elliandren.blogg.se

En blogg om livet, framför allt mitt.

Mardrömsfylld natt

Publicerad 2014-02-23 10:21:09 i Allmänt,

Jag har lite blandade känslor när det gäller mardrömmar. Det är fruktansvärt jobbigt och irriterande men på samma gång så är det ändå lite spännande. Men inatt var det bara jobbigt. Och det fortsatte vara jobbigt även när jag hade vaknat, det tog säkert 10 minuter för mig att förstå att jag drömde och att inget farligt har hänt. Helt enkelt en fantastisk start på dagen...

Well, idag är det hockeyfinal sverige-canada. Det ska till och med jag kolla på. Sport är verkligen inte min grej, men är det OS-final så blir även jag lite nyfiken. Sen ska jag hem och mysa med hundarna och umgås med la familia. Hoppas ni mår bra och bara är lagom mycket bakis. Kram på er!

Godmorgon från ett sjukt troll

Publicerad 2014-02-20 08:30:26 i Allmänt,

Bah, mår skit idag så tänkte spendera dagen i sängen och kolla på Weird or What. Det är faktiskt rätt kul, handlar om all världens mysterier. Fast jag somnar alltid till det, men jag tror det är för att William Shatner har en så sövande röst.

För att förklara min frånvaro dom senaste månaderna så skyller jag på att jag varit trött. Det är inte helt sant, men det är den förklaringen ni får just nu. Jag hoppas i alla fall att ni mår bra, är snälla mot varandra och gick upp minst 2 kg över jul. Jag kanske skriver imorn, kanske inte. Någon dag ska ni få en bättre förklaring, men för tillfället så får ni nöja er med "jag har varit trött". Kram på er och ha en bra dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela