först och sen har jag rensat skåp, städat, varit hos världens bästa Matilda och vart iväg med Alexandra till vårt gamla stall och köpt mat till min häst. Nu sitter jag i soffan och känner mig allmänt nöjd och vuxen och är jättetrött! Men trött på ett bra sätt, ni vet sådär nu ska jag varva ner och somna som en bebis-trött! Hur har eran dag varit? Fick ni gjort det ni skulle? Om inte så finns alltid en dag imorgon också! Och den dagen börjar mycket fortare om man somnar nu så det är precis vad jag tänker göra. Sov så gott allihop, kram på er!

Förändring trots allt

Publicerad 2013-04-08 00:30:57 i

Så som ni märkt så har jag inte bloggat på ett tag. Det har hänt lite grejer, förändringar, som jag velat bearbeta själv innan jag bloggade igen. I korta drag i alla fall, Mattias har flyttat ut. Men vi är fortfarande vänner och det känns skönt.

Jag har sån tur med så mycket i livet. Nu kanske det lät ironiskt men det är inte det. Något som jag alltid haft väldig tur med är alla personer jag mött. Jag tycker jag träffar så väldigt få dåliga människor. Man hör så mycket hela tiden om att alla män är svin eller bara allmänt folk är idioter. Och jag håller inte med. Jag tror att dom flesta människor är bra. Jag tror att många är missförstådda och jag tror inte att någon föds ond. Jag vet att det är en väldigt naiv syn på människor och ja, många gånger blir man väldigt sårad när man är så naiv som jag, just på grund av att man förväntar sig så mycket av folk runt omkring sig, men den smällen kan jag ta. För jag tror att människor ofta blir som dom förväntas vara. Så därför tänker jag fortsätta förvänta mig att dom människor jag väljer att ha i mitt liv gör bra val och har bra värderingar. Inte på något sätt att någon ska vara perfekt, för perfektion tror jag att man ska passa sig för, men bra val och bra värderingar tror jag på. Som till exempel så tror jag att det är bra att vara vänlig, ärlig och öppensinnad. Behandla folk som du vill bli behandlad själv och vänd andra kinden till. Allt sånt där, och har du inte koll på den biten själv så föreslår jag att du tittar igenom ett gäng disney-filmer och funderar på om du är hjälten eller boven.
Men vilket sidospår det blev, jag som egentligen bara ville skriva hur tacksam jag är för att så många av dom människor jag mött blivit mina vänner. Och självklart, tack till alla er som varit med och firat min födelsedag som var i fredags! Jag är sjukt jäkla cp-nöjd med alla presenter och kramar, nu ska jag somna och må bra. Godnatt på er alla fina och ofina! Kram<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela