Chilikyckling
Idag bestämde sig plötsligt alla lärare i Kungälv (kändes det som) för att äta sallad, så vi hade sjukt mycket att göra på jobbet men det gick bra ändå. Alla kämpade på och var så duktiga så:) Efter jobbet så lagade jag mat, chili- och ingefärskyckling, det är väldigt lätt att göra om ni vill prova! Hacka chili och ingefära, ungefär två chilifrukter och 5 cm ingefära. Glöm inte att ta bort kärnorna ur chilin! Lägg hela kycklingfiléer i en ugnssäker form, strö över chili och ingefära. Vispa grädde, kanske 5 dl och rör i nån dl sweet chili sås, häll det runt kycklingen och ställ i ugnen ungefär 20 minuter, 200 grader. Servera med ris! Mycket gott! Det är så härligt att laga mat när hela familjen är hemma och sjunger med till massa bra Beatleslåtar:) Nu kollar jag, Mattias och Tobbe lite two and a half men innan det är läggsdags! Sov så gott allihop när ni går och lägger er!